Sehxor je napisao:
Aleksandar, kad citam tvoje postove u glavi mi se odma vrti da si ti jedan od onih koji bi kupio "k'o novo auto" da je preso samo 20 000, da ga je predhodni vlasnik lizo jezikom svaki dan, da se ne bi slucajno ostetio lak od hemikalija iz raznih sampona za auta, mjenjao ulje svakih 3k (u ovlastenom servisu) i stavljao pozlacene rezervne djelove, isao sa njim samo nedeljom u crkvu i pritom imao licnog vozaca da ne bi spalio lamelu (ipak ljudi iz eu mogu priustiti ovo sve, ne ko mi stoka)

Pogledaj ovo, prosto ne unistivo, nesto kao nokia 3310

:
http://www.pik.ba/artikal/5959506/golf-2/Izvini mor'o sam 
Hahahahahahahhahahahaha ...

Nisi me razumio

Samo sam rekao da me interesuje stanje vozila. A to je li on prešao 110 000 ili 350 000 mi i ne igra neku ulogu. Pogotovo ako je 110k a on sav razvaljen.

A ja svejedno planiram čim kupim mašinu uložiti nešto para i srediti ono što mu fali. Zato i ne kupujem auto sa knap novcem, barem 2000 ostavljam u rezervi. Ja u te priče auto iz Njemačke za 2000 evra bez feninga ulaganja ne vjerujem.

Znam čovjeka koji je uzeo Četvorku T(DI), uvoz Njemačka, limuzina, klima, 4 vrata, 4 podizača, el. retrovizori, daljinsko, centralna. Lim, motor, mjenjač, kvačilo, podvozje u fabričkom stanju. 2002 godište. Servisna knjiga. Prešao 140 000. Žena vlasnik. Ali, izašao ga je sa registracijom, zaštitom i malim servisom preko 11 000 maraka.
Al' dobra ideja za Nokiu.

I ovo za lizanje jezikom i šampone je obavezno. Bez toga neću da razgovaram uopšte.
Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini