Ovaj gif postoji jos od zadnjeg derbija u KLS.Tacnije,sutradan je bio vidljiv siroj narodnoj masi

Nisam poletio tada da ga valjuknem na forum iako sam od onih sto imadose nesretno djetinjstvo i tako...

al´ prilicno dobar gif,ismijo sam se opasno kad sam ugledo,posebno facama njihovim

Nego,drago mi je zbog plasmana u EL i pobjede nad Igokeom mada iskreno da kazem nisam bas ocekivao kako to rezultat na kraju kaze,laganiju pobjedu.Mec nisam gledao,daBogda ja bolji bio jbg ne stigoh,nego danas pogledah na youtube kako je bilo.Pred kraj cak 12 poena razlike a onda malo opustanje i na kraju 6.Vjerovao sam da ce to biti mec koji ce se zavrsiti sa poen-dva razlike za neku ekipu ali Igokea kao da nije igrala onako kako umije.
Mec je vidim bio tvrd,malo koseva pa smo trojkama odnijeli pobjedu.Opet losa igra u sustini za dva poena,opet pojedinac-dva donose pobjedu sutevima iz daljine.
u KLS Partizan igra dobro ali to je drugi par opanaka.Sut za dva poena se mora popraviti jer ako to izostane,sut za 3 poena zakaze(osim ako opet ne bude neke kanonade),zvezda nas uzima lagano.Nakon dugo vremena se bore za ovu titulu i ovo im je sansa da po prvi put postanu prvaci zajednicke lige.Komsinica ce dati i vise od svojih mogucnosti a vec imaju dosta iskustva.Momci u Partizanu su sjajni u nekim utakmicama ali znaju biti itekako labilni i lako im udje,sto se kaze,voda u usi.Ako se poprave neke stvari u odnosu na mec sa Igokeom,osim trojki

onda bi ovi momci mogli napraviti pravi podvig i po 6-i put donijeti Partizanu titulu u ovom regionalnom takmicenju.
Da bude bRez incidenata i neka bolji pobjedi.