Једна од ријетких сезона гдје се може рећи да је једна екипа без мрље освојила такмичење. Нису имали никаквих судијских репова, можда су у групној фази били мало мање доминантни, али у елиминационој фази су били баш убједљиви, није било дилеме ни против Арсенала, ни Јувентуса а поготово против Барселоне.
Хумелса нисам гледао прије пажљиво, али лик је и против Реала био баш лош, мислио сам повреда и та срања, па је зато слаб, али против Бајерна, лош тотално. За једног одбрамбеног баш несигуран, и неколико лопти је продао, које су касније могле скупо коштати. Уопште ми није јасно чему толика помпа око њега. Суботић без икакве халабуке око њега све стиже закрпити, али не може он толико тога стићи колико може Хумелс усрати, и ја само могу рећи да је невјероватно колики је Михајловић дебил, кад му Невен није стартер.
Левандовски је сам уништио ону двојицу балвана који себе називају Бајерновим стоперима, клоцине Данте и Боатенг нису знали гдје се налазе кад овај прими лопту, да је Нојер мало лошији, мислим да би Роберт бар једном погодио. Скоро сваки скок на лопту је Левандовски добио и сваку лопту је лагано спустио. Да је играо Геце, мислим да би Дортмунд пружио бољи отпор, овако Гроскројц је био неупотребљив у нападу. Гундоган ме опет одушевио, лик је одличан играч, можда сад и најбољи Борусијин играч. Ројс исто одлчно одиграо. Борусија има јако кратку клупу, Клоп није имао кога да замијени.
Колико год је Бајерн добар, опет постоји доста простора да напредују. Манџукић јесте добар, покрива доста простора, трчи све то, али је тотално неупотребљив кад се игра по земљи, мислим да код Пепа неће пуно играти, а богами ни Гомез. Левандовски ће им сјести ко будали шамар, ако је истина да прелази у Бајерн. Робен треба да лети бар на клупу, какав леват, па 2-3 чисте прилике је усрао и задња је случајно ушла. Десна нога служи да се ослони на њу, не могу да вјерујем да професионални фудбалер не зна да користи десну ногу. Срећа његова је Крос повријеђен.
_________________ I'm Winston Wolfe. I solve problems. http://www.youtube.com/watch?v=X-7H5rX77P4Елвисе, иди матерет' пробуш' им гуму.
|