banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 21:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1941 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 98  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: pik.ba
PostPoslato: 25 Jun 2013, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Tako nekako :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Stvarno postoje - u Srbiji!
Xbox sam spomenuo zato što sam vidio da si na toj temi svaki dan pa si mogao iskoristiti bar jedno od tih logovanja da priupitaš ovdje bar za savjet oko telefona. Nisam polemisao šta pišeš o konzolama niti me interesuje.

Moj smisao za humor je jako upitan, ali to znaju svi na forumu ovdje, tako da se više i ne čude. Ono što čudi je da si bio spreman uplatiti pare nekome na pik-u da bi BAREM VIDIO DA LI JE ORIGINAL! A šta bi uradio da nije? Tražio bi mu lovu nazad i lupio mu negativan utisak?

Ako je još tvrdio da je nov, a traži 700 KM, odmah bih znao da je prevara, ali nisi rekao da li je bio nov ili polovan pa sam to napisao sa rezervom. Ne mogu da shvatim da je neko spreman platiti nemale pare na način sa kojim očigledno nije upoznat. Mogao si bar reda radi upitati ovdje za iskustav na pik-u, prije nego si pljunuo novac. A da si čitao, pronašao bi i nazive tipa: City Express, A2B FedEX, 24vip, EuroExpress, Brza Pošta, In Time itd. ali sigurno ne bi nigdje pronašao "D Express" ili Daily Exprees". I nema tu nikakve zlobe ili pametovanja, krivo mi je kada neko nekoga izlevati za lovu pa makar i ovaj prevareni ostao bez love zato što je neupućen, a bio lijen prvo upitati i provjeriti. Isto bi bilo i da je neko drugi u pitanju, a ne ti konkretno.

Ali rekao si sam: Sam pao, sam se ubio! Što kaže naš narod: "Pio sam za svoje pare, šta tebe briga kako trošim novac!"

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 19:04 
http://www.pik.ba/artikal/5656781/golf- ... otpakovan/ :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 19:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2010, 14:29
dtb_pro je napisao:
Stvarno postoje - u Srbiji!
Xbox sam spomenuo zato što sam vidio da si na toj temi svaki dan pa si mogao iskoristiti bar jedno od tih logovanja da priupitaš ovdje bar za savjet oko telefona. Nisam polemisao šta pišeš o konzolama niti me interesuje.

Moj smisao za humor je jako upitan, ali to znaju svi na forumu ovdje, tako da se više i ne čude. Ono što čudi je da si bio spreman uplatiti pare nekome na pik-u da bi BAREM VIDIO DA LI JE ORIGINAL! A šta bi uradio da nije? Tražio bi mu lovu nazad i lupio mu negativan utisak?

Ako je još tvrdio da je nov, a traži 700 KM, odmah bih znao da je prevara, ali nisi rekao da li je bio nov ili polovan pa sam to napisao sa rezervom. Ne mogu da shvatim da je neko spreman platiti nemale pare na način sa kojim očigledno nije upoznat. Mogao si bar reda radi upitati ovdje za iskustav na pik-u, prije nego si pljunuo novac. A da si čitao, pronašao bi i nazive tipa: City Express, A2B FedEX, 24vip, EuroExpress, Brza Pošta, In Time itd. ali sigurno ne bi nigdje pronašao "D Express" ili Daily Exprees". I nema tu nikakve zlobe ili pametovanja, krivo mi je kada neko nekoga izlevati za lovu pa makar i ovaj prevareni ostao bez love zato što je neupućen, a bio lijen prvo upitati i provjeriti. Isto bi bilo i da je neko drugi u pitanju, a ne ti konkretno.

Ali rekao si sam: Sam pao, sam se ubio! Što kaže naš narod: "Pio sam za svoje pare, šta tebe briga kako trošim novac!"

to da sam se ubio to sigurno....a reče on da postpoji opcija povratka telefona, ma sve su ljudi isprogramirali, bila spreman priča skroz na skroz....jebaj ga sad, jedino što mogu jeste moliti se da je inspektor pošten čovjek, sva sreća pa mi je kolega s posla u rodu sa načelnikom pa ću valjda izgurati ovo do kraja....
uglavnom držite fige, bićete obaviješteni
a za ove expresse sam sve čuo, čak sam i d express načuo, samo mi bilo smiješno, što sam već napisao, otkud poslovnica u sanskom a da nema u BL ako je sjedište u beograu ??? hahaha

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 20:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Gazda rodom iz Sanskog Mosta, štaš...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Jao sto te naguzise reebok :P, ajd kontam da nekog djeda ili babu navuku na ovo, ali cyber pismenu osobu, to stvarno nisam ocekivao :P

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Ja
Artikal: Dali neko vrsi popravku grafickog cipa
Ako možeš, prodaj što više dijelova, skuckaj pare i kupi si nešto drugo. Ovako ćeš dati pare na stvar koja će držati max 3 mjeseca, i onda ćeš opet morati uzeti novo/drugo. Pozzz

clocko
26.06.2013 u 13:09
ma znam i meni su uvalili takav pokvaren nije drzo ni tri mjeseca, sad moram i ja nesto skontat ili prevarit nekoga i mene su prevarili...hvala za savjet

Obratite pažnju na ovog korisnika ako bude prodavao laptop.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Iggy_PoP je napisao:
Ja
Ako možeš, prodaj što više dijelova, skuckaj pare i kupi si nešto drugo. Ovako ćeš dati pare na stvar koja će držati max 3 mjeseca, i onda ćeš opet morati uzeti novo/drugo. Pozzz

clocko
26.06.2013 u 13:09
ma znam i meni su uvalili takav pokvaren nije drzo ni tri mjeseca, sad moram i ja nesto skontat ili prevarit nekoga i mene su prevarili...hvala za savjet

