banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 10:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 253 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Maj 2013, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Brat moj Overmars <3 Imam osjecaj da bi ostavio Walcotta i Bale-a za citav krug koliko je bio brz

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Šako postavio nekoga iz Barselone? Još ne mogu da vjerujem.. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Na ovog momka smo zaboravili, cini mi se!?
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije da mi smeta, ali Kafu, Van Basten, Gulit, Davids... nisu zaboravljeni majstori. De to malo egzoticnije :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jel moguce da ovog gospodina niko nije postavio:

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ташко je napisao:
Nije da mi smeta, ali Kafu, Van Basten, Gulit, Davids... nisu zaboravljeni majstori. De to malo egzoticnije :D

Jbg ja sto godina za njega nisam cuo. Jel se ozenio, dobio dijete? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ташко je napisao:

Facts^^

Više od trećine dosadašnjih momaka daleko su od "zaboravljenih". Za neke bi se moglo reći i da su daleko od "majstora" :D

Bilo bi lijepo kad bi, umjesto bjesomučnog pičenja slika, svako napisao neki kratki detalj, po kojem se dotičnog sjeća. Jbg, slike i opšte poznate podatke može izguglati svako, ali neku nepoznatu "triviju", ili lični pečat (npr. guzim bičarku ali je pravi fokus na tekmi Argentina-Holandija, pred sami kraj počeh vikati, ona konta gotov sam, a ja vičem zbog Ortege (a iznad sličica "Magarenceta" :D). Par minuta kasnije, krenuh opet da vičem, a ona će "zar opet?"(iznad, naravno, slika drugog majstora :D ))

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja se sjećam gola Koštinja, da da, Koštinje na old trafordu za 1-1 kad je Porto bio prvak evrope. Faul na onom nesrećniku Derleiu na 22-23 metra. Slobodnjak Deko izvodi, Van Der Sar, odbija loptu, a Koštinja naleće za 1-1, Murinjo kliže do zastavice za ofsajd, taj mi se trenurtak baš urezao u sjećanje.

Gospodin Koštinja.

A sjajna utakmica između Čelzija i Monaka, iste sezone, ona u revanšu. Meščini Morientes tri put metno i jednom Žili.
Sjajni Šabani Nonda, Patirs Evra, Plašil (ako se ne varam), Roten 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
A jesi ćaća.. :lol:
Većina tih igrača što si napisao je još aktivna. Malo si kod nekoga promašio koje slovo, ali nije problem.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Нова Варош

Pa to je bilo relativno skoro, nekako iz onog perioda kad je Ronaldinho zabio Celziju ono iz koljenja, te utakmice uvijek vezem. Ali vjerovatno ovim dadnasnjim klincima to i spada u kategoriju zaboravljenih asova i trenutaka. Ali da su sjajne utakmice bile, jesu.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam da su aktivni, nego ovako sjećanja naviru, pa reko da podjelim s vama :D

Nego majku mu, pitao sam jednom ali niko ne odgovori, more biti ljudi ne znaju.

Šta je sa fudbalskim klubom Boavis(š)ta? Onomad u četvrtfinalu Lš, a danas ih nema ni u drugoj ligi portugala. Da se ime nije promjenilo :-?

A reprezentacija Jamajke 1998, dajte sastav da zapjevam

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Treca liga. Vratice se.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jebem te zemljo

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Finansije su bile u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 20:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 21:24
Tesko da se neko sjeca ovog momka po imenu Hugo Enyinnaya, ali ja ga pamtim po ovoj utakmici i golu:
http://www.youtube.com/watch?v=e0BPwbDPzPA (sezona 1999/2000, 36 metara)
bio je i odlican dribler, imao je tada svega 18 godina, poslije nije napravio nista znacajno :(

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Popokatepetl je napisao:
Više od trećine dosadašnjih momaka daleko su od "zaboravljenih". Za neke bi se moglo reći i da su daleko od "majstora" :D

