Година 2000/2001 не сјећам се тачно, ћале паркирао ауто ( Audi 80 2.0 1994 тамно-зелени , са климом тада ријеткост) испред зграде на хисетама... Поред тога је имао службеног кедија, и плаву голф двицу.. како је паркинг био уз зид, ћале је паркирао кедија уз зид, иза њега аудија скроз прибио уз кедија, и иза аудија, голфа прибио да се дирају...
Сјећам се тачно 7:20ч било... Кад смо се попели у стан, (6 спрат) погледали смо кроз прозор, имали смо преглед на паркинг екстра, и видили смо како иде ауди 80 жути, и скреће на наш паркинг, и смијемо се ја и ћале, и кажемо јеботе жику ауди још један, и фрајер ладно застаде код нашег аута задржа се једно 5 секунди и оде.... Не схватајући озбиљност ситуације, ја и стари се насмијашмо у фазону као, гледа како је наш бољи.. и уђошмо у кућу .. стари изађе о5 након неколко минута, кад о5 ауди жути стоји поред аута.. кад ће стари у фазону овај се не може нагледати, и гледали смо неки филм и на рекламама, сјећам се пола10 тачно стари изађе на прозор и окрену се према мени и каже сине нема аута, де види ти или ми се чини ја погледа доле и остаде запрепашђен, како, како су га могли украсти кад је прибијен скроз и напријед и иза...
Пријави стари, и прошле године случајно је пролазио поред сарице, али је била недеља а и није имао папире, како смо се преселили.. На крају кад смо их нашли. одемо до сарице, нема аута.. а ја сам случајно прије пар дана наишао на ово на пику...
http://www.pik.ba/artikal/3032872/audi-b4-djelovi/И покажем старом, а он каже, ма сине нема од тога ништа, видиш да су га раскомадали...
Мене је подстакло на размишљање, али нисам сигуран шта ви мислите, исплати ли се ово истраживати даље или не .. ?