Obratite pažnju na ovog korisnika ako bude prodavao laptop.

hvala na savjetu, ali mislim da nikad neću kupiti više nešto tehničke prirode sa PIK-a ako je van Banjalučke regije majke mi moje mile

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Men' je to praksa otkad imam profil na istom ... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 16:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

eric_cartman je napisao:

men' je igleda odsad....
Taman da vas apdejtujem o slučaju....
Dodijeljen mi je inspektor Đukić, za kojeg sam na kraju skontao da je jedna gromada od ljudstva....
Prvo mi je rekao njih boss da ovakvi tipovi slučajeva se žargonski zovu "naguz-prevare" i da su šanse minorne za povratak novca
Dao sam izjavu, uzeo je u zapisnik brojeve kojem sam zvao i koji su mene smarali da uplatim pare na račun....sve ih je žive zvao, isprepadao na mrtvo ime, izmislio listinge poziva i savjetovao ih da vrate pare pošto će ih lično podaviti k'o zečeve kad dođe službeno u Sarajevo :D
Inače likovi su na skroz drugim lokacijama od kojih su rekli (jedan laže da je u Zenici, jedan u Sarajevu a transakcija je iz Sanskog Mosta trebala biti).
Uglavnom toliko ih je naprepadao i na "fin" način na kraju rekao da će im uskoro poslati MOJ broj računa da uplate pare i rekao na samom kraju da bi to trebalo biti u moju korist riješeno...
Ali mi je bio najjači kad mu se javio prodavac, predstavio se skroz drugačije.....kad mu lik poče jebat' mater zelenu, e tek tad sam se počeo smijat' ali ono od srca :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lako te oduseviti, brate dragi! :D

Uglavnom, cool je sto stvari idu normalnim tokom...prijatno sam iznenadjen :)

Valjda Exit nece fasovati zbog tog ... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

eric_cartman je napisao:
Lako te oduseviti, brate dragi! :D

Uglavnom, cool je sto stvari idu normalnim tokom...prijatno sam iznenadjen :)

Valjda Exit nece fasovati zbog tog ... :)

izgleda da će fasovati samo zato što ovaj moj majmun se ne javlja i ne izjašnjava :x :x :x
A za oduševljenje jbg....nekako je lik srdačno i glasno jebao im mater da bi mogao ugledati ponovo te pare

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nadat' je se :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
reebok je napisao:
eric_cartman je napisao:

men' je igleda odsad....
Dodijeljen mi je inspektor Đukić, za kojeg sam na kraju skontao da je jedna gromada od ljudstva....
Prvo mi je rekao njih boss da ovakvi tipovi slučajeva se žargonski zovu "naguz-prevare" i da su šanse minorne za povratak novca
Dao sam izjavu, uzeo je u zapisnik brojeve kojem sam zvao i koji su mene smarali da uplatim pare na račun....sve ih je žive zvao, isprepadao na mrtvo ime, izmislio listinge poziva i savjetovao ih da vrate pare pošto će ih lično podaviti k'o zečeve kad dođe službeno u Sarajevo :D
Inače likovi su na skroz drugim lokacijama od kojih su rekli (jedan laže da je u Zenici, jedan u Sarajevu a transakcija je iz Sanskog Mosta trebala biti).
Uglavnom toliko ih je naprepadao i na "fin" način na kraju rekao da će im uskoro poslati MOJ broj računa da uplate pare i rekao na samom kraju da bi to trebalo biti u moju korist riješeno...
Ali mi je bio najjači kad mu se javio prodavac, predstavio se skroz drugačije.....kad mu lik poče jebat' mater zelenu, e tek tad sam se počeo smijat' ali ono od srca :D :D :D

Kako se zove inspektor? Da nije Darko?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2013, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

richa je napisao:
reebok je napisao:
eric_cartman je napisao:

men' je igleda odsad....

Kako se zove inspektor? Da nije Darko?

taj je, Darko Đukić, čova da ga većeg nema u CJB Obilićevo

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013, 15:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

imam jedno pitanje, pa bih vas molio za mišljenje i kakav koristan savjet i molio bih vas bez (pardon na rječniku) "prca*a" na osnovu moje ispovijesti ovde, uglavnom hvala svakom na svajetu za prošlo sad mi treba za ovo
stavio sam na pik da tražim osobu koja zna montirati xkey i javio mi se neki lik iy velike kladuše i nešto pregovaramo da mu pošaljem i xkey i xbox dole da on to odradi, ali da ja snosim troškove pošte...e sad...
Da li je to uopšte pametno raditi ??? ima li neko iz BL da zna odraditi ovo (pucam na Sehxor-a, našeg ministra nauke i tehnologije :) )

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ma pošalji liku. Ne treba gubiti povjerenje u ljude

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013, 16:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

danijell je napisao:

sad se baš pitam što dobijam opomene zbog trolovanja :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:

:lol: :lol:

@reebok iscooliraj malo, jbt...pa, nismo u Kanadi :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2013, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

eric_cartman je napisao:
danijell je napisao:

:lol: :lol:

@reebok iscooliraj malo, jbt...pa, nismo u Kanadi :)

a jebaj ga....pitaš nešto, svi te šprdaju i na kraju odeš k'o popišan...mislim veze, nije da prozivam admine, ali prijete mi zbog spamovanja i trolovanja ovo ono, a nema ko meni to ne radi :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1941 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 98  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]