banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Podrzavate li Aleksandru Pandurevic?
Da. 55%  55%  [ 21 ]
Ne. 45%  45%  [ 17 ]
Ukupno glasova : 38
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2013, 06:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bijeli, ohladi malo... Zgrada u kojoj je Vlada FBiH je u vlasnistvu SDP, SDA ima neku kombinaciju sa BIHAMK-om (tu se fino uhljebio i Bogic Bogicevic), za Komsiceve mafioze ne znam, a Radoncicevi su sigurno u Avazu. Vidis, svi oni imaju svoje adrese. Zar ne?

Drugo, tvoje spominjanje neke moje licne imovine nekako vuce prema spominjanju traktorijade. Fino sa tvoje strane :D

Trece, nije nacionalizam smatrati da je razdvajanje dugorocno najbolje rjesenje za gradjane BiH.
Nije ni neka tajna da Srbi smatraju da bi se u tom slucaju veoma lako i brzo obracunali sa svakom (pa i Dodikom) losom vlasti. Ruku na srce, u Banjaluci je vlast vec padala na ulici. U Sarajevu?

Skeva, jedan od najdrazih simbola unitarista su zajednicke tablice. To je kao velika pobjeda Bosne i Hercegovine.
Ali ne, to je jedan od najvecih poraza iste. Dokaz podjeljenosti.

Zamisli samo cirilicno DO sa 4 s u Listici ili Cazinu. Na koje niko ne obraca paznju. Tako ce i nosanje cirilicnih plakata od strane likova kojo se vjerovatno nisu nikad potpisali na cirilici biti suvisno. Sada je i smijesno.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 07:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NiZ, teritorijalno neutralan broj ne odgovara jer postaje samo jos jedna stvar koja nenacinje RS. Plus sto Skender Vakuf mora postati Knezevo.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 07:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
bijeli_sa je napisao:
sinip je napisao:
Ево га још један "ко неће илахије има и касиде" мулти-култи оријентисани... :) Синко, ту сте причу покушали да продате 1991. и нико вам није повјеровао. Сви знамо шта је послије било.

Evrposki orijentisan....za tvoju informaciju...5 godina proveo i odrastao na Zapadu...tako da ti nista ne prodajem...niti bih to pokusao...
Misli sta hoces i kako hoces...ali ne svodi se moj zivot, na planiranje, kako da tebi zagorcam zivot...zato sto si SRBIN...
Izgleda da je tebi normalno, da predsjednik jedne drzava, pokloni sinu 5 miliona KM, da ne bi bio klosar ili narkoman...
Da posjeduje imanja kakva nema ni predsjednik Amerike...
FIno ti je ispran mozak, to i jeste cilj...da ti mrzis nekog koga ne poznajes...da pricas to sto pricas...dok ti dedovina nestaje...i zavrsava u privatnim djepovima...jadna nam majka sa takvim poput tebe.

Већ ти одговорише остали учесницви у дискусији на нешзо од изреченог. Иначе, ја највише волим вас мулти-култи који боље од мене знате шта ја мислим и кога подржавам. Мислим смијешни сте ко дијете на тути. :) Иначе, то што неко живи или не живи на Западу у принципу не говори ништа о тој особи. Ево ја кад се све сабере имам преко годину "стажа" у иностранству, јес' да ево нисам на Западу него на Истоку, течно говорим један свјетски језик и учим други, али ме то не чини ништа мање националистом него што јесам. Само образованим. :) И не, не подржавам ја оно што раде политичари, укључујући Дудека, само је он тренутно најбољи за тај посао у РС (што довољно говори о јадности такве политичке сцене) али ви (мулти-култи) треба да схватите да НЕМА ПОВЈЕРЕЊА. Нико ником не вјерује, и везано за спонтаност, да којим случајем Сунце излази из правца Сарајева, ја бих се запитао колико је то спонтано. :) Тако да, ма колико то теби чудно изгледало, док се не подјелимо нема ником бољитка. И да, колико год буде у мојој моћи трудићу се да останем изван те вукоџебине ту, која је озбиљно почела да ми иде на живце, мада није исклључена ни опција повратка, ако не у БиХ оно макар негдје на Балкан, мада бих ја радије Белиз или Таџикистан, да будем искрен...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
GialloRosso je napisao:
Ovi iz Federacije su jedva dočekali da neko sa srpske strane kaže bilo šta negativno o protestima i nazvali su je fašistom i četnikušom. Po ko zna koji put su pokazali da jedva čekaju i najmanji povod i okidač da ospu paljbu i mržnju po našem entitetu koji njih 90% mrzi iz dna duše i čije želi ukidanje.

