banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2013, 22:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šaldžija :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Извините стручњаци.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 22:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ništa

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ništa

:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 00:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ništa

:lol:

Jav' se! :lol:

Dobro je covjek napisao, samo na pogresnom podforumu.

Evo kolezi link: viewforum.php?f=10
da ga vi jazavci ne zajebavate.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Добро је секташи, нека вас.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čuj ne treba nam Teodosić :lol: :lol: :lol: :lol:

Bob Rock šta ti je čoječe ?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ne da nam ne treba teodosić, nego je više nego očigledno da nam ne treba ni krstić

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ni ja se ne slazem da nam Teo ne treba...al ima istine i u ovome sto pise bob rock....Teo previse nonsalantno igra za reprezentaciju...dugo vremena nismo imali adekvatnu zamjenu za njega a on je to koristio da bi izvodio svoje bijesne gliste na terenu...puno puta smo trpili zbog toga...kad je u CSKA poceo sa tom kurcoboljom zavrsio je na klupi pa se malo presabrao...a ako ne bude Markovica pitanje je da li ce se u dresu reprezentacije presabrati...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nama ni Navaro ne bi valjao, nesto bi mu falilo :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema tu neke filozofije....Teo kad ga ide onda je nezaustavljiv i sam ubaci 35 poena i podjeli 10 asistencija...al kad ga ne ide on gubi 7-8 lopti i ima 15% suta iz igre od milion pokusaja plus sto odbranu ne igra uopste....znaci nije neko ko je recionalan pa da drugacije odigra kad ga ne ide sut nego fura svoj fazon a to je onda kao da igras sa igracem manje cijelu utakmicu...nije to nikakvo trazenje dlake u jajetu nego je jednostavno cinjenica...zadnju dobru utakmicu za reprezentaciju je odigrao u turskoj...od tada ne samo da je siv nego je crn...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa dobro, to za zadnju dobru utakmicu bi se moglo reći za cijeli tim. Teo da pored talenta ima i konstantnost, bio bi najbolji plej Evrope, ovako je samo jedan od najboljih.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ja njega volim bas zato sto nije kao ostali klasicni plejevi,vec ima nekakve svoje ludorije na terenu.jedino sto mi se kod njega ne svidja su nerezonski sutevi.
onu tricu protiv spanaca nikad u zivotu necu zaboraviti.
ove sezone sam bas puno pratio cska i nije toliko ludovao,igrao je dobro skoro sve utakmice a onda nemam pojma sta mu se (a i citavom timu)desilo protiv olimpijakosa

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sazrijeva i Teo, nije to nista cudno :D . A CSKA bas ima neki peh, ubi ih pritisak u finalu kao da im zivot zavisi od toga :oops:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Teo da pored talenta ima i konstantnost, bio bi najbolji plej Evrope, ovako je samo jedan od najboljih.

Nije uopste stvar u konstantnosti nego u rezonskoj igri...mozes ti da igras pomalo van forme al nemoras sa sobom da vuces cijeli tim...Teodosic i Markovic mogu da budu kao nekad Djordjevic i Obradovic...jedan odlican ofanzivac a drugi odlican defanzivac....samo sto Markovic igrom vec sad lici na Obradovica a Teodosic tesko da je i losa kopija Djordjevica....Markovic da samo malo popravi sut bio bi bolji play od Teodosica...naravno ovo sve sto pricam se odnosi na igru u reprezentaciji...Teodosic u CSKA je svjestan da ako krene da se zjbava iducu utakmicu nece prismirdit terenu pa je odmah prisutan i rezon...a u reprezentaciji ga ladno boli neka stvar...meni samo nije jasno zasto ima toliki kredit kod Ivkovica....
mandrak je napisao:
onu tricu protiv spanaca nikad u zivotu necu zaboraviti.

Necu ni ja...al isto tako necu zaboravit ni bezbroj izgubljenih lopti...nerezonskih suteva...neigranja odbrane...

