banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 01:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ташко je napisao:
Da li bi Barsa bolje igrala bez Mesija, ili bez jednog iz para Xavi i Iniesta?

U ovo sam se čak i ja uvjerio, a znaš i sam moje mišljenje za Mesija. Bez njega nije to ta Barselona i gotovo. Može bez Inijeste, ako je tu Ćavi, ali da je Mesi u prvih 11 i da nema povredu. Može i bez Ćavija, ali da su tu Inijesta i Mesi.
U tom periodu, o kome smo pričali, bez onog Alveša i Mesija ne bi Barselona osvojila sve one titule. Većinu bi osvojila, ali vjerovatno ne sve.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Pa cekajte ljudi...zasto onda govorimo da je Barsa imala najbolju generaciju ikada ako mislimo da tu 9 igraca ne valja....pa niko to nije rekao....fazon je samo sto to nisu nikakvi bog zna kakvi igraci nego su se uklapali u koncepciju....Buskets prvi...samo isto tako se mozemo i zavaravat pricom da je neko tu bitniji od pomenute dvojice (trojice)...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A osim toga kladim se da su svi ovi ostali zamjenjivi osim pomenute trojice...eventualno mozda tog Busketsa je tesko zamjenit samo zbog poznavanja sa ostatkom bitne ekipe...a za ostale pozicije u timu...mogao je to bit bilo ko....

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne kažemo da 9 igrača ne valja, već da Ćavi i Inijesta u tom periodu nisu sve sami radili za Barselonu. Dobar dio toga jesu, ali ne sami. Naravno da se bez njih dvojice ne može, kako u klubu tako i u reprezentaciji. Ali tada je uz njih bio taj duo Alveš - Mesi. Alveš taj period igre vjerovatno više neće ponoviti, ali trenutno nemamo boljeg da ga zamijeni. Zato ostaju on, Pike, Mask, Buskets, Ćavi, Inijesta i Mesi kao igrači koje trenutno nema ko bolji da zamijeni. Fabregas ili Alkantara će nastaviti da mijenjaju Ćavija.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Prethodna Freakova teza samo doprinosi onoj da je Gvardiola u stvari odličan trener. Jer samo odličan trener može složiti najdominantniji tim u istoriji fudbala, sa 3-4 vrhunska, i gomilom igrača koji su mogli biti "bilo ko".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moze...vrhunski trener to moze u bilo kom klubu sa bilo kojim igracima....kad to uradi onda cu rec da je vrhunski...do tada je nedokazan...uradio je to sa jednom generacijom cija okosnica igra zajedno od pjetlica....

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako to uradi sa Bajernom, hoćeš li reći svaka čast ili ćeš reći došao je u Bajern?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' mozete odjebati sa ovom raspravom na neku zasebnu temu? Svaki put pomislim da cu procitati nesto novo u "Transferima" a ono karina.

Imate srece sto nisam moderator.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo Šako samo za tebe. :D

Juventus planira da u narednom prelaznom roku pojačanja potraži na poziciji napadača, a poslednji u nizu koji se pominje kao potencijalno novo pojačanje Torineza je i napadač Mančester Junajteda, Havijer Ernandez Ćićarito.
Veruje se da bi cena ovog omalenog napadača mogla da bude oko 20 miliona funti.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kak'i, nista od toga. Llorente je vec nas, vrlo vjerovatno ce doci i Jovetic i to je to sto se tice napada. Mislim da je Higuain samo dimna zavjesa za Fiorentinu.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo reci cu ti ja da je najnovija patka da liverpool hoce da kupi Scepukadabru...em je novo em je karina...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

'Redsi' pokušavaju da se dogovore sa Stoukom oko trafsera golmana Asmira Begovića, a kako bi oborili cenu nude Stjuarta Dauninga.

Stjuart Dauning je stigao u tabor 'Redsa' iz Aston Vile za 20 miliona funti, ali je toliko razočarao da je bio neprestan izvor zluradih komentara navijača.

shakal je napisao:
Llorente je vec nas, vrlo vjerovatno ce doci i Jovetic i to je to sto se tice napada. Mislim da je Higuain samo dimna zavjesa za Fiorentinu.

Ko vam odlazi? Imate sa ovima 7 napadača. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Matri, Q i Vucinic mogu otici ako bude dobra ponuda. Onaj mali jebeni kepec ostaje, a Anelka, Bandera svakako su na pozajmici i odlaze. Iaquinti istice ugovor.

Liverpool plotting move for Spanish striker.

Liverpool are reportedly close to agreeing a deal to raid relegation-threatened La Liga side Celta Vigo for their star striker Iago Aspas, according to the Daily Mirror.

The 25-year-old has impressed in the Spanish top flight this season, despite newly-promoted Celta’s relegation worries. After scoring 23 goals in the Segunda Division last year to fire his side to promotion, he has scored 11 times this season.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Cica ne mrda iz Mancestera 100%. Ide Runi 101%, a on ostaje. Uz sve golove i enormno popravljanje tehnike u ovoj sezoni u potpunosti zasluzuje da RVP pravi drustvo u napadu i sledece sezone.
Suska se opasno da bi Alkantara mogao da zavrsi na Old Trafordu, valjda ima neka klauzula po kojoj ako ne ostvari dovoljno utakmica cijena ide na 18 miliona. Ne bi bilo ni malo lose da se malo popravi vezni red kod Djavola.

Sto se tice ove polemike oko Barse i njenih igraca, smatram isto kao Tasko da su dosta bitni svi igraci. Ali za Alvesa reci da je najbolji bek je smijesno. Pa taj covjek je taraba pozadi i to se vidi sad kad Barsa vise nema toliki posjed lopte kako duva po njegovoj strani. Prije 2-3 godine se to nije primjecivalo jer rijetko ko je uspio primirisati 16-ercu Barse pa je izgledao kao da je supermegadobar bek, al ustvari zna malo naprijed sa Mesijem sa kojim je cinio ubitacnu desnu stranu.
Inace i ja Gvardiolu cekam u nekom drugom klubu da pokaze da li ce biti dobar kao u Barsi. Licno, ne mislim da je toliki strucnjak i da je zahvaljujuci njemu (kao da neko drugi ne bi napravio istu, ili cak bolju, stvar sa onim igracima u to vrijeme) Barsa bila iznad ostalih.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Engleski fudbalski premijerligaški klub Arsenal ponudio je 19 miliona funti za napadača Real Madrida Gonzala Iguaina, prenose ostrvski mediji.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 00:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Wenger počeo kupovati gotove igrače, biće opasni sledeću sezonu...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 08:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Koga je kupio? Vidio sam da ganja neke, ali ne znam da je išta dogovorio.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 09:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kažu da ima 130 miliona za transfere, biće jaki kao prije 10 godina... Ne traži više igrače u 2. francuskoj ligi...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jok, samo je kupio klinca iz druge francuske lige :lol:

Coentrao odlazi iz Reala, vrlo vjerovatno sa Murinjom u Chelsea.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 13:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kažu Ešli Vilijams iz Svonsija dolazi u Arsenal umjesto Vermalerna. Odmah rutinski potez.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]