Bilo bi lijepo kad bi, umjesto bjesomučnog pičenja slika, svako napisao neki kratki detalj, po kojem se dotičnog sjeća. Jbg, slike i opšte poznate podatke može izguglati svako, ali neku nepoznatu "triviju", ili lični pečat (npr. guzim bičarku ali je pravi fokus na tekmi Argentina-Holandija, pred sami kraj počeh vikati, ona konta gotov sam, a ja vičem zbog Ortege (a iznad sličica "Magarenceta" :D). Par minuta kasnije, krenuh opet da vičem, a ona će "zar opet?"(iznad, naravno, slika drugog majstora :D ))

i po meni ovakav pristup temi je retardiran, a ima potencijala...
pratim fudbal 10-15 godina, ali pola ovih igraca ne mogu da prepoznam... ne pada mi na pamet da pretrazujem po fotografiji...
bar neki osnovni info, rodjen tad i tad, igrao tu i tu, poznat po ovom i onom i eventualno neki link sa youtube-a gdje se moze vidjeti neka majstorija...
svako moze nabacati fotografije i dopisati nadam se da nije bilo...

aj tasko angazuj se...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 22:13 
Pripravnik
Pripravnik

Slika

Jorge Cadete, covjek koji je trpao kao lud u slucaju da nosi zeleno - bijeli dres.
U slucaju da nosi dres neke druge boje, slabo sta mu je ulazilo :)
(najbolje partije i desetine golova koje je davao pruzao je u dresovima Sportinga i Seltika).

Sredinom devedesetih je bio dio paklenog trilinga Seltika koji su cinili Cadete, Van Hooijdonk i Paolo Di Canio koji su zajedno dali preko 50 golova u sampionatu u sezoni 1996/97...nazalost po njih, na drugoj strani su bili Albertz, Gascoigne, Brian Laudrup, Gordan Petric i Ally McCoist koji su donijeli titulu Rangersu.
Da su ostali zajedno jos koju sezonu, vjerovatno bi napravili i znacajniji uspjeh u evropskim takmicenjima.
Za reprezentaciju je nastupio na EP 1996 u Engleskoj i pri tome dva puta usao kao rezerva, ali je zato dao solidan doprinos u kvalifikacijama Portugala za velika takmicenja devedesetih godina gdje je postizao golove, takodje ulazeci sa klupe.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
E tako duka :D

Brane, sta oces momcino? Da ja sad prepravim sve postove, tj. otkucam tekstove i posaljem moderaciji :D
Ma apelovao sam na svijest, vidis da vec ide bolje.

Ako insistirate, povadicu ja nepar golova Boga sa pocetka teme. Ili npr. Ginole, posto Djuka ne zna za njega.
A za Metjua ima dosta interesantnih stvari.
Od toga da je promasio samo jedan penal u karijeri, a sutao ih 35 cirka. Da je dao poslednji go na Sautemptonovom bivsem stadionu. Mogao je birati za koju ce zemlju igrati sa Ostrva, ali izabrao Engleze. itd.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Ташко je napisao:
Brane, sta oces momcino? Da ja sad prepravim sve postove, tj. otkucam tekstove i posaljem moderaciji :D

to bi bilo fino... za pocetak :lol:

ma super je krenulo, prve dve stranice su bile odlicne, stajalo je bar ime...
sram da vas bude, nepokoreni je davao najiscrpnije opise iako (po meni) bas njih nije trebalo opisivati...
sta vam se desilo od trece, ne znam...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 02:00 
Pripravnik
Pripravnik

