banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2013, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Citiraj:
Prvi čovek Zvezde ne krije da je ozbiljno razmišljao o odluci da klub u narednu sezonu uđe sa potpuno podmlađenim igračkim kadrom. Prema njegovom mišljenju, potencijal mladih fudbalera omogućio bi klubu da u narednih pet godina zaradi i bude "u plusu".

Međutim, odustalo se od tog, bolnog poteza, koji bi vicešampiona izvesno i sledeće sezone koštao titule.

"Ono što sam za šest meseci video u omladinskom pogonu uverava da je to rešenje najbolje za Zvezdu, mada mislim da nije bio trenutak, a mogao bi da se stvori sledeće godine. Ako bi se na takav korak odlučili, on bi mogao da bude bolan. Da li je Zvezda osma, 12 ili druga, svejedno je ako nije prva. Ako bi se sa tim igračima istrajalo u toj koncepciji...", rekao je Džajić i konstatovao:

"U ovakvim okolnostima postoji idealna situacija za taj koncept. Baš zbog stanja u kojem smo. Hteli, ne hteli, na brzinu radite nešto, u trci sa vremenom zbog početka sezone... Pa šta ako nas čeka Evropa za deset dana? Pa, da li bismo bili prvaci Lige Evrope ako bismo doveli pet igrača? Naravno da ne bismo...".

Od ranije je bilo poznato da je Džajić pristalica ideje podmlađivanja tima, koja je bila aktuelna među delom rukovodstva i tokom zimske pauze. Sa druge strane, neki njegovi saradnici su više za sklapanje tima koji bi mogao da što pre preotme titulu Partizanu.

"Naravno, za te odluke bi trebalo pripremiti javnost i sve u klubu. Da kažemo jasno da igrači od 18 godina neće biti prvi u ovoj ligi, dokle god je to tako... Ne možete sada dovesti bilo koje igrače i reći 'Biću prvak, 100 odsto'. I nama je potrebno vreme da razmotrimo, i mi imamo ljude u klubu koji razmišljaju drugačije, pa svaka sednica Upravnog odbora nam traje četiri sata. Zašto kada bi mogla da traje 45 minuta... Moramo da razmišljamo jedinstveno".

"Sukob je u tome što će vam u Zvezdi uvek tražiti rezultat, što je i logično. Razumeo bih to sa aspekta da sam ja navijač, ali sa aspekta čoveka koji je 50 godina tu gledam drugačije. Uostalom, ko zna, možda ni od ovoga što ja pričam neće biti ničega".

Kamo sreće da Džaju išta slušaju, a ne da dovode Rakiće da im jure titulu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Dal se ovaj Slovenac Pečnik zeza kad kaže da je došao u "Najveći klub na Balkanu"? Možda je propustio koju dekadu sa dešavanjima.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 07:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
E sta smo mi docekali. Velica se neki Kokeza i Stojadinovic, a Dzajic se naziva sultanom, izlapjelim dedicom, a ovamo covjek najbolje zna sta i kako treba raditi. Ma, ovako nam i treba, dok god ne pocnemo cijeniti svoje bogatstvo bicemo u rupi.
Oni sa RSB kazu da je Slovenac na pripremama i da nije potpisao ugovor.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 08:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Tončev :D Ako nam sa ovakvim likovima ne svane onda da gasimo svjetlo.

