banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ma ne, samo nas kara, moze mu se :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovo je stvarno preslo svaku mjeru,ljubav prema reprezentaciji je velika ali ovi to ubijaju svakim novim mecom.

sto je najzalosnije mi smo ladno mogli biti prvi ili drugi u ovoj grupi jer smo hrvate i ovako jadni nadigrali,a i belgijance u beogradu

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma de, opusteno, gotovo je, ne treba se nervirati :D . Sad samo treba pratiti koliko Miha moze ici u svojim igrarijama :) Ako nista mora mu se priznati da je uporan duduk :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
samo kad se sjetim Petkovica i njegovog briljantnog hoda kroz kvalifikacije sa samo jednim primljenim golom, i uporedim sa rezultatima koje konjina ima, dodje mi da da poludim

Poslednji put menjao iskusniborcevac dana 08 Jun 2013, 09:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ne mozes to porediti, sad samo imamo najbolje evropske stopere i bekove, ne moze se to ukombiovati 8) , ali mozda kad bi nas selektor pozvao miljkovica i mladenovica da dejstvuju po bekovskim pozicijama, plus ostojic i mikic, mozda bi sto bio taj recept... ajde falji, obraduj nas :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čemere, tugo....

Nisam ni gledao utakmicu, ali po komentarima mogu zaklučiti da je k'o uvijek bila dominacija.

Jel iko zalužio prolaznu ocjenu, kako je go pao ?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

gol je pao tako sto je kolarov bio na nekoj drugoj utakmici,covjek sam ko duh na njegovoj strani.drugi neregularan jer je bio faul nad banetom

kod nas basta,markovic,subotic odigrali dobro

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:36 
Veteran
Veteran

bez obzira na nepokrivanje Kolarova po lijevoj strani, gol ide na dusu Stojkovicu, koji je kasnije bio vise nego solidan

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako smo mi dali go ? Jel slobodnjak Kolarova?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daaaj, ne mislis valjda sa smo ga mogli dati Belgiji iz igre :D ... BAsta jedino dobar, momak je zvijer. Ostali solidni 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj kad Siniša ode, to će biti u rangu medalje na velikom takmičenju.

Ako ne ode ove kvalifikacije, napraviti belaj odma na početku idućem (poćerati tuđe igrače po terenu) i nek nas izbace na 5 godina, ionako nemamo šta izgubiti. :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 11:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nema nas niđe. 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Марковић у Бенфици за 10 милиона евра
Citiraj:
Marković će se tako pridružiti zemljacima Nemanji Matiću, Filipu Đuričiću, Miralemu Sulejmaniju i Stefanu Mitroviću.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
bez obzira na nepokrivanje Kolarova po lijevoj strani, gol ide na dusu Stojkovicu, koji je kasnije bio vise nego solidan

Pa sta je on trebao da uradi onde,covjek je bio sam ko duh,90% golmana bi onde primilo gol.najbolje da se sad opravdava kolarov.momak grijesi iz utakmicu u utakmicu

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Tacno, Kolarov u odbrani nije ni blizu nivoa. Na kraju ispade da je odbrana koja vazi kao najbolji dio ekipe zapravo kurac. Ne igraju odbranu samo stoperi i bekovi, ali zadnjih nekoliko golova koje smo primili su direktna krivica odbrane. A za onaj prvi gol sinoc ni Stojkovic se nije proslavio, iako je kasnije bio solidan.

Nazalost, ovo je trenutno to sto imamo. Dobro bi ti dosli jos i Ljajic i Matic, uz Djuricica koji je pod kaznom. I to je to. Uz normalnog selektora ovakva ekipa bi morala biljeziti bolje rezultate. Kao sto je vec spomenuto, ima tu stofa, ali nema cvrstine. Sve nesto kao igraju, ali prime gol kao od sale.