Generalno problem u BiH je što se ljudi olako etiketiraju ukoliko nemaju isto mišljenje sa organizovanom masom u bilo kojoj situaciji.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 08:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
NiZ je napisao:
Ne podrzavam nikoga u citavoj prici osim ljudi ispred zgrade minus policiju. Povod izrazavanja nezadovoljstva je JMBG, i dio razloga ali pravi razlog je opste nezadovoljstvo stanjem u drzavi prouzrokovano mnogim stvarima. Jedan od glavnih razloga je odnos politicara prema toj istoj drzavi i ljudima u njoj, koji je toliko los i ocigledan da necu ni trositi rijeci na njegov opis. Jedan moj drug je to nazvao "supaklukom".

U citavoj toj situaciji mediji su nasli povoda da suptilno potraze potvrdu za price koje im ti isti politicari diktiraju, svako za svoju. I niko od njih u zgradi se nije upitao kako da rijesi problem da svi budu zadovoljni jer u nesredjenoj drzavi su oni zadovoljni. I niko nije pomjerio svoj stav ni jedan gram niti je pokusao da nadje trece rijesenje. I svi do jednog, iz svih stranaka, su iskoristili situaciju da ucvrste svoje pozicije i stavove, koje baziraju na poluinformacijama i nerijetko, na notornim lazima. Protesti nisu bili usmjereni protiv predstavnika iz RS nego protiv svih. Ali jesu svi predstavnici iz RS to tako interpretirali. U protestima je ocigledno bilo i betera koji su ih iskoristili za lupanje gluposti o "agresiji", centralizaciji i slicnim glupostima jer ti isti beteri su popusili pricu kako je to i jedina istina i jedini nacin, put. Isto kao sto ljudi sa nase strane puse pricu kako je nezavisnost jedino rjesenje. I sve je to jos jedna slika nas samih, cesto nesposobnih da rezonujemo i dodjemo do svojih zakljucaka nego usvajamo one iz "Pecata" ili "60 minuta", kako ko. I samo zakucavamo ekser po ekser, a kad dodje vrijeme za sahranu, posvadjacemo se oko toga ko ce pozvati popa.....

I jos nesto o JMBG-u. Prijedlog parlamentaraca iz RS je da tamo neka dva broja od trinaest oznacavaju entitet, a drugi prijedlog je da ta dva broja oznacavaju regije, koje ne postoje.
Ok, imamo dva prijedloga i niko ne zeli da prihvati prijedlog onog drugog. A zasto ne potraze trece rjesenje?! Zasto ta dva broja ne bi oznacavala krvnu grupu, sto bi bilo 1000 puta korisnije? Zasto nas stalno jebu po osnovu pripadnosti?
Ja sam srbin, pravoslavac iz Republike Srpske koja je dio Bosne i Hercegovine. Kako vise nekome uopste pada na pamet da stavlja upitnik iznad moje glave? A nikome nije palo na pamet da stavi upitnik iznad moje buducnosti kada se prica o stanju u ekonomiji, kulturi, obrazovanju.... To su sve fusnote nasih zivota, samo je nacionalna i teritorijalna pripadnost bitna? Imas Ustav, postuj ga. U medjuvremenu, radi svoj posao za koji si placen ili idi u tri PM.

JMBG nije u nadleznosti predstavnickog doma parlamentarne skupstine BIH ako cemo po ustavu BIH aneksu 4 dejtonskog mirovnog ugovora ali politicari iz RS su to prihvatili sto silom sto milom,ali ovim iz sarajeva ni to nije dovoljno,oni hoce jos,do konacnog ispunjenja njihovog sna o BIH drzavi muslimana ,unitarnoj i centrailizovanoj,ti kao da si pao sa marsa i ne kontas sta se ovde dogadja,multikulti politika iz sarajeva je lazna i u funkciji je stvaranja jedinstvene takozvane republike BIH

dejtonska BIH bi daleko bolje funkcionisala da je postovan dejtonski ugovor i ustav BIH ,ali jos tamo u Dejtonu Alija Izetbegovic se necako oko potpisivanja ,pa su mu Ameri obecali da ce oni raditi na unitarizaciji BIH,i onda kad je krenula implementacija dejtona smislili su termin duh dejtona,sto silom OHRa sto pritiscima na nase korumpirane politicare dejton i ustav bih su uruseni,formirane su razno razne institucije koje nisu predvidjene ustavom BIH odnosno aneksom 4 dejtonskog sporazuma,kao sto je naprimer sud i tuzilastvo BIH,oruzane snage itd medjutim sve to nikako da ubace u novi ustav,bilo je masa pokusaja da se sprovedu ustavene reforme ali nije islo,jedan ozbiljan pokusaj takozvani aprilski paket je pao jer su muslimani trazili sve ili nista

