banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Sep 2004, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
anyone .... plz .... k? .... thx ...
wtf ??? ljudi sta je ovo ..... forum zamro .... cs-bl.... zamro .... i gasi se ?? (znam ja zasto ali nebitno) .... ljudi se sve vise okrecu rl .... a ostavljalju ... smece aka cs ...... nesto ..... smrdi .... fali ... nedostaje ......
sta ??????
NOVI IGRACI !!!!!!!! ljudi ko je skoro cuo za neki klan u kojem se ne pojavljuju stari igraci i inace cuveni "clan hopperi" ???? ja nisam .... ima li to kakve veze ... sa sirom ??? ili je to sve zbog kajmaka ??? mozda ipak zbog straha .... ??? molim cega ??? STRAHA ....... ljudi se boje ... cs-a ??? ma ne ... boje se necega .. valjda ovih pr0 klanova i igraca ????? zasto ???????? logika ... nema je .... sta je reci ???? vezze .... moze li bl da stvori ponovo jedan ttk ??? tesko ... jedan kka ???? nemoguce ... ? zasto .... ko zna .... ja mozda .... niko vise nema zelje da se igra ... takmici ... zasto to ??? e sad stvarno neznam ... bem ti zivot ... kada je kka formiran .... samo je bilo bitno igrati ..... mec .... ili kako vec ???? zar je to tesko ... zar je tesko nac 5 ljudi koji mogu i hoce igrati .... ??? jeste NAZALOST .... ttk ima 3(4) igraca od x3m tura ... wtf? ???? qd...... je malo truo .... carevi ... boze .... pa i naj bl ekipa se vec 5 dana nemoze skupiti za jedan mec ????? wtf ??? znam da svi vi imate i rl (real life) ali ..... zar celi bl cs mora da ostane na nama koji imamo 17-18 god ?????
zasto ??? zasto nema mladjih igraca ???? vezeeeeeeee ..... zar se nemogu npr ... mali bojan i coja ... naci i skrpati ekipu ... uzeti nekog iskusnijeg na neko vreme i igrati .... mogu ... ali nece ??? zasto ???
primera ima jos ... ali staces ???? ljudi ... necemo mi do kraja zivota igrati cs .... bar ne svi :P .... zasto se niko ne trudi zastooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.........
dajte .... skontajte se malo ..... imamo 5 activnih ekipa u bl ????? i to 3 "dobre" mislim be real ... arena & parkur su ipak puno ispod ove 3 (c-team, ttk, qd) ???? gde su ostali ... eno ih sede u sf igraju na blicu ... ili u x3mu .... jedina stvar koja mi daje nadu ... je igraonica arena ... puna je ..... mladjih igraca ...... "djece" kako god ..... ali ..... treba jos vremena ..... da se napravi nesto od njih ... i sta .... za 2 mjeseca bl cs ce ostati na mozda 10 ljudi ???? wtf? a blizi nam se pqcpl ...... stacemo ....... just say it ???
..... a zasto sam ja ovo pisao ??? neznam .... nesto me boli kad vidim sadasnje stanje ..... cant ...... say ...anything

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2004, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Cisti primjer mene, kad Banjalucke ekipe moraju uzeti igraca sa strane ..... pa skontaj :wink: ))) Jest da je on extra 8) ali opet ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 12:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:00
odavno sam htio napisati slican post al mi se nije dalo , mislio sam da nece biti koristi, ali ko zna....nadam se a ce upaliti !GL !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vanja aj mu reci nesto ....................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 14:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
hmmmm.......?????

sta da vam kazem sem "mali ЛОКО" :) je u pravu svi se nesto kurce kao najaci smo itd isl a kad nesto treba da se uradi da zazivi cs scena .......k...i...t....a..... sad za ovaj tur ako iz bl bude vise od dve-tri ekipe (i te sto budu su standardni koji ce se skrpiti dan-dva pred tur ) koje ce se kurciti i 80 % izgubiti od nekih ljevih ekipa i pricati nismo se uigrali skoro smo se skupili i sl ......
E pa u tome i jeste problem sto necete napravite stabilnu ekipu znaci min 5 momaka ( djece :) ) il eventualno koju zamjenu pa da se uigrate i zajebavate i usput uzmete kkoju paru i malo proputujete kroz nasu ljepu drzavu a i dalje ko i mi u Bg kad je mali uzeo komad linoleuma :))) (sala mala)

koji vam je ???
koliko ima igraonica u banjaluci?
koliko klanova?

