snjezzana je napisao:
A jeste li primjetili, mili moji, kako se cesto "jede" ovi ssto su protiv Buce i kako su samo osorni? Mogu zamisliti, kako svi ti omladinci pripadaju nekim tzv. nevladinim organizacijama, udruzzenjima, kako su okupirani medjunarodnim "projektima", blisko saradjuju sa "kolegama" iz Federacije, ccesto putuju na nekakve seminare u gradove "partnere" itd...
Stvarno sam primjetila da svi imate isti stil, pisanja, obracanja i LAJANJA -bez dokaza... Pretpostavljam u stvari, da se svi poznajete, mozzda ccak sjedite u istoj sobi i dogovarate se kada che ko napisati neku nebulozu o bilo kome. Sada visse nije u pitanju ni Buco? Vi bi sutra za bilo koga napisali da je lopov, profiter, nacionalista, ssovinista samo da vam se to prvo plati... Mozzda bi pisali i protiv Davidovicha...
Sita sam takvih . . .
ti snjezzo stvarno prvo pa musko.....ne znam po cijem nagovoru si dohajala i
prvi ti je topic ovdje al' je pun nekog cinizma i mrznje prema svemu oko tebe.....mislim da ti ipak znas i umijes malo bolje a ??
U sustini mislim da i sve ovo oko nas se desava bass zato sto nas je vecina 'ovakvih' uvijek voljnih za svadju i prebacivanje neke krivnje na druge...u tom smo specijalisti rijetki na ovim prostorima......
Ja licno nisam za Bucu a vi koji jeste dajte mi neki 'pametan' razlog zasto jeste jer snmatram da ovi tipa Aleksandrinih razloga su u najmanju ruku smijesni.......
pozz