mrkvica je napisao:
Šaljem maloprije poruku. Nemam na računu. A nisam ni gledala imam li. 23 poruke od mtel-a:"Nemate novaca!"
Otkud njima pravo da stalno šalju te poruke?! Ne prođe dan da ne pošalju jednu, dvije.
već sam čini m ise pisao o ovome. imao sam isti problem i to nekoliko puta. zvao sam njihovu tejničku podršku i žena koja mi se javila očigledno nije imala pojma o čemu se radi i rekla je da će prijaviti problem.
kada sam kasnije jednom opet popizdio i zovnuo ih javio se neki momak i rekao mi da nije problem do njjih, nego ovi novi telefoni sami od sebe stalno pokušavaju opet poslati poruku. uglavnom treba poruku izbrisati iz poruka za slanje i neće stizati puno sms-ova od njih.
mara- je napisao:
Ludaci teški, ja kada god koristim internet stiže mi neka promotivna poruka o flet internetu.
i meni to stiže i nervira me. zvao sam i zbog toga i pitao može li se isključiti i rekoše mi da ne može i da je to neka poruka koja se šalje s vremena na vrijeme kada idemo na net preko telefona...
ja sam morao isključiti i onu opciju ko me zvao, jer svaki put kad mi neko odbije poziv meni stiže poruka da je birani korisnik dostupan...
Ташко je napisao:
Ja planiram uskoro demonstrativno otici u mtel i cekicem za meso, na onom pultu slupati njihovu karticu.
Nisam ni pod kakvim ugovorima, mogu otici kad hocu... Ali me satrase idioti svojim postupcima i svojim idiotlukom.
identično se osjećam. elta i aneks najavljuju mobilnu mrežu uskoro, vidjećemo hoće li novi mobilni operateri donijeti nešto novo ili će ostati sve po starom. samo čekam priliku da mi iskrsne nešto povoljnije od mtela i da prenesem broj