Protesti su bili usmjereni protiv politicara iz RS i RS jer njih smatraju krivcima sto nema kako oni kazu normalne drzave BIH,protiv fazizma,zna se da oni srbe zovu fasitsima,RS genocidnom tvorevinom,republikom sumskom itd
protesti su bili za stvaranje unitarne BIH,trazene su ustavne reforme,trazeno je da OHR ponovo uzme stvari u svoje ruke i da se nastavi takozvani reformski proces koji vodi ka unitarnoj BIH i unistenju RS itd

I jos nesto,ovde nikad nece biti nista od ekonomije do postoji ovakva BIH,jer ovo je bure barurta a niko normalan ne ulaze u zemlju koja je bure baruta,gde treba samo jedna iskra da sve plane,znaci ako zelis poboljsanje u ekonomiji, kulturi, obrazovanju i ostalim aspektima moramo se boriti protiv ove nakazene tvorevine takozvane BIH a za slobodnu i nezavisnu drzavu Republiku Srpsku,tek onda cemo moci da se posvetimo ekonomiji,investicijama

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Javila se i Cenicka sa porukama podrske. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 08:54 
Majstor
Majstor

shakal je napisao:
Javila se i Cenicka sa porukama podrske. :D

koga podrzava

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Izvinjavam se, zaboravio sam ubaciti citat. :D

Naravno, podrzava protestante.

Upitali smo najpoznatiju bh ekonomsku eksperticu i jednu od najglasnijih kritičarki režima Svetlanu Cenić, šta misli o aktuelnim protestima u Sarajevu i Banja Luci:

“Neko će reći bebeći protest, neko studentski, zavisi na kojoj strani dejtonske ogradice se dešava. Poodavno rekoh da je BiH kao pretis-lonac ili Papenov lonac. Dugo se sabijalo sve pod pritiskom. Dugo se strahom stvarao prividni socijalni mir. A onda je počelo da šišti i pišti. I tek će da propišti. Što se vlast više vadi nekim urotama ili fingiranjem podrške, kako koja partija, to više pišti. Najveće razočarenje će mi biti ako se narod primi opet na nacionalne priče. Nema takvih. Ima samo nezadovoljstvo koje je kuvalo, kuvalo, kuvalo… I sad počinje da baca ključ. U svakoj zemlji protesti su način da se natera vlast na razmišljanje, ako već odbijaju dijalog ili ako već neće da i odrade plate koje primaju. Zašto bi BiH bila izuzetak? Zašto odmah strah da će to prerasti u nešto drugo?! Ama, ne dajte se, ljudi, i zviždite, pištite, lupajte u šerpe i doboše… Neka se i vaš glas konačno čuje.”

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 09:06 
Majstor
Majstor

jedan od predvodinika demostranata u sarajevu je i sin zaima backovica zagija,onog istog zaima koji je 1992 predvodio takozvane multietnicke mirovne demostracije u aprilu 1992 a kasnije komandovao napadom na kolonu JNA u dobrovoljackoj ulici,da bi se njegovo ime naslo na spisku pokretaca kako oni kazu bosanskog otpora agresoru,kao jedan od osnivaca paravojnih formacija patriotske lige BIH i zelenih beretki

samo budale mogu im vjerovati,jer smo vec vidjeli 1992 kuda vode te multietnicke demostracije gradjana i gradjanki BIH

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 09:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
sinip je napisao:
И да, колико год буде у мојој моћи трудићу се да останем изван те вукоџебине ту, која је озбиљно почела да ми иде на живце, мада није исклључена ни опција повратка, ако не у БиХ оно макар негдје на Балкан, мада бих ја радије Белиз или Таџикистан, да будем искрен...

eto, vidiš. od svih mjesta na svijetu ja bih najviše volio da živim u banjaluci. i sad ti više voliš rs od mene?

