banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 21:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
krol2 je napisao:
zoka.....2,5 marke 3 obroka....10 maraka smjestaj ako sam ih dobro shvatio....znaci siti i smjesteni.

Tacno. Tacno je i da moze bolje i da treba bolje, al' je tacno i da vjerovatno nigdje u Evropi ne postoje studentski domovi gdje su apsolutno svi studenti smjesteni. Pitajte ove nase Svabe, Svajcarce, Austrijance.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Jednostavno gužva je. Ne mogu svi dobiti sobe, ali sada su smještajni kapaciteti mali, a privatni smještaj preskup. Zašto neko plaća smještaj 10 marki, a neko 150.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
_зока je napisao:
tatamata je napisao:
Govori ne valja vlast,ali ne valja ni opozicija,

Pa je l' valja?

Ne pratim politiku,i da ti pravo kazem boli me vrsnjak,ne znam ni kako se zovu. Al eto,nek bude da ne valjaju. Sta onda? Hoce Dronjak u palatu?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
shakal je napisao:
krol2 je napisao:
zoka.....2,5 marke 3 obroka....10 maraka smjestaj ako sam ih dobro shvatio....znaci siti i smjesteni.

Tacno. Tacno je i da moze bolje i da treba bolje, al' je tacno i da vjerovatno nigdje u Evropi ne postoje studentski domovi gdje su apsolutno svi studenti smjesteni. Pitajte ove nase Svabe, Svajcarce, Austrijance.

majke ti jel i struja i voda u tih 10 marki :lol: :lol: :lol: vjerovatno i dopune 2 KM

vjerujem da je guzva al pobogu brate....mene bi bilo sramota i spomenuti

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Choban je napisao:
+ Bolonja im je znatno olakšala studiranje, ispiti se polažu drugačije...

kako? i kako?
bolonja u bl?
ja jos nisam vidio...

iz mog iskustva, bolonja je znatno otezala studiranje, jer je niko ne primjenjuje...
a i oni sto je kao primjenjuju, svako tumaci na svoj nacin...
pa kod jednog moras imati preko 50% na kolokvijumu da bi dobio bodove i mogao izaci na ispit, kod drugog ne moras...
i masu drugih stvari...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
filozof sa vrbasa je napisao:
Jednostavno gužva je. Ne mogu svi dobiti sobe, ali sada su smještajni kapaciteti mali, a privatni smještaj preskup. Zašto neko plaća smještaj 10 marki, a neko 150.

Zar se smještaj ne dobija i na osnovu uspjeha? Ako je to tačno, onda nek' sjednu i zagriju stolicu i obezbi
shakal je napisao:

krol2 je napisao:

jede sebi smještaj.

Kao što rekoh danas, od 25 hiljada studenata ovdje čisto sumnjam da ima preko 2-3 hiljade koji su u domovima.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
filozof sa vrbasa je napisao:
Ma to je smiješno, koliko je **** puta uvrjedio poštenog i glupog građanina ove države, a oni ga dovedoše na vlast.

Мислим да није заслужио да се назива вожд. Иако то на старом језику значи вођа, називањем Њега вождом показујемо непоштовање према Карађорђу и осталим српским јунацима који су се борили за свој народ, а не за своје и дупе својих кумова и страначких дупеувлакача, о улози у рату нећу ни да улазим, али и ово после рата што је направио, претње борцима да ће им одузети цркавицу коју су стекли борећи се док је неко шверцовао цигарете је довољан показатељ.
Кориштење овог часног назива вожд за неког таквог је у најмању руку неумесно, и деградира све оне који су дали животе у борби против Турака и осталих угњетача. Али како ко жели, то је само моје мишљење да Он није достојан да се тако зове, пошто видим да многи константно понављате то име за Њега. Још Он испаде неки јунак после свега што је урадио.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja sam ko pratio ta zbivanja oko studenata, ali ne znam tačno oko čega protestuju. Zna li neko?
Da trebaju neki protesti prtiv smradova, trebaju, da Dronjak ne treba biti lafo neki vođa ne treba. Smrad gori od ovih.

Ovo što je krol napisao je tačno. Previše studenata, a malo znanja. Samo se gleda kako se progurati u godinu više, prepisati i slično.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
_зока je napisao:
Kakvi ste vi papci....Kukate kako je narod letargičan i kako se predao da ga j3b3 ko hoće,a kada se neko pokuša buniti onda ga ismijavate....

Али сад озбиљно, без зајебанције...

Тај Дроњак лупа, има тих бисера типа смјенити ресорног министра (зашто, човјек министар тек два мјесеца, није ни могао да почне да гради нови павиљон?) или избацивање Васића из чланства СНСД-а. И види се да трипује да је вођа, на крају је од новог павиљона дошао до промјена у друштву.

Али мали има муда. И то му треба признати. Око две ствари.

Прво што је излеватио Лемија и није дошао на састанак са њим. Није то нешто посебно паметно или храбро. Али колико у овој земљи има шупака и увлакача, мало би људи овдје одбило да дође Вожду на ноге.

А као друго, што након притисака и информативног разговора у МУП-у није одустао. Лако је могао стопирати све, рећи: ево тендера за нови павиљон.

И генерално је испало све ОК. Да сам могао од посла доћи у град, можда бих и дошао да видим шта се дешава.

