bio,pogledao danska-tunis,vidio borik u novom ruhu

...
najvise mi se svidjela mnogo podnošljivija temperatura u dvorani,nego ranije u ovim ljetnim mjesecima,kad je u boriku bilo nemoguće organozovat bilo šta...prije dve godine sam gledao u julu neko balkansko prvenstvu u karateu,i cijelo vrijeme se pitao ko sebi dozvolajava da ugrožava zdravlje one djece,kad se ni na tribinama nije moglo disat od sparine...nije ni sad nešto specijalno klimatizovano,ali je sasvim podnošljivo...ne znam šta su uradili,ali po ovoj temperaturi se ljeti može organizovat bilo šta u boriku...
podloga plava,super,takođe,semafor-vrh...ogroman,veliki rez,sat,tajmer za isključenja,čak i brojevi igrača koji već imaju žuti karton...sjajno,i baš sam se razočarao kad sam se sjetio da ste pisali da ga moramo vratiti...ograde lakirane,stolice oprane,zidovi okrečeni...fino....ne znam jedino zašto danas nisu dali da se ulazi tamo gdje smo navikli,već isklučivo ovamo iz aleje...a i onaj oficijelni majmun nijednu srpsku riječ nije upotrijebio,pa čak ni na kraju da kaže ko igra kasnije,ovo,ono...
što se utakmice tiče,tunis bolje počeo,vodio 6-2,7-3,onda danski selektor zamjenio golmana,počeli ih polako stizat,i kad su prvi put poveli 13-12,danci to vođstvo nisu ispustili do kraja...završeno 34-24 za dansku...publika neopredjeljena skroz,ono aplauz za svaki dobar potez,gol...
mislio sam ostat i na rusima,ali sad će borac fudbal u 18h..
što se danskih navijačica tiče (a to je ono što vas najviše zanima

),ima ih jako malo,a i one su sa frajerima,tako da zbog toga na utakmice danske ne trebate ići uopšte,koncentrišite se na rukomet...