banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Alien vs. Predator
PostPoslato: 08 Jul 2004, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Film koji spaja u jednu cjelinu 2 filma koja su obiljezila SF/Horor scenu filmske industrije, a ujedno i ekranizacija jedne od po meni najboljih horor igara svih vremenam trebao bi se pojaviti na trzistu u avgustu ove godine. Komentari? Da li ste pogledali trailer? Po meni je fantastican ..

za vise info-a:

http://www.avp-movie.com/

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nestrpljivo očekujem ovaj film.

Što se tiče igre da li je bolja AVP ili AVP2?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
nije to nista, ako ovaj film urade kako treba>>
http://hitchhikers.movies.go.com/main.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajsmen, ne sumnjam ja da ce Hitchhikers' Guide biti bolji horor/sf od AVP-a ali ono sto mene privlaci kod njega je upravo cinjenica da su mi se i Alien (1-4) i Predator (1 i 2) kao zasebni filmovi jako svidjeli te da sam uz obe igre ostao prikovan poprilicno dugo vremena :)

Vader, sto se igara tice .. AvP 2 (i exp Primal Hunt) su nesumnjivo graficki bolje odradjeni, medjutim ono sto me malo "odbilo" kod te igre je previshe "svijetlih" scena. Velika prostranstva, jako obasjana malo gase car igranja sa coorporate-om, ipak bi kod njega trebao biti "najstrasniji" dozivljaj. Upravo zbog toga moj favorit je prvi dio. Nebrojeno puta mi se desilo da sam mislio da ce mi srce stati igrajuci kao marinac ;) Takodje i multiplay u prvom dijelu je dosta strasniji, a i mape su manje pa to doprinosi dinamicnosti igre. U svakom slucaju jedni od boljih FPS horora ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2004, 02:24 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2004, 21:13
Dvojka je odlicna, pogotovo sto nas pusta da vidimo Praetorianse, gigantske cuvare legla Aliena...i scenu u kojoj ogromni Predator-Defender pushi u 0.2 sekunde od aliena (komada jedan) :D
Ti high-tech predatori su mi vec malo isli na qrac, te su brzi, te su snazni, te imaju navodeci disk koji sjecka, navodeci plazma top, te pulse pistolj...de malo oladite, bre! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2004, 11:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Vidio trejler... ako ćemo pravo, da nije utiska koji je na mene ostavio serijal Alien-a i drugi dio Predatora, ne bih bio mnogo zainteresovan.

Koliko sam uspio da shvatim, priča je više nego kratka: došla grupa istraživača do tamo neke piramide, skontali da su došli baš u krivi trenutak i... kraj priče. Odatle idu samo krvave scene, specijalni efekti i vriska.
Očekujem da 'dubina' ljudskih likova ide čak do takvih emotivnih i misaonih procesa koji se u potpunosti izražavaju rečenicama tipa 'oh, shit' i 'I can't believe it'.
Što se tiče Predatora i Aliena, vidjećemo na šta će to da liči. Odnos lovca i opasnog plijena može da bude interesantan, ako su oni koji su pravili film dorasli tome. Ko je čitao o dva čuvena lava-ljudoždera i lovcu koji ih je uspio uloviti zna o čemu pričam.

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 26 Jul 2004, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Jedva cekam film,a avp1 me je puno vise istrzao neko 2, iako je 2 mnogo bolje greficki uradjen...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2004, 11:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Kod hotela Bosne ima reklamni pano na kojem su navedeni filmovi koji će u avgustu doći u naša kina. Uopšte nema AVP-a...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2004, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Nema nista od AvP-a prije Novembra :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danas je na Cinema Magica bio Big Screen o AvP-u, sad sam jos vise zainteresovan za film.

Blue, film je i ciljao da svoje prve dolare zaradi na ljudima kao ti .. tj na onima koji ga gledaju samo zbog prethodnih serijala. Drugi dio bi valjda cinili oni malo mladji koji nisu gledali filmove (ili ih nisu gledali iz nekog drugog razloga), ali su igrali igru ili mozda citali strip ...

Inace film je pokupio dosta negativnih kritika (ako cemo iskreno, ja se na ovo i ne obazirem) ali zato na Box office-u dosta dobro kotira ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Pretpostavljam standardni blockbuster, puno efekata, prica nula i opet u krug. Ipak odgledacu ga zbog Aliena, i nadam se da ima na kraju filma pobednika i da je to Alien. hehe
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2004, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja licno navijam za predatore, ne volim one ljigavce :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2004, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma da, tipicno opet su usrali pricu pa ce film biti sranje
jedino sto ce se isplatiti pogledati kako Grabezljivci razbijaju Tudjince :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2004, 16:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Mislio sam da su oni likovi alien-a i predatora digitalno modelovani i a potom animirani, .. fakticki se radi o maketama, maskama, odjelima sa mehanickim pomjeranjima vilice, repa, oruzja.. neobicno, zar nije bilo lakse sve to dati Steve Spaz-u da ih na brzinu odradi :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2004, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
gledao sam jednom intervju sa tipom koji je radio aliena (maketu itd...)
Jedan od njegovih prvih horor ostvarenja bilo je nesto sto je publika
prokomentarisala kao parodiju/humor na horor na sta je on
'popizdio' i odlucio da napravi nesto od cega ce svi da se boje.

Vrh

Tema posta: zivi bili pa vidjeli
PostPoslato: 25 Avg 2004, 13:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Ovaj film cu prihvatiti sa velikom dozom opreza, bojim se da ce biti neko komercijalno sranje i pokusaj da izmuzu pare zakletim fanovima Aliena i Predatora 0X .
Obozavam Aliena (pogotovo drugi dio - Dzejms Kamerun RulZ! 8) ), a i predator je cool.
Sjetite se Krugera vs. Dzejsona, o ukusima se ne raspravlja, ali je meni blago receno film limunada :evil: .
Iskreno se nadam se da ce od filma biti vise od napucanih efekata...
zivi bili pa vidjeli...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2004, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
Utopija je napisao:
Pretpostavljam standardni blockbuster, puno efekata, prica nula i opet u krug. Ipak odgledacu ga zbog Aliena, i nadam se da ima na kraju filma pobednika i da je to Alien. hehe
:lol: :lol: :lol:

sry, pobjednik na neki nacin je predator...

V@nja je napisao:
Ja licno navijam za predatore, ne volim one ljigavce :)

sry opet, predatori su jos veci ljigavci kad skinu masku :)

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2004, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
#384495 +(155)- [X]

<Mansion_Maniac> I just realized something
<TheEnforcer> ??
<Phone> ??
<Mansion_Maniac> if you renamed "humans" as "Terrans"; "aliens" as "Zerg"; and "Predators" as "Protoss", the new Aliens vs. Predator movie would totally be a movie adaptation of StarCraft.

:)

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2004, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kamo srece da se napravi ekranizacija SC-a .. ovo nije ni slicno :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 06:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Odgledao, dobri efekti, posebno prva borba aliena i preatora, alien rules.
Ako bude drugog dela, moglo biti zanimljivo, zasto shavticete kad pogledate film, hehehe. :D :D
od 1 do 5 , 1.5 , nije los horor.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]