ja imam u planu da da u kinu Kozara sredim 2-3 projekcije cs filmica (zavisi koliko ih nabavim) valjda ce to biti dovoljno da vas ponovo "navucem " na cs ........

e sad postoji pitanje koliko ce ljudi,momaka,DJECE biti zainteresovano da uopste i ode da gleda to .............to je vec do vas mada cisto sumnjam

sjecam se price joj ocemo CPL......ocemo ovo .....ono .......i sredi se i kita .........kazem vertygu hoce li da prvi iz extremea dodje kod mene za dzabe (tj da pita psiha.....) on nista ili nije htio psiho .....

jbg toliko od mene

PS
ja mislim da je ovo sto ja napisah nema veze ni sa cim al koga jebe........

btw koliko ima uopste klanova u BL koji se zele baviti cs kao "pro" tj koji ce otici malo dalje iz Banjaluke????

e sad sam posro i popa i popadiju ..........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

nemoj da vredjas linoleum ... :P
http://xtracpads.com/products.htm ... malo reklame
Citiraj:
<danny> nas cs se drzao sam 4 godine
<danny> i nemoze vise

........ u pravu je "djecak" .......
http://xtracpads.com/prohs.htm jos malo reklame :P
inace sve padove mozete naruciti preko nekog lika na klanrur x)

aj sad ozbiljno ... "btw koliko ima uopste klanova u BL koji se zele baviti cs kao "pro" tj koji ce otici malo dalje iz Banjaluke????" nema takvih .... fall of ttk ... lol .... nice name for a cs-movie :D dajte mi demoeeeee :D pa ce biti x) ... neznam ... a i da znam ... ne sjecam se ..... soooooooo just ... d!e X)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
djeca koja djeca ko ima para sem nas 13 budala da dajemo pare na cs 4 godine vec
sponzora za nas nema a kamoli za nekog childrena od 14 godina koji bi htjeo da se bavi al nema futura nema igraca nema nicega
jos najvaznije NEMA IGRAONE DA VALJA U CJELOJ BIH
kako da igramo nesto ako igras u uslovima sta koji uslovi igramo u Neusslovima al ko ce i tu igrati nas 13 budala i sad recite vi meni sto bi neki children igrao bacao pare kad vidi nas koji igramo cjeli zivot a nigde mrdnuli nismo
CS u BIH ce propasti za 1 godinu pogotov kad dodje CS 2
kad mi prestanemo igrati nemamo na kome ostaviti cs u bl tako da kad mi zavrsimo sa nasim "pro"pleyanjem bice gotov cs u BL
aj pozzzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 15:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
u zadnje 2 godine samo su 3 igraca poceli pro da se bave csom (za koje ja znam) su ona 3 degena i HZ i to su u BN a kod nas sta kod nas zar ima igraca da igrraju cs sem nas koga drugog do 13 budala vec sam rekao kad mi napusitmo cs bice gotovo a mogu i reci da je gotovo sa csom u bih jel nema nade u cs u Etiopiji pardon BiH

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Danny je sve rekao ... Nakon ~3 godine igranja CS-a interesovanje opadne. E sad, da je situacija k'o sto nije pa da se za 3 godine desilo nesto sto bi potpomoglo CS-u u Banjaluci da se razvije na jedan visi nivo mozda bi stanje sada bilo drugacije. Ovako mozemo samo sjedit i plakat ...

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 16:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 23:58
SAMO SE ZAPITAJTE KOLIKO JE KLANOVA PRIJE BILO BOKTE:
X-ovi , cAr , TtK , TURTLES , extreme , skvo , kRa , [hz] , KkA , mAc.....i jos mnogo njih ne secam se !!!
ccc I SAD SE TO SVELO NA TRI DOBRE EKIPE JEBOTE KAKAV BED ZA
NAS CS pozzz :( :( :( :( :(

Rolling off the stage
Cause only one thing
Really sets me free
Heavy Metal
Loud as it can be !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 17:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
malo ste se izgubili pa da ja popravim ovo

jeste bilo 10 klanova ali koliko ih se stvarno posvetilo tome kada su carevi ucestvovali na turniru zar to nije bila ekipa puna burzuja a nikad nisu bili na tur u sf i lavovima starim jesm li upravu ??? pardon turtlesi

najjadnije od svega je to sto su postojale te ekipe ali ipak je bilo tih nas 13 kojih se uvuklo u to sebe srazlogom svrstavam ovde ako mene nisi brojao sergej onda 14

to je cinjenica i bezze je oko toga kad malo bolje pogledate vidjecete da sam upravu a ssad vas ostavljam da kritikujete moj post