Slika

http://www.cins.org.rs/?p=13569&fb_acti ... map=%5B%5D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја стварно не видим чему оволика пљувачина по Крнети?
Је л` то стихијски, један напише па остали "лајкају"? Баш ме занима, ако може неко да ми објасни његове негативне фудбалске карактеристике, па онда те исте да упореди са неким другим играчима у клубу, бившим или садашњим? Има два тега око врата од самог старта, један зато што је имао "ружну прошлост" и други зато што је имао један кикс, односно био кап која је прелила чашу и око које је РП преломио о свом одласку.
Момак је сасвим солидан, школован фудбалер на почетку своје каријере, који те тегове не носи (још увијек) тако лако, али му ни цјелокупна звездашка јавност не помаже у томе, напротив. Такав притисак на момка, то је смијешно. Какви све трупци носе свети дрес, а на њему се све сломило. На крају крајева, РП га је избацио у први тим, а неки дилетант. Дајте мало кредита човјеку, десетак утакмица у континуитету, па да му судимо...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 08:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Realno, kada je god igrao bio je baš nesiguran. Dobijao je dosta puta šansu i nije se pokazao. Ali ko sve igra može dobiti još jednu šansu.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se on odsjekao(možda je pregrubo) protiv OFK-a kad smo primili prvi go. To je bila takva nezainteresovanost da isprati igrača ili da preuzme bar drugog da nisam mogao vjerovati šta gledam. Ono protiv Naftana mi i nije bilo toliko gruba greška, ali ovo protiv OFK-a je dno. Ne znam da li je glupost, loša procjena ili ga je bolio qrac da malo potrči, ali mi je bilo strašno.
Jest razapet bezveze, kakvih smo panjeva imali zadnjih godina, on bi i mogao napraviti neku normalnu karijeru u odnosu na takve, ali da mi izgleda nešto pretjerano pouzdano to nikako. Uglavnom ima veliki plus što ćuti i radi, ne kmeči kao većina drugih, ne izlaze fotografije kako dimi i cuga, bar zbog tog bi mu valjalo dati drugu šansu pa da se vidi može li ili ne može.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Samo bi da pitam jel Petković otpušten? I jel onaj Dauda ostao u klubu?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dauda je ostao, Petković otišao, na njegovo mjesto je došao opet povratnik, Nikola Mijailović.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ode Mićko u Kajzerispor.
Vama pola miliona.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hebem ti sportsku komisiju. Dok se oni dogovore, Aca KOvacevic nam otisao u Tuluz, a imali smo ga.
Micko nek se goni u tri lijepe. Nikakav igrac, a jos gori covjek.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Realno, kada je god igrao bio je baš nesiguran. Dobijao je dosta puta šansu i nije se pokazao. Ali ko sve igra može dobiti još jednu šansu.

Одиграо 9 утакмица укупно за нас и каже добијао шансу?! :roll:

Raskoljnikov je napisao:
Hebem ti sportsku komisiju. Dok se oni dogovore, Aca KOvacevic nam otisao u Tuluz, a imali smo ga.

Ја сам изгледа оглупио, право.
Може ли неки аргумент за ово? Играч, веома добар, талентован, бескомпромисан, хладнокрван, вриједан, упоран, миран... То шти са 19 година није Есијен, изглада да му је једини проблем. Са 17 играо и био веома битан у првих 11. На крају крајева, репрезентативац.
Сад је он крив што га ј*** Јанковић (чиста сујета) па Пинту, па и сви остали, а изгледа и Стојадиновић због нетрпељивости са менаџером његовим. Умјесто да буде кључни играч ове сезоне, они га маргинализовали неким Гаридом и смијешном минутажом. И за сво то вријеме, момак ниједне ружне није рекао. Сад му се отворила прилика да направи нешто у свом животу код тренера који га је измислио, па је постао никакав човјек...
Какви смо ми Цигани, цигани постали...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mijailovic nije nikakav talenat. Osim borbenosti, nema nista kvalitetno u svojoj igri. Nesiguran pas, ne ucestvuje u napadu, trcanje u prazno, to su sve odlike igracine Micka. Posto mu je Ramadani menadzer cak je dospio i do reprezentacije gdje je bio medju najgorima. Al' bitno je to da je on nase dijete, da ga je Robi otkrio. Samo, siguran sam da je Micka otkrio Jankovic da bi svi imali isto misljenje ko ja. I da, plata od 160 000e jednom klincu je bas prikladna,
Zvezda je njemu dala sve, dok on nije vratio ni mrvicu. A o tome kakav je igrac, najbolje ce pokazati njegovi sljedeci klubovi, tamo neki po Azerbejdzanu, Kipru , Kini i ostalim, jer momak sa fudbalom nema veze.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Mijailovic nije nikakav talenat. Osim borbenosti, nema nista kvalitetno u svojoj igri. Nesiguran pas, ne ucestvuje u napadu, trcanje u prazno, to su sve odlike igracine Micka. Posto mu je Ramadani menadzer cak je dospio i do reprezentacije gdje je bio medju najgorima. Al' bitno je to da je on nase dijete, da ga je Robi otkrio. Samo, siguran sam da je Micka otkrio Jankovic da bi svi imali isto misljenje ko ja. I da, plata od 160 000e jednom klincu je bas prikladna,
Zvezda je njemu dala sve, dok on nije vratio ni mrvicu. A o tome kakav je igrac, najbolje ce pokazati njegovi sljedeci klubovi, tamo neki po Azerbejdzanu, Kipru , Kini i ostalim, jer momak sa fudbalom nema veze.

