amadeus je napisao:
Jel' ti i inace tesko shvatas stvari kad ti se objasne ili samo u ovoj temi i na ovom forumu?
Ја сам баш хтио да те питам да ли си кад полагао логику (ја нисам па зато тебе питам) јер нешто ми се "јавља" да је не би никад положио.
Ти кажеш: потјерали смо Филипс
Ја кажем: аха, на начин да сте ви рјешили проблем а не Филипс
Ти ми кажеш: де прочитај оно од раније:
Ја ти кажем: ево ти па читај
(Problem nije rijesen kao problem. On je i dalje prisutan samo sto sada problematicne frekvencije idu preko druge vrste modulatora, dok ovi (читај Филипс) ne rijese novi fw za tv.)И ти и даље "не конташ". Ок, није проблем, мени супер, битно је да други контају.

@Barsa
Како рекох више пута, само волим да му "дрмам кавез", ш'а да се ради, да је ћутао неколико пута када се правио паметан, све би било ок.

@corttex
Не мучи то мене, у ствари, него кориснике који су дали паре Елти и купили од њих ТВ који није компатибилан са самим собом (што за турско ђубре које вјероватно уваљују под ње'ачки производ уопште није чудно).

Ал пошто смо такви какви смо, тако нам и јесте.
Него амадеусе, де реци људима ка'ће "Пинколики" канали на Елту. Је'л кад и ЕПГ или нешто мало прије.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.