ozna je napisao:
jedan od predvodinika demostranata u sarajevu je i sin zaima backovica zagija,onog istog zaima koji je 1992 predvodio takozvane multietnicke mirovne demostracije u aprilu 1992 a kasnije komandovao napadom na kolonu JNA u dobrovoljackoj ulici,da bi se njegovo ime naslo na spisku pokretaca kako oni kazu bosanskog otpora agresoru,kao jedan od osnivaca paravojnih formacija patriotske lige BIH i zelenih beretki

samo budale mogu im vjerovati,jer smo vec vidjeli 1992 kuda vode te multietnicke demostracije gradjana i gradjanki BIH

sin zaima backovića je fuad backović deen. ako ti strahuješ od ovog lika:
Slika
onda ok, demonstranti su krajnje opasni :lol: pa bogvasjebo, dokle?
btw. deen nije nikakav predvodnik demonstranata, na svu sreću.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mrakacha je napisao:
sinip je napisao:
И да, колико год буде у мојој моћи трудићу се да останем изван те вукоџебине ту, која је озбиљно почела да ми иде на живце, мада није исклључена ни опција повратка, ако не у БиХ оно макар негдје на Балкан, мада бих ја радије Белиз или Таџикистан, да будем искрен...

eto, vidiš. od svih mjesta na svijetu ja bih najviše volio da živim u banjaluci. i sad ti više voliš rs od mene?

Извини онаааај, а ко ти брани да живиш у БЛ? Не одговара ти тренутно "озрачје" или шта већ, застава, грб, политичка структура, ћЕрилица, навијање за Србију а контра БиХ?, шта?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ma šta mu ima neodgovarati u BL kad su uspjeli pola stvari u vezi sa RS da promijene u svoju korist... :lol:
A ovo je zaista šuplja priča da volite RS. Toliko je volite da svaki dan pokušavate da je ukinete...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 09:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
sinip je napisao:
Извини онаааај, а ко ти брани да живиш у БЛ? Не одговара ти тренутно "озрачје" или шта већ, застава, грб, политичка структура, ћЕрилица, навијање за Србију а контра БиХ?, шта?

brani mi finansijska situacija. nemam više posla, pa ne mogu stan plaćati. pet godina mi nije smetalo ništa od toga što si nabrojao, ali vidim da tebi smeta kad više voliš belize.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mrakacha je napisao:
sinip je napisao:

brani mi finansijska situacija. nemam više posla, pa ne mogu stan plaćati. pet godina mi nije smetalo ništa od toga što si nabrojao, ali vidim da tebi smeta kad više voliš belize.

Опет си фулио фудбал. И мени превенствено смета економско-финансијска ситуВација... И 5 година без полса у "своме-на-своме" због тога јер се кретени не могу договорити ни око чега па све оде у qрац красни. Мада ено оде у qрац и ЕУ па што би ми били нешто бољи... :) Значи бјежат из Европе док је вријеме. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
@ozna, koliko se sjećam ti si učesnik rata i shvatam u potpunosti tvoje želje i pisanja. Moj stari je RVI i mi smo nekako i vaspitavani kao patriote.
Ali, evo obrati paznju na posljednju svoju rečenicu: znaci ako zelis poboljsanje u ekonomiji, kulturi, obrazovanju i ostalim aspektima moramo se boriti protiv ove nakazene tvorevine takozvane BIH a za slobodnu i nezavisnu drzavu Republiku Srpsku,tek onda cemo moci da se posvetimo ekonomiji,investicijama

Evo konkretno šta meni smeta. Do kad bismo mi to trebali da čekamo nezavisnost (koju nam neće dati)? Zašto se prvo ne uputimo u poboljšanje u ekonomiji, kulturi, obrazovanju, pa ćemo onda lako o tim ostalim, nacionalnim pitanjima.

Ujedno, evo i mog odgovora Niz-u. Okupili su se ti neki iskreni ljudi zbog one 3 mjesečne bebe. I tu je kraj. Ostalo je politika. A kontam ja tebe da si ti isfuran, kao i ja. Ali, meni ne pada na pamet da podržavam skupove koji me vraćaju u predratno stanje, to stanje vodi opet ratu, a to ne želim. Odbijam reći poslije 3 krvave godine rata: a, šta fali? Neka tog JMBG. To je pljuvanje u lice mom tati i svoj onoj djeci, koja su u ratu ostala bez svojih očeva.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 14:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
The_new_Statesman je napisao:
Bijeli, ohladi malo... Zgrada u kojoj je Vlada FBiH je u vlasnistvu SDP, SDA ima neku kombinaciju sa BIHAMK-om (tu se fino uhljebio i Bogic Bogicevic), za Komsiceve mafioze ne znam, a Radoncicevi su sigurno u Avazu. Vidis, svi oni imaju svoje adrese. Zar ne?

