Mičigen je napisao:
Gamer je napisao:
Elvis Presley je napisao:
E da ljudi, mi smo nedavno osnovali prvi (valjda) banjalucki klan pa ako ste voljni, javite se.
Kako se zove klan kako se ulazi

Mene nisu htjeli primiti izgleda klan(BIOS) samo za profesionalce.
Ili možda za jarane.
Sta da ti kazem, suvi profesionalizam... treninzi triput dnevno, TC i CW svako vece da se brane one silne teritorije po global mapi...
I moras imati debelu vezu da bi upao... dio ljudi iz Srbije, dio iz Slovenije, dio iz Hrvatske, znaci samo najuza rodbina ulazi u klan.
Pored svega toga svi prolaze razne rigorozne testove koji su u narodu poznatiji kao "mjesec dana pakla" da bi mogli dobiti status regruta.
Gamer je napisao:
Sta je potrebno da se udje u klan ?
Koliko sam ja upoznat nista narocito... Mozda VIII tier tenk ili VI tier arty cisto da se ima nesto za TC kad se organizuje, ali koliko znam ni ovo nije iskljucivo jer se VIII tier tank moze relativno brzo izgrindati po potrebi...
Jedino sto moze uticati u obzir jeste statistika po WN6, WN7 ili efikasnost ali i to nije pravilo jer nas ima svakavih u klanu, a ni to ne mora biti pokazatelj necijeg znanja.
Nailazio sam na likove koji imaju eff oko 2000 (u prosjeku ovakvih igraca je manje od 0.1%) ali se ispostavi da je u borbi lik idiot teski... Sta je u pitanju: lik je kupio neki OP II-III tier tank i sa njim odigrao nekoliko hiljada partija i izivljava se na novim igracima koji dodju i ne znaju ni gdje su suplji pa pravi po 10 fragova po partiji. Tako sebi napuca statistiku ali cim dodje u veci tier ljudi ga napucaju kao kantu...
Slicna stvar kad ljudi igraju samo sa KV1 ili KV1-S, S-51 (prije ovog nerfa artiljerija) itd.