banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jan 2013, 20:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2013, 20:08
dangerous.datula je napisao:
Ovog trpka bi moderacija trebala malo pocistiti na ovoj temi. Mogao bi sa takvom logikom dobro proci, nadje teretanu koja ne radi nedjeljom, to zaracuna 4 dana, februar joj otkine jos 2-3 dana, i dobije clanarinu za jednu sedmicu to jeste 1/4 jeftiniju.

Imam pravo da se borim za pravedno naplaćivanje usluga. I da se zna koji mjesec ima koliko dana. Molim te!
I da tražim račun i da provjeravam da li uredno plaćaju poreze i obaveze u državi kojoj živim. I da se od tog novca plaćaju plate budžetskim korisnicima.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 21:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nemaš prava da troluješ. Za svoja prava i sve informacije obrati se ljubaznom osoblju Gym4Life-a na njihovoj adresi u Boriku.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 02:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Okt 2010, 16:10
Evo konkretna zamjera za G4L, da ne bude samo med i mlijeko.
Daleko je previse prasine po podovima, pogotovo u aerobik sali. Za onaj prostor, i ujutru i uvece bi se trebalo cistiti sto usisivacem sto dzogerima, a imam osjecaj da se nekad ne uradi ni jednom sedmicno..

Hvala dangerous.datula na kritici.

Sto se tice ciscenja teretane, kompletna teretana se cisti SVAKI DAN. To konkretno znaci da se izribaju svi podovi, usisa prostor gdje su tegovi (dubinsko usisavanje), prebrisu klupe i izribaju WCovi i tus kabine. Tus kabine se cesto dezinfikuju i speru jos jednom prije guzve u 18h.
Cistaci dolaze zorom svako jutro i drljaju do otvaranja, a oni koji dolaze po otvaranju cesto ih mogu zateci u teretani.
Nedjeljom od rane zore pa do 14h se radi generalno ciscenje koje pored navedenog podrazumijeva i kompletno brisanje masina, skidanje paucine sa plafona, pranje prozora, sitne popravke itd. Ovo je inace i razlog sto nedjeljom radimo tek od 14h.
Naravno i cistaci su ljudi pa ponekad ponesto "zaborave" da urade ili "slucajno" preskoce ;)

Na zalost kao sto seven rece, mnogo vjezbaca ne postuje pravilo cistih patika (i ako redovno vracamo najbezobraznije). Prodji iza traka i pogledaj sta ispada iz patika ljudi koji trce i sve ce ti biti jasno. Od onog niza traka barem iza dvije u svakom momentu ima blata i kamenja (i ako momci ciste milion puta u toku dana).

Moguce je da se u jednom momentu moze naci prasina u teretani i aerobik sali jer kroz teretanu svaki dan prodje ogromna kolicina ljudi. Pretpostavljam da su u pitanju vecernji termini kada je i najvise ljudi u teretani. Ujutro mislim da nema sanse da si zatekao/la prasinu na podu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 19:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2006, 14:56
4life je napisao:
Evo konkretna zamjera za G4L, da ne bude samo med i mlijeko.
Daleko je previse prasine po podovima, pogotovo u aerobik sali. Za onaj prostor, i ujutru i uvece bi se trebalo cistiti sto usisivacem sto dzogerima, a imam osjecaj da se nekad ne uradi ni jednom sedmicno..

Hvala dangerous.datula na kritici.

Sto se tice ciscenja teretane, kompletna teretana se cisti SVAKI DAN. To konkretno znaci da se izribaju svi podovi, usisa prostor gdje su tegovi (dubinsko usisavanje), prebrisu klupe i izribaju WCovi i tus kabine. Tus kabine se cesto dezinfikuju i speru jos jednom prije guzve u 18h.
Cistaci dolaze zorom svako jutro i drljaju do otvaranja, a oni koji dolaze po otvaranju cesto ih mogu zateci u teretani.
Nedjeljom od rane zore pa do 14h se radi generalno ciscenje koje pored navedenog podrazumijeva i kompletno brisanje masina, skidanje paucine sa plafona, pranje prozora, sitne popravke itd. Ovo je inace i razlog sto nedjeljom radimo tek od 14h.
Naravno i cistaci su ljudi pa ponekad ponesto "zaborave" da urade ili "slucajno" preskoce ;)

Na zalost kao sto seven rece, mnogo vjezbaca ne postuje pravilo cistih patika (i ako redovno vracamo najbezobraznije). Prodji iza traka i pogledaj sta ispada iz patika ljudi koji trce i sve ce ti biti jasno. Od onog niza traka barem iza dvije u svakom momentu ima blata i kamenja (i ako momci ciste milion puta u toku dana).