Za Belgiju cu samo reci da je to opasna ekipa. Ne zato sto igraju nesto pretjerano. Imaju sjajne igrace, vrhunsku transformaciju u kontru ali ono sto je najvaznije ljudi znaju dati gol. U dvije utakmice sa Srbijom, Belgija je imala 7-8 sansi i dala 5 golova. A Srbija je imala 10 sansi i dala 1 gol iz prekida. S takvom realizacijom, bi samo Spanija mogla nesto napraviti jer stvore milion sansi.

Hrvati :lol:

Pokazalo se ono sto sam tvrdio i protiv Srbije kada su igrali. Imaju par sjajnih igraca, odlican napad. I to je to. Nikakva posebna ekipa. Ali ekipa koju u posljednje vrijeme prati velika sreca. Sjetimo se samo Srbije, pa Makedonije, Vels da ne spominjem. Jednostavno, to se moralo negdje prekinuti i ogoliti istina da oni nisu velesila kao sto sami sebe nastoje prikazati. Pogotovo otkad je Stimac tu. Jebeno je samo sto su ostale ekipe iz ove grupe, osim Belgije, puno gori duduci od njih.

Ova grupa kada je zrijebana bila je najavljivana kao najbolja i najteza, a zapravo je jedna od gorih.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 14:48 
Veteran
Veteran

mandrak je napisao:

Pa sta je on trebao da uradi onde,covjek je bio sam ko duh,90% golmana bi onde primilo gol.najbolje da se sad opravdava kolarov.momak grijesi iz utakmicu u utakmicu

koliko su puta napadaci protivnicke ekipe izlazili jedan na jedan sa Stojkovicem i u vecini slucajeva im skidao lopte pod povoljnijim uglom nego sto je bio slucaj sinoc, ali da je Kolarov bio na visini zadatka do toga ne bi, naravno, ni doslo

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
ali da je Kolarov bio na visini zadatka do toga ne bi, naravno, ni doslo

И ја сам мислио да је Коалров погријешио при првом голу Белгије, али није. Он је у том тренутку покривао играча у средини, а ако погледате тренутак када је упућен центаршут Белгијанаца, видјећете барем 4 наша играча који плутају у простору, јер нити покривају простор, нити чувају неког од Белгијанаца... А 9 их је у "одбрани" + Стојковић.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Марковић у Бенфици за 10 милиона евра

I ti ljudi se kockaju,dati Kardoza za 12 miliona i dovesti Markovica za 10 :roll: ,ne znam koliko im je pametan taj potez,jest da Kardozo ima 30 godina ali vjerujem da u naredne 3 godine Markovic nece ni prismrditi Kardozu a misljenja sam da nikad nece dostici njegov vrhunac.Al ko zna mozda stvarno ima nesto u tom malom iako po meni nije nista pokazzao da se proglasi nekim supertalentom.......

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Sve mi se cini da ce ovi majmuni iz saveza plus gorila Sinisa koji kako kaze u RH ima puni prijatelja, pustiti Hrvatskoj u Beogradu . Naravno bez imalo srama ( a kad su ga i imali). To ce izvesti tako sto ce taj nama totalno nevazan mec iskoristiti za promociju nekih pulena menadzera Ramadanija kojima ce to biti vjerovatno prvi i posljednji mec u repki, kao i Zlinisi.On ce se samo nasmijati, otici u Italiju , a mi cemo svi pojesti jos jedno govno.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2013, 05:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da čisto sumnja da će ga javnost za nekoliko godina pamtiti u ovoj ulozi.

"Po selektorskom poslu ne verujem da će me iko pamtiti. Mi u Srbiji hoćemo sve i odmah, a prosek godina igrača reprezentacije je 21, 22. Podmladili smo selekciju, koja je najmlađa u Evropi, a ima veliki potencijal. Možda ni momci toga nisu svesni. Kad sam došao za selektora prvo sam rekao kako hoću da podmladim reprezentaciju, jer sam ubeđen da će Srbija imati tim koji će u narednih sedam do deset godina biti jedan od najboljih u Evropi", rekao je Mihajlović gostujući u emisiji "Ljudi" na B92.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]