Што каже Шлагер, добро је да су бар на један дан утртали ови из Владе, да виде да се лако скупи две миље људи и дође им пред зграду.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Erazmo Roterdamski je napisao:
da Dronjak ne treba biti lafo neki vođa ne treba.

Pa evo, povedi ti....Il' neko drugi. Stisnite petlju i pokrenite nešto. Svako vidi da smo u qurcu.....

P.S.

Ovo se ne odnosi samo na tebe konkretno, nego na sve koji Dronjku prebacuju da je ovakav ili onakav...Pa gdje su ti pošteni da pokrenu masu?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:45 
Bič božji
Bič božji

Znam o njemu malo više stvari, zato govorim.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Svako je puno toga o njemu čuo...ali je poenta da je on jedini koji nešto poduzima, krao pare ili ne, čuvao mu neko leđa ili ne...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
I ja sam nekada bio student ali kada vidim ispred studenata ljude koji studiraju po 15 godina, kisele se na tim nazovi funkcijama a u njima čuče političari...

Svake godine mi kvazi studenti kukumaču po kancelariji da im sponzorišem Elektrijade i pijanke a kada sam kačio oglase po ETF-u da se nešto konkretno radi, ismijavali me... Ponudiš im posao a oni bi najradije u direktorsku stolicu ako ikako može... Nema veze što od znanja imaju NIŠTA, što sa 30 godina nemaju sekunde radnog staža...

Zimus na Jahorini studentska ekskurzija... Svi po 35 godina a studenti...

Kontam možda žele toliko pritisnuti Vasića da mu žena da šut kartu i da ga ispišu iz video kluba ?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:49 
Bič božji
Bič božji

Ne znam ljudi. Rekao sam, svaka čast za proteste, ali ja njega ne mogu podržati. On ima muda, to mi je već smiješno, ali nebitno, ko će se sada raspravljati.
Vidio sam da je Radović sa mašinstva neka kvaka tamo. Šta je on tačno? On je ok lik, koliko ga znam.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Zna li neko sto su protesti uopste bili? Razlog je taj paviljon. Ajde neka bude. Onda brate forsiraj tu pricu,znaci nemamo dovoljno toga i toga,sputava nas u studiranju,hocemo paviljon i vozdra. Dronjak dosao u emisiju,i covjek ode u neki svijet,neku revoluciju,drzavni udar,smijeni ovog,smijeni onog,ne valja ovaj,ne valja onaj.

Po mom misljenju glupa je prica.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Lupao je on po emisiji, na svako pitanje u vezi univereziteta on odgovarao nekim kontra pitanjima kako je u državi...veze s vezom...

Mada sad ću javno da priznam...upoznao sam davno onog Kindla...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Што каже Шлагер, добро је да су бар на један дан утртали ови из Владе, да виде да се лако скупи две миље људи и дође им пред зграду.

da,po meni je to najveca tekovina ovog danas,da im se bar na tih sat-dva onim skandiranjima,pokaze da su g....a!

to je svakodnevno okruzeno lizacima muda u svojim ministarstvima,slihterima koji im govore ono sto oni vole da cuju,hrane im njihov ego,koji onda dodatno poraste kad se izvezu iz zgrade pa ukljuce rotacije da odu do svog zaseoka na odmor,gdje se ponovo osjecaju kao mali bogovi zbog jadnih ljudi koji im se uvlace zbog ponekog zaposlenja preko veze ili asfaltiranja,i tako ukrug....

iako su na balkanu bogovi,ipak ministar u prevodu znaci -sluga.....danas im je to bar na sat-dva objasnjeno....

i nece mi ih biti zao dok god budu birani po kriterijumu poslusnosti i ulizivanja,a ne po sposobnosti...sve dotad cu gajiti ovaj svoj osjecaj nepostivanja autoriteta,pa taman da je i sto puta iz moje stranke,ako je dupeuvlakac i mediokritet :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
претње борцима да ће им одузети цркавицу коју су стекли борећи се док је неко шверцовао цигарете је довољан показатељ.

Iz TV arhive. Najava protesta 4.2.2011. I ovom liku su se smijali, ali i on je imao petlju i to u vrijeme kada je Vožd dominirao. Dronjak je jači, pa ma koliko obojica bili smješni. Uglavnom napredujemo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f_D7STuHtxo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nisam čitao sve postove, samo poneke...

Istina je da se mirnim protestima ne može puno toga napraviti. Nisam ni za nasilje, jer BL nije ni Istanbul ni BG. Ali neki su pederi iz vlade vidjeli šta omladina prije svega misli, a onda i ostali.
Bio sam na protestima. Jebiga, ja sam navikao na stadion, pa sam mislio da će se bar 20% tako halabukati, ali ništa, slabo.
PRvo sam bio u "picinom parku" oko 150 ljudi je bilo, solidna cifra, uzimajući u obzir satnicu održavanja protesta.
Po mojoj procjeni oko 1500 sveukupno.

nadam se da će sledeće godine na parlementarinim izborima, mile i kompanije odslužiti svoje.
Nek dođe koalcijia (vjerovatno) na čelu sa SDS, jest da će biti da uzjaši murta, ali daj da se nešto mjenja.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Među morem transparenata jedan sam zapazio na kome je pisalo Milan Vukelić - narodni heroj.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]