Moguce je da se u jednom momentu moze naci prasina u teretani i aerobik sali jer kroz teretanu svaki dan prodje ogromna kolicina ljudi. Pretpostavljam da su u pitanju vecernji termini kada je i najvise ljudi u teretani. Ujutro mislim da nema sanse da si zatekao/la prasinu na podu.

Evo jedna dobronamjerna kritika - imam utisak da u posljednje vrijeme vidjam vise prasine po masinama, ranije se to nije moglo desiti. Moguce da su oni koji su zaduzeni za to malo opustili pa eto cisto ih malo opomenite, inace sveukupno gledano odrzavanje prostora je sasvim korektno, a i sitnice tipa papir, sapun i slicno, ne sjecam se da je nekad nedostajalo.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 19:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne znam koliko je to do njih....Evo ja danas uradio dve serije veslanja, sjedam za treću i vidim na onom osloncu za noge i ispod njega blato...Kontam da je nemoguće da je od mene ali ipak provjerim....Znači neko ko je radio prije mene je 'ladno došao sa patikama kojima je hodao po nekom blatu. Stoka neopjevana.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 19:31 
Meni je neshvatljivo da neko radi u prljavim patikama. To bih odmah istjerao napolje.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2013, 23:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Šakom u čelo.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Imam nekoliko pitanja za ljude koji treniraju pa ko ima volje neka odgovori. Hvala.

1. Koji su termini u kojima najcesce trenirate?
2. Koliko puta sedmicno trenirate?
3. Koliko u prosjeku traje Vas trening?
4. Da li postoje neki drugi termini pored legendarnog termina od 18 do 21 koji bi Vam ogovarali ukoliko bi cijena clanarine bila manja? Koji su to termini?

5. Sta mislite kolika je realna cijena clanarine za teretanu kao sto je nasa (pitanje za one koji su bili u 4LIFEu)?
6. Sta Vam najvise smeta u teretani u kojoj trenirate (nije bitno koja je)?
7. Zbog cega trenirate bas u toj teretani u kojoj ste trenutno?
8. Da li mislite da je 4LIFE "fancy teretana"? Ukoliko je odgovor Da napisite zbog cega to mislite?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
1. Od 19 do 21
2. 4 puta
3. sat i 15 minuta
4. ne
5.
6. guzva, cekanje na red na spravama
7. cijena je pristojna, udaljena je par minuta od mjesta stanovanja, atmosfera u teretani je prijatna
8.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:18 
1. Ujutru ili popodne do 3 najkasnije, navece sam smoren.
2. 4.
3. 45-60 min , zavisi uglavnom od misicne grupe, ako je kardio ukljucen onda i do 90 minuta.
4. Jutarnji termin bi mi odgovarao da je jeftiniji, nebitno koja je teretana u pitanju (ali takodje da imaju i neki drugi uslovi ako se taj dan ne stigne ujutru, mozda da se doplati marka ili nesto slicno).
5. Nisam jos vjezbao u 4lifeu, ali meni trenutna cijena djeluje ok za ono sta se nudi.
6. Nema olimpijskih sipki, nema stalak za cucanj, zna nekada biti guzva, tegovi se ne vracaju na mjesto (ni ja ih vise ne vracam iako jesam na pocetku).
7. Cijena, meni razlika od 20 km znaci proteinsku prehranu za 3-4 dana.
8. Ne mislim, ne postoje "fancy" teretane, ali to je vec za drugu diskusiju.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 18:09 
Administrator
Korisnikov avatar

4life je napisao:
Imam nekoliko pitanja za ljude koji treniraju pa ko ima volje neka odgovori. Hvala.

1. Koji su termini u kojima najcesce trenirate?
2. Koliko puta sedmicno trenirate?
3. Koliko u prosjeku traje Vas trening?
4. Da li postoje neki drugi termini pored legendarnog termina od 18 do 21 koji bi Vam ogovarali ukoliko bi cijena clanarine bila manja? Koji su to termini?