Evo jos jedan mini-profil meni tada omiljenog igraca...naime, prije nekoliko dana sam na ovoj temi okacio fotku Pierre Van Hooijdonk-a kako ljubi pehar nakon osvajanja Kupa UEFA sa Feyenoordom u sezoni 2001/2002 (sto mu je najveci uspjeh i trofej)...ovaj fudbaler je tokom karijere dao oko 400 golova za poveci broj klubova, ali niti je ikad igrao u nekom top-klubu, niti se naosvajao trofeja, niti je bio nesto posebno cijenjen u reprezentaciji...na WC France 1998 je usao u tri utakmice kao rezerva i dao jedan gol (Juznoj Koreji, 5:0 za Holandiju), na Euro 2004 kao rezerva u jednoj utakmici (polufinalni poraz protiv Portugala) i to je sve sto se tice "velike scene".
I pored toga, sakupio je respektabilan broj nastupa za Holandiju, oko 50, ali vecinom kao rezervista.
"Pi-Air", visok i jak centarfor sa preciznim dodavanjima, vrlo dobra igra glavom, jakim i preciznim sutevima sa distance, nadavao se golova u Seltiku, Notingem Forestu, Benfiki i nekoliko holandskih prvologasa.
Ono po cemu ga pamtim je odlicno izvodjenje slobodnih udaraca, naime, od kada je prvi put dosao u Feyenoord pa nadalje, gotovo svaki put kad bih gledao njegov nastup, dao bi neki gol iz slobodnjaka...iz ranijih sezona ga se sjecam u Seltiku, uglavnom sa pregleda kola jer tada, kao ni danas, niko nije prenosio utakmice skotske lige, nije bilo interneta a Seltik i Rangers su bili vrlo atraktivne ekipe. I tada je dobro izvodio slobodne udarce.
Na Premier manageru 1997/98 sam volio da ga dovodim u svoju ekipu uz Sevcenka koji je u Dinamu bio vrlo jeftin :)
Tada je Feyenoord imao odlican sastav i volio sam da igram sa njima na Sony "kecu" - pored Hojdonka koji je svojim golovima iz prekida krcio put do finala Kupa UEFA (ukupno 7 golova do finala), tu su bili Tomason, mladi Van Persi, Shinji Ono, Bosvelt, Bonaventure Kalou, kao i Tomas Rzasa (Zonsa, kako li se to vec cita, koji je kasnije dogurao do Partizana)...te su u finalu u fenomenalnoj i atraktivnoj utakmici dobili jaku Borusiju Dortmund (Jan Koller, Leman, Verns, Riken, Rosicki, Rojter, Marsio Amoroso, Dede) sa 3:2 uz dva gola Hojdonka (naravno, u pitanju su prekidi - penal i slobodan udarac). Utakmicu sam i snimio na video kaseti, te sam je cesto gledao :) Sledece sezone su igrali grupnu fazu Lige sampiona preko kvalifikacija, ali su znatno oslabljeni i sa dosta izmijenjenim timom zauzeli poslednje mjesto u grupi uz samo jedan gol Hojdonka u prvom kolu protiv Juventusa (1:1 u Roterdamu, slobodan udarac sa vrha 16erca).
Nakon dvije golgeterski odlicne sezone u Feyenoordu presao je u Tursku, sa Fenerbahceom za dvije godine dva puta osvojio sampionat i lagano priveo kraju karijeru sa jos dvije nesto losije sezone u Holandiji...
Tu su kraci pregled finala kupa UEFA 2002:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CdNC0ygoDA4[/youtube]
kao i kompilacija sa 10 najboljih golova po izboru sastavljaca (a i meni se svidjaju):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xpp-TXsC90s[/youtube]

Kada sam pomenuo Sony 1, da li se neko sjeca sastava PSG iz tog perioda (2001-2002) - imali su Anelku, Ronaldinha, Okochu, Hajncea, Pocetina, Artetu i jos dosta reprezentativaca i dobrih igraca ali nisu nista napravili...nisu izborili ni ligu sampiona a taj sastav je trebao da bude prvak svijeta (iako, koliko se sjecam, taj sastav i nije bas cesto igrao zajedno na terenu) :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 253 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]