banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 06:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
On je navijac, ne mijesaj se...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Rjesenje - proglasiti BH "Premier" ligu neustavnom...ono - zastita vitalnih nacionalnih interesa ili neki takav fazon :D

Cuj ovoga "mblfl" ili kako vec - "sta te briga ko se tuce"....
Pa kad ne mogu sa djetetom otici pogledati FUDBAL zato sto se bojim da ce dobiti ciglu u glavu od nekog MAJMUNA kome je nacin da se "izrazi" u 2013. godini to da odlomi stolicu, gadja nekog ciglom, zapali nesto itd - NARAVNO DA ME BOLI BRIGA, jer se tice direktno mene. Ili kad nekom jadniku polupate radnju i unistite mjesecnu to malo "crkavice" sto ima - NARAVNO DA GA BOLI BRIGA.

Nabij*m ja takve navijace, i ljude koji razmisljaju kao ti na neku stvar - kad zbog vas ljudi koji zaista vole fudbal nemogu uzivati u istom...postali ste najveca prepreka fudbalu, a nazivate se navijacima..."ljubitelji" fudbala.

Tvoja recenica da (ne znam je li bas ovakva) da "navijaci gledaju kako ce poniziti, povrijediti suparnike", tj. to sto ti fudbal i navijanje gledas na takav nacin je odraz tvog mentalnog sklopa...2013. je drug, jel' ti stvarno mislis da te divljanje i natezanje misica (i cigli) pozitivno izdvaja od drugih???

Ukinuti fudbal u BIH, dok se malo (ako ikad) ljudi ne emancipuju...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
mblm je napisao:
To su navijaci i od kad je svijeta i vijeka tukli su se i tuce se,ako si navijac nadas se da ce protivnikaponiziti,prebiti,ismijati,ali sve to isto ocekuj i od njega.ukradu,popiju,potrose na bijelo,jel to

Navijači navijaju, a huligani se tuku. Navijači bodre i ohrabruju, navijači su obožavatelji, a ne kamen oko vrata za klub koji "vole". Navijači nisu raspojasana rulja koja hoda gradom i urliče čime misle da iskazuju ljubav prema klubu. Navijačko srce kuca za klub, plače i smije se. Navijači prate klub da bi bili bili podrška, a huligani u nadi da će ih neko poprijeko pogledati. Sa ovakvim stavovima ti nisi ni blizu navijača.

P.S. Svaka čast svim navijačima koji jesu ili nisu članovi Lešinara, ima ih dosta, ali sa ljudima koji imaju ovakve stavove se moraju pod hitno razračunati.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
NFL fanatik je napisao:
Rjesenje - proglasiti BH "Premier" ligu neustavnom...ono - zastita vitalnih nacionalnih interesa ili neki takav fazon :D

Pa kad ne mogu sa djetetom otici pogledati FUDBAL zato sto se bojim da ce dobiti ciglu u glavu od nekog MAJMUNA kome je nacin da se "izrazi" u 2013. godini to da odlomi stolicu, gadja nekog ciglom, zapali nesto itd - NARAVNO DA ME BOLI BRIGA, jer se tice direktno mene. Ili kad nekom jadniku polupate radnju i unistite mjesecnu to malo "crkavice" sto ima - NARAVNO DA GA BOLI BRIGA.

Nabij*m ja takve navijace, i ljude koji razmisljaju kao ti na neku stvar - kad zbog vas ljudi koji zaista vole fudbal nemogu uzivati u istom...postali ste najveca prepreka fudbalu, a nazivate se navijacima..."ljubitelji" fudbala.

Tvoja recenica da (ne znam je li bas ovakva) da "navijaci gledaju kako ce poniziti, povrijediti suparnike", tj. to sto ti fudbal i navijanje gledas na takav nacin je odraz tvog mentalnog sklopa...2013. je drug, jel' ti stvarno mislis da te divljanje i natezanje misica (i cigli) pozitivno izdvaja od drugih???

нек се јави овдје неко ко је добио циглу или столицу у главу...

обично пресеравање..

добро је момак рекао, то што ће се навијачи срести на некој ливади и сукобити, њихова ствар..

Poslednji put menjao Rangarok dana 25 Apr 2013, 15:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Upravu ste,kreten sam.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Pa npr, prije 3 godine su mog druga napali dok je sa curom isao kuci nekad oko 22 sata. Hrpa malih lesinara jos uvijek nabrijanih od utakmice i nalupali ga. Nalupali znaci da je bio u komi 15 dana, jedva dosao sebi, imao hrpetinu operacija nakon toga. jedan ga udarao pistoljem u glavu a drugi skakali po glavi. Kad su ih pohvatali samo je jedan bio punoljetan i on je dobio nesto malo kazne jer je sin nekog guzonje, ostali malo neke prijave i to je to. Ako su to navijaci, onda mislim da nijedan klub ne treba to, jer se uvijek klub povezuje sa takvim stvarima a to nikom ne treba u ovo vrijeme kad se sve manje narod zanima za sport.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:56 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Mifko je napisao:
Pa npr, prije 3 godine su mog druga napali dok je sa curom isao kuci nekad oko 22 sata. Hrpa malih lesinara jos uvijek nabrijanih od utakmice i nalupali ga. Nalupali znaci da je bio u komi 15 dana, jedva dosao sebi, imao hrpetinu operacija nakon toga. jedan ga udarao pistoljem u glavu a drugi skakali po glavi. Kad su ih pohvatali samo je jedan bio punoljetan i on je dobio nesto malo kazne jer je sin nekog guzonje, ostali malo neke prijave i to je to. Ako su to navijaci, onda mislim da nijedan klub ne treba to, jer se uvijek klub povezuje sa takvim stvarima a to nikom ne treba u ovo vrijeme kad se sve manje narod zanima za sport.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ngtXