LemiGO je napisao:
Kakvi studenti ba, sve je to goli rtonku, revolucija u retorici mozak na pasi. Samo onaj ko osjeti lopatu kramp i pravu sljaku na grbaci moze da shvati obicnog covjeka, neki pederko iz gimnazije koji citav zivot buba ne mere ni sebe da skonta, a kamo li da rjesi drustvene probleme. Hoce paviljon kako bi imali sto jeftiniji smjestaj kako bi za manju lovu imali gajbe za privodjenje pinchica , a poslije kad zavrse svoj zvrljavi teoretski faks, posljie ce kriviti boga i oca sto nemaju posla, a znali su da nase drustvo nema potrebu za tolikim brojem teoreticara. Ja kazem da se ne vrijedi boriti za promjene protestima i sistemom rulje, to jedino pomogne ovima sto vode studente a to su obicno seljacici zeljni drzavne sise, kad sam ih jednom slusao u kafani doslo mi je da ih polomim kakve sve spletke prave, moze se reci filmske ljige, da nisam licno cuo, ne bih nikad ni imao ideju da su ljudi sposobni za takve stvari.
Uhh dobar je…al znas sta student kazu:
Sta je to lopata, kramp???
Danas kopa rovokopac covjece. Oces i volovska kola u gospodsku,ti bi da volovi ricu okolo. Ne moze bato u 21 vijek sa mlinom na vodu, neee moze.
Pa kako moze biti “pederko” iz gimnazije, sa fildzanima na nosu, ovamo ne zna sta je lopata i sljaka a zna stemat i nasrce na ove cokoladice, pinchice kako ih ti prekrsti i uvede u pricu.
Ma malo da se nasalim,bez ljutnje…Ima nesto u tome sto ti pricas, posebno taj dio oko velkog broja studenata a posla nigdje,slazem se.
I ja sam noso vrece, kopo kanale, radio sa cuskijom ako znas sta je to. Znam sta je fizicki rad, postujem ga i cjenim al ga ne volim.