Znaci prica o konstantnosti je glupa ko noc...zasto bi njemu konstantnost bila opravdanje a suterima nije opravdanje...ako vec drvlje i kamenje bacamo na nase sutere koji nemaju konstantnost onda ni Teo ne bi trebao da bude zasticen....Tripkovica kad krene sut nama ni ne treba Teo, on sam ubaci 30 poena i okrene utakmicu....problem je sto je to jako rijetko....samo za razliku od sutera koji imaju samo sut (koji im nije konstantan pa samim tim ni ne vidim njihovu funkciju u timu) Teo moze na vise nacina da doprinese timu...ali ne...njega kad ne ide sut on ga forsira i to na nacin da mu treba glavu otkinut....onda jos pri prevodjenju lopte ukradu mu je jedno 3-4 puta...pa na sve to odbranu od pikenrola igra ko mrtvo puhalo...ja ne znam kako ga onaj Krstic do sada nije sahranio jedno 10 puta...to je za mene cist bezobrazluk....a on ima 26 godina...prica o talentu je zavrsena...on sad igra najbolju kosarku...treba da je izgradjen igrac...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Konstantnost se ne mora odnositi samo na formu, već i na karakter igrača, i zato priča o njoj apsolutno stoji. Kad igrač ima konstantan problem u glavi, to je problem (ne)konstantnosti. Uz to, siguran sam da on ne bi toliko forsirao ponekad, kad bi imao ili htio ko da to radi umjesto njega (što je u klubu slučaj).

Uostalom, eto, na žalost ćemo imati priliku da vidimo kako to igra reprezentacija bez njega, nadam se da nećemo sa sjetom prizivati njegovo "divljanje" kad nas kojekakve Crne Gore, Bosne i Hercegovine budu mučile na EP.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 05:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Konstantnost se ne mora odnositi samo na formu, već i na karakter igrača, i zato priča o njoj apsolutno stoji. Kad igrač ima konstantan problem u glavi, to je problem (ne)konstantnosti. Uz to, siguran sam da on ne bi toliko forsirao ponekad, kad bi imao ili htio ko da to radi umjesto njega (što je u klubu slučaj).

Nije to problem konstantnosti nego problem bezobrazluka...igrac njegovih godina se ponasa kao dijete...neprihvatljivo...
A osim toga fino sam napisao
Freak on a leasH je napisao:
Ni ja se ne slazem da nam Teo ne treba...
znaci i dalje mislim da je on nas definitivni prvi play...al treba nekad stvari posmatrat objektivno....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 07:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.mozzartsport.com/vesti/srbij ... -sloveniji

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ovo vjerovatno znači da će igru reprezentacije kreirati Tepić, Rašić i Marković. Možda Duda vidi i Nedovića kao pleja, ko će ga znati. Kakav god da je Teodosić, Srbija trenutno nema boljeg. Sve stoji za njega - da je nezainteresovan i pogubljen u odbrani, da zna da frljacne nepar lopti u bunar i da šutira 1/10 iz igre, ali ako se Srbiji razbije osovina Teo - Krstić, bojim se da je napadački, Srbija oslabljena bar za 50 odsto. Ne treba zaboraviti da bez pravog pleja, ni Krstić neće moći da funkcioniše adekvatno...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Nitro je napisao:
ako se razbije osovina Teo - Krstić, bojim se da je napadački, Srbija oslabljena bar za 50 odsto

To je to.. ispusili smo ga nacisto! Teo ovakav-il onakav, ali bez njega smo donji

..a bas sam ocekivao da cu bar malo uzivati uz mali ekran na izmaku ljeta. Samo pricekajte jos do tad, bice ovde jos otkaza, povreda.., tek cemo se raspadnemo u Dezeli, kao Mihini puleni... Iako je uopste blasfemija stavljati Dudu i Mihu u bilo kakav kontekst, sada je stvar vise do klase igraca onih preostalih kojim raspolazemo.

A mozda ipak Duda da ukaze povjerenje mladjahnom Nedovicu, a ovaj mu se inspirativno oduzi na najbolji moguci nacin. A uz to da pozove i jos par podmladaka, Bogdanovica, Milosavljevica... pa opet jovo-nanovo pravi novi kostur neke buduce ekipe.. koja bi mogla da impresionira kosarkasku Evropu, kako su to ucinili Teo i generacija prvi put prije nekoliko godina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]