Drugo, tvoje spominjanje neke moje licne imovine nekako vuce prema spominjanju traktorijade. Fino sa tvoje strane :D

Trece, nije nacionalizam smatrati da je razdvajanje dugorocno najbolje rjesenje za gradjane BiH.
Nije ni neka tajna da Srbi smatraju da bi se u tom slucaju veoma lako i brzo obracunali sa svakom (pa i Dodikom) losom vlasti. Ruku na srce, u Banjaluci je vlast vec padala na ulici. U Sarajevu?

Skeva, jedan od najdrazih simbola unitarista su zajednicke tablice. To je kao velika pobjeda Bosne i Hercegovine.

Zamisli samo cirilicno DO sa 4 s u Listici ili Cazinu. Na koje niko ne obraca paznju. Tako ce i nosanje cirilicnih plakata od strane likova kojo se vjerovatno nisu nikad potpisali na cirilici biti suvisno. Sada je i smijesno.

Nema veze u cijem je sta vlasnistvu...islo se tamo gdje su ljudi, koji mogu i moraju donositi zakone a ta adresa je parlament BIH, a ne Avaz ili nesto slicno jer se tu ne donose zakoni...
Za licno imovinu sam samo htio reci ono sto sam rekao...da je moje ili tvoje samo ono sto imamo u ZK izvadku i nista vise.
Ako hoces iskreno, nemam nista ni protiv podjele, ako je to ono sto ce donjeti blagostanje ovom narodu...jer zivjeti ovako i gledati ove kretene...koji ne mogu ni pilicaru voditi, sto se mene licno tice...je previse...mozda bi tako, mogli i izabrati najbolje ljude...a ne PAndurevicke ili Ahmetovice...seljacine sa svih strana koji parlament nisu vidjeli...
primjer: Slavuj prije rata-portir u zgradi parlamentarne skupstine...danas parlamentarac drzavni...kcerka u kantonalnom sudu u Sarajevu....seme rade bez obzira na nacionalnost...
Sto se tice tablica...nemas pojma koliko bih volio imena gradova na njima...SA, BL, MO...zivim za taj dan, samo sto ljilljani ispred, ili 4S, ili sahara...ne znam dali je pametna....nakog svega...a mislim da mora biti kao i u EU, samo oznaka drzave i nista vise...

Nista ovdje nema nacionalno, ja licno trazim od majmuna da rade na ekonomiji...na JMBG, na obicnim stvarima o kojima se moraju dogovoriti...o uslovima za studente...povecanju penzija...i slicnih stvari koje su nam u obostranom interesu...a ne da prosipaju suplju o srpstvu, bosnjanstvu ili tim budalastinama...neka rade svoj posao...svi do jednog, jer su placeni za to...ako to ne mogu, nek se nose u 3 p.m. svi od reda, i srbi i bosnjaci i hrvati, apsolutno me ne zanima koje su nacionalnosti...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 14:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
The_new_Statesman je napisao:

Nema veze u cijem je sta vlasnistvu...islo se tamo gdje su ljudi, koji mogu i moraju donositi zakone a ta adresa je parlament BIH, a ne Avaz ili nesto slicno jer se tu ne donose zakoni...
Za licno imovinu sam samo htio reci ono sto sam rekao...da je moje ili tvoje samo ono sto imamo u ZK izvadku i nista vise.
Ako hoces iskreno, nemam nista ni protiv podjele, ako je to ono sto ce donjeti blagostanje ovom narodu...jer zivjeti ovako i gledati ove kretene...koji ne mogu ni pilicaru voditi, sto se mene licno tice...je previse...mozda bi tako, mogli i izabrati najbolje ljude...a ne PAndurevicke ili Ahmetovice...seljacine sa svih strana koji parlament nisu vidjeli...
primjer: Slavuj prije rata-portir u zgradi parlamentarne skupstine...danas parlamentarac drzavni...kcerka u kantonalnom sudu u Sarajevu....seme rade bez obzira na nacionalnost...
Sto se tice tablica...nemas pojma koliko bih volio imena gradova na njima...SA, BL, MO...zivim za taj dan, samo sto ljilljani ispred, ili 4S, ili sahara...ne znam dali je pametna....nakog svega...a mislim da mora biti kao i u EU, samo oznaka drzave i nista vise...

