banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 20:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2013, 11:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2012, 22:32
Imam jedan problemcic, kada spojim laptop i LED TV preko HDMI kabla, dok gledam filmove slika mi pomalo sjecka, na laptopu je sve u redu ali na TV-u mi na nekim scenama pomalo sjecka, nekad je sve u redu, a nekada imam problema. Moze li se kako rijesiti problem?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 00:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2011, 23:46
sony1993 je napisao:
Imam jedan problemcic, kada spojim laptop i LED TV preko HDMI kabla, dok gledam filmove slika mi pomalo sjecka, na laptopu je sve u redu ali na TV-u mi na nekim scenama pomalo sjecka, nekad je sve u redu, a nekada imam problema. Moze li se kako rijesiti problem?

Како си спојио лаптоп са тв-ом..

Имаш 2 опције - Да копира матичну страницу, дакле да оно што видиш на лаптопу видиш и на тв-у, а имаш и опцију да прошири слику, на лаптопу ти је нормална употребљива слика а на тв само декстоп волпејпер без иконица и бара.. Тада само пустиш на лаптопу филм у неком програму и превучеш га сад види на којој страни, значи мишем превучеш лијево или десно, тако да имаш два одвојена десктопа.. То ти је било везано дијељење слике..

А што се тиче сјецкања, ако на пример лаптоп врти 1366х768 кад отвориш на тв-у, нисам ту стручан да ти тачно објасним, не подудара се нешто... углавном неким мојим размишљањем сам смањио освјежавање на 59/60 Hz и подесио резолуцију 1920х1080 и тада не сјецка на тв-у..

А зашто се ово дешав то нек ти неко стручнији објасни .. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Promjeni rezoluciju u plejeru kad je slika na vanjskom monitoru. Meni se isto dešavalo sa BSplayerom, stavim na full hd i nakon toga radi (ti možeš i neku drugu).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]