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 21:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
@ЛОКО :)
sala za linoleum mojne se vredjati :P
btw cuo sam da imas filmica , ja sutra trebam se naci sa nekim jednim likom iz BL filma pa ako se uspije ugurati koji termin ........

e sad koliko sam skontao c.team ima sponzora (po nazivu klana)
za 8 znam da ih Pero tjera da vjezbaju i ona djevojka iz Renesanse 100% provjereno ja za Trnske bolide necu nist da pricam (u maju 10 min prije pocetka turnira me izbiju )

e sad koliko su igraonice spremne da investiraju u "igrace" to je malo skakljivo...... jel kako se i sami igraci postave tak ce i vlasnici prema njima ......... neznam kako je u gradu i necu da ulazim u to ali npr. (ispasce reklama al ko ga jebe :) ) klanovi (kojih tako reci u mom selu i nema) ili odredjeni momci koji su stalni kod mene imaju odredjeni popust npr. 3 km je 5 sati ili 5 km 11 sati .......

pitam se imali uopste smisla raditi preq. CPL kad znam da od banjalucana nece biti vise od 2-3 klana a iz federacije i bijeljine su mi se najavili (10000.......% 4 klana , a bice jos ....valjda ) .....

nezanm jel vi uopste zelite otici igdje ?
da i kaod bude taj CPL da na "domacem" terenu izgubite od nekih drugih likova?

i ovog turnira uopste nebi bilo da je zazivio Ladder i onda bi par Banjaluckih klanovaa islo u BG ........ovako ce te se pomuciti .........

sale pico ja jos cekam ono pice .................

POZ!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 22:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
cuj treba li praviti ? pa isli smo ljetos icemo i na zimu barem jedna ako ne i vise ekipa iz bl ce ici pa sad kako bude ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2004, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

opet nesto po mojim ledjima ..... imam jedno 30-ak .... aka oko 5.5 gb ... ali .... NERADI mi rezac ....... ima li iko flash od jedno .... hmm 1gb :P
sponzori ... lol sta je to .... to nesto na netu ????

Vrh

Tema posta: . . .
PostPoslato: 07 Sep 2004, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
loco ima ja rezu od vanje ali nece jos dugo biti u mom posjedu ako oces spremi par praznih boca pa da ih flasiramo kod tebe ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2004, 00:17
A boze ludi ljudi.....................

npr. Zasto traje cs u BN

Rembo i j2c starija ekipa kidali sve pa napravili j2c.ngen i njih trenirali i naravno ovi poceli odvaljivati(pa se raspadose)

pa najedanput od 1 klana nastase 2 koja odvaljuju!!!!!!!!!

npr. hZ trenira svoju drugu postavu non stop! A u drugoj postavi najstariji moonlight 87god

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2004, 23:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Sep 2004, 23:03
Odma X nesto mora da pise...Idi uci:)hehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2004, 17:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Jun 2004, 13:45
ma cs scena u bl je propala,ostala 3 aktivna klana(c.team,TtK,rofl) a sto??!? zato sto sve vise cs igraca konta da je to samo glupa igra i okrecu sa ke necemu sto vise prilici starosnoj dobi od 15,16,17 godina kao npr. picke.provood,neki se posvecuju skoli...itd. samo nas 15 igra aktivno cs a i igraonice u BL smrdee sad je otvorena nova ps igraonica arena i ona je naj ali ipak to je privuklo samo nekolicinu....eto toliko od mene ... poz :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2004, 20:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2003, 18:46
BoG je napisao:
u zadnje 2 godine samo su 3 igraca poceli pro da se bave csom (za koje ja znam) su ona 3 degena i HZ i to su u BN a kod nas sta kod nas zar ima igraca da igrraju cs sem nas koga drugog do 13 budala vec sam rekao kad mi napusitmo cs bice gotovo a mogu i reci da je gotovo sa csom u bih jel nema nade u cs u Etiopiji pardon BiH

joj pro... o majko moja... kakav bolan pro... u BN se igra 1.5 a ti pricas o pro... JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2004, 01:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Feb 2004, 01:19
pro je daleko od nashe drzave, mozda par igraca u citavom BIH da zna malo opucat koji metak kao shto bi to pravi pro igrac uradio, ali samo koji metak jer je to sve shto se postiglo ovde a mentalitet i razmishljanje u CS-u kao pro igrac ovde nece biti josh dugo. cak i Bg jedva to uspjeva napravit nakon toliko iskustva i turnira i jakih mecheva odigranih

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]