banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 21:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2013, 10:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Nisam je uspio otključati (nisam ni pokušavao jer tu gdje piše lock je samo rupa i nemože se ništa pomjeriti) a kad DTB-PRO spomenu izrađivanje slika sad se sjetih da sam skoro izrađivao neke slike i baš od tad mi i neradi. Kartica nije kao nijedna od ovih gore samo je sa vana ista a unutra nije ni blizu, probat ću je uslikati.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2013, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ko zna sta ti je prepakovao taj u foto radnji

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2013, 11:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Dig ... d_security
Citiraj:
On the left side there may be a write-protection notch. If the notch is omitted, the card can be read and written. If the card is notched, it is read-only. If the card has a notch and a sliding tab which coves the notch, the user can slide the tab upward (toward the contacts) to declare the card read/write, or downward to declare it read-only.
The presence of a notch, and the presence and position of a tab, have no effect on the SD card's operation. A host device that supports write protection should refuse to write to an SD card that is designated read-only in this way. Some host devices do not support write protection, which is an optional feature of the SD specification. Drivers and devices that do obey a read-only indication may give the user a way to override it.

Dakle, samo zatvori prorez i to je to, kao na kasetama i disketama...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2013, 12:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Svaka čast bili ste u pravu, prelijepio selotepom tu rupicu i radi. Hvala na pomoći. Sačuvali ste mi cvaju. :D
A sad kad skontam moguće da mi je čova koji je izrađivao slike sjebao tu kvačicu pa se kartica smetnula, nema veze opet radi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]