Nista ovdje nema nacionalno, ja licno trazim od majmuna da rade na ekonomiji...na JMBG, na obicnim stvarima o kojima se moraju dogovoriti...o uslovima za studente...povecanju penzija...i slicnih stvari koje su nam u obostranom interesu...a ne da prosipaju suplju o srpstvu, bosnjanstvu ili tim budalastinama...neka rade svoj posao...svi do jednog, jer su placeni za to...ako to ne mogu, nek se nose u 3 p.m. svi od reda, i srbi i bosnjaci i hrvati, apsolutno me ne zanima koje su nacionalnosti...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidis, bice nesto od tebe... Jos samo da shvatis i da ovi nenacionalisti, gradjani ili kako se vec vole nazivati nisu nista sposobniji i spremniji raditi na podizanju zivotnog standarda.

Ako za primjer uzemes ekipu pristiglu iz BL vidjeces da ces se pokajati sto si se uopste raspitivao ko su i sta rade. Nema tu cestitog svijeta koji zivi od djela svojih ruku. Dakle... Bljaaaaaaak...

P.S. Pre mnogo, mnogo godina sam nekim naprednim Bosnjacima objasnjavao kako ce ih Zlatko i SDP odvesti u provaliju. Trpili su me samo zato sto znaju da sam srbocetnicka jugokomunjara koja nista ne zna i samo lupa :D

Sad kazu, svaka cast. Na zalost.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bijeli_sa je napisao:

Не мора. Знам за Италију да тамо ожеш да имаш и ознаку града/провинције на таблици, а и не мораш, до тебе је. Па имаш рецимо

I ABC-DEF UD

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Citiraj:
Nije ni neka tajna da Srbi smatraju da bi se u tom slucaju veoma lako i brzo obracunali sa svakom (pa i Dodikom) losom vlasti.

Ja sam sa ovim saglasan. Da se razumijemo ti i ja, ozna i ja... Ali bilo bi neodgovorno misliti da je to sada moguce. Samo bi nas odvelo u novi rat, a to je ubjedljivo najgori moguci scenario.
Treba rijesavati tekuce probleme a rjesenja nisu moguca bez kompromisa. Treba biti realan, mora se uvazavati onaj "sa druge strane stola" bez obzira na razlike u pocetnim stavovima. Trenutno je tako kako je, i forsiranje "visih ciljeva" a zanemarivanje ostalih oblasti je ocigledno veoma destruktivno. Jer forsirajuci unitaristicku sa jedne i secesionisticku pricu sa druge strane gledamo kako sve vise tonemo. Nas 99%.

Kao sto je neko rekao, nazovimo Brod/Bosanski Brod Camcem, Skender-Vakuf ili Knezevo neka bude Cobangrad. Neka se pocnu rjesavati pitanja koja uticu na zivotni standard. Mene je vise dokacio Djokicev zakon o radu koji je digao doprinose na platu sa 52% na 68% nego bilo sta drugo o cemu se trenutno raspravlja. Ali to je proslo i nikome nista. U privredi smanjene plate a oni sto primaju plate iz budzeta sad samo uzmu vise i vrate vise iz istog... Sta smo postigli? Ma koga briga sto je kultura u banani, sto na medicinskom imamo cjenovnik ispita, sto PIO svakodnevno krsi zakon, pa cak ignorise sudske presude, sto se dodjeljuju podobnima hipotekarni krediti na osnovu nekretnina koje ce tek biti kupljene, sto je policija korumpirana, sudstvo, tuzilastvo te mozes biti 100% u pravu, mozes se slikati ako nisi "neko", sto se resursi kao i budzetska sredstva kradu, sto je nepotizam postao normalna stvar, sto............
Ali je bitno da branimo nacionalne interese, bez obzira koliko su uistinu ugrozeni, jer na kraju se sve svodi na stvaranje okruzenja u kome ce neko biti glavni (u nezavisnoj RS ili centralizovanoj BiH) da bi mogao da nastavi da krade (kradjom drzavnog novca smatram i kada neko prima platu iz budzeta a ne radi nista), nesmetano, bez da "onom drugom" mora da da dio...

Zaglavili smo u istoj rupi. Mi bi svoju, oni bi da naredjuju po citavoj. I raspravljajuci o tome koji dio rupe je ciji i ko smije sta u istoj zaboravljamo da smo u j3b3n0j rupi! Napravimo zajedno stepenice, izadjimo zajedno iz bunara, a onda da vidimo da li ce svako na svoj dio livade ili ne.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]