Мијаиловић има сигурност врхунског играча. За сада- за своје године. Нема погрешан пас, јер ријетко ризикује. Рутинер је, има урођену хладнокрвност. Вечити дерби је гутао много већа имена од њега (по свему), без обзира колико је неквалитетан већ годинама, а он је све и један одрадио врхунски, са 16-17 година! Саша Илић се ни на једном дербију није видио, захвљујући само овоме момку. Вукић такође, осим у оном посљедњем, реваншу купа.
Не учествује у нападу јер не ризикује и држи се свог задатка. Погледати примљене голове ФКЦЗ са и без Мићка у тиму, прошле сезоне и све ће бити јасно. Ћути и оре. :wink:
Ова плата му је од пола прошле сезоне. А за ово болдирано ћеш платити гајбу, послије сљедећег трансфера овог момка. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vazi. ja sam siguran da on nece imati dobru karijeru, ali u suprotnom ces dobiti gajbu :)
Sigurniji sam da ce Garido za godinu, dvije zavrsiti u engleskoj ligi, i mislim da smo napravili gresku sto smo ga se olako odrekli. Vrijeme ce svemu presuditi.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 10:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Kakva gajba,dva puna slepera...takva fukarestina nije zasluzila da bude pomenuta na ovoj temi a ne dizana u nebesa... mendzersko-novinarski igrac tipa scepovica,gulana,fejsi,petrovica...za koga se navija ovdje za kajzerispor,mati mila...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I Garido i Micko ce imati odlicne karijere, nema tu sumnje. Micko je otisao jer je shvatio da se sledece sezone stvara prostor za Milivojevica (ako i on ne ode) na mjestu zadnjeg veznog pa da ga se sledece godine proba prodati za neke vece pare, posto ce biti forsiran i u reprezentaciji. Sto se Krnete tice, mi smo u timu trpili Maksimovica, Mikica na stoperu i slicne zajebancije, ne vidim da je Krneta bio bas toliko uzasan da ga ne mozemo istrpiti jos desetak utakmica da vidimo na cemu smo sa njim.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Raskoljnikov je napisao:
Hebem ti sportsku komisiju. Dok se oni dogovore, Aca Kovacevic nam otisao u Tuluz, a imali smo ga.

Nemojte džaba da se nervirate oko Kovačevića, čuvajte živce za još jednu sezonu :(
Ovo za njega su jednostavno lagali kao i za one ostale igrače. Meni bilo pomalo čudno što su takvog igrača, još mladog reprezentativca, dogovorili za sitne pare, ali očigledno je da je to bila samo još jedna u nizu laži.

Što se Mijailovića tiče, tih 500 000, ako je tačno, je taman koliko smo i zaslužili od njega. Momak koji je procentualno valjda najuspješniji igrač Zvezde u derbijima u zadnjih 5 godina, je dočekao da ga jedan "srpski Murinjo :laughing7: " i jedan menadžer robovlasnik tretiraju kao nekog lijevog juniora, bez imalo srama. I ovakav njegov odlazak, kao i odlazak Sa Pinta, mogu biti samo dobri za Zvezdu jer se tako razotkriva trulež ove uprave.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Možda igraju na kartu sažaljenja kod Ninkovića, pa kad vidi koji smo raspad da onda potpiše.
Ne znam, tužno je sve ovo, a i nema nekih naznaka da bi moglo biti bolje.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Raskoljnikov je napisao:
Hebem ti sportsku komisiju. Dok se oni dogovore, Aca Kovacevic nam otisao u Tuluz, a imali smo ga.

Nemojte džaba da se nervirate oko Kovačevića, čuvajte živce za još jednu sezonu :(
Ovo za njega su jednostavno lagali kao i za one ostale igrače. Meni bilo pomalo čudno što su takvog igrača, još mladog reprezentativca, dogovorili za sitne pare, ali očigledno je da je to bila samo još jedna u nizu laži.

Što se Mijailovića tiče, tih 500 000, ako je tačno, je taman koliko smo i zaslužili od njega. Momak koji je procentualno valjda najuspješniji igrač Zvezde u derbijima u zadnjih 5 godina, je dočekao da ga jedan "srpski Murinjo :laughing7: " i jedan menadžer robovlasnik tretiraju kao nekog lijevog juniora, bez imalo srama. I ovakav njegov odlazak, kao i odlazak Sa Pinta, mogu biti samo dobri za Zvezdu jer se tako razotkriva trulež ove uprave.

Потпис. Уххх, баш сам се био забринуо за спортски разум на овом форуму... :wink:
Хвала.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]