5. Sta mislite kolika je realna cijena clanarine za teretanu kao sto je nasa (pitanje za one koji su bili u 4LIFEu)?
6. Sta Vam najvise smeta u teretani u kojoj trenirate (nije bitno koja je)?
7. Zbog cega trenirate bas u toj teretani u kojoj ste trenutno?
8. Da li mislite da je 4LIFE "fancy teretana"? Ukoliko je odgovor Da napisite zbog cega to mislite?

1. Kada sam druga smjena onda od 12, a ako sam prva od 16 časova
2. Svaki drugi dan, znači tri ili četiri puta sedmično.
3. 45-75 minuta
4. Meni je to svjedno, pošto sam zbog posla prisiljen ići kako već idem.
5. 40 KM je sasvim ok cijena za ono što nudite. Da su plate malo više ni desetak maraka više ne bi bilo preskupo al' jbg para nema :D
6. Muzika (smori me dens, tehno i ostala sranja što puštaju na TDI. Dajte malo gitarskog zvuka :) ) i levati koji ispuštaju tegove da lupaju po podu kada završavaju sa vježbom.
7. Higijena mokrog čvora, higijena samog prostora za vježbanje, prozračnost i prostranost. Tim redom. Sprave uglavnom ne koristim, a tegove i onako imaju svi :)
8. Nije fancy. Ljudi rade, malo ko dođe samo da bi pozirao...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 14:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2011, 12:32
1. Trudim se da dodjem oko 12-13h jer pretpostavljam da je uvece guzva prevelika, oko 15-16 je previlika vrucina.
2. 3 puta sedmicno.
3. 1-1,5h
4.
5. Znam dosta teretana kojima je cijena 30-35-40km a ne mogu da se porede sa 4life, tako da je cijena realna ali kad bi se smanjilo sa koju marku imali bi vise musterija :D Ili da stavite opciju "3 puta sedmicno"; "4 puta sedmicno" i "svaki dan" pa tako i cijene onda uskladite sa brojem dolazaka.
6. Guzva i vrućina, a i moze malo metal muzike a ne stalno ovaj trens dens :D
7. 4life zato sto je najbolja.
8. Hmm polu fency, inace uglavnom radim sa sipkom tako da u onaj prostor sa puno sprava ne ulazim puno (jedino onaj red sa masinama za ledja), dakle previse sprava a 80% ih nisam koristio niti mislim da koristim. Jedino po meni sto fali je Chest supported row sprava, imate slicnu spravu T-bar row, ali po meni je bolja CS jer mozes da naslonis prsa i da tako se koncentrises samo na gornji deo ledja a ne kao sa T-bar spravom gdje moras i nogama i donjim ledjima da stabilises tezinu. Isto bilo bi dobra da se ubaci jedna platforma gdje bi se radili olimpijski nabacaj i trzaj pa onda da se moze slobodno baciti teg na one gume sto budu sa strane, ovako moras polako na pod da spustas pa rizikujes povredu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 18:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Svi članovi fitnes centra “4LIFE” koji žele da polažu “A” kategoriju (motor) u Auto Školi TIM imaju popust od 50%.
Ukoliko uplatite “B” kategoriju za “A” vazi popust od cak 70%.

Za sve informacije nazovite Petra na 066 115 114.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Jel vrijedi i za nas iz ove teretane u Dervisima?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ne vrijedi... zajednicko sa ovom teretanom je jedino covjek koji radi sa proteinima, gejnerima i ostalim...
i btw teretana se ne zove 4 life nego samo life :P

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ta teretana u Dervisima nema apsolutno nikakve veze sa 4LIFE-om pa tako ni sa ovim popustom.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 14:51 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2013, 13:56
Jeste li razmisljali o uvodjenju aerobika i u jutranjim terminima?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2013, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vise puta smo pokusavali ali nazalost nikada nismo uspjeli skupiti "kriticnu masu" da to i ostvarimo ("kriticna masa" je 10ak clanova).

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2013, 19:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Hajde sredite onaj fen života vam....Ima i ovo malo mozga da mi se upali....

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2013, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jesi li prijavio nekom od onih za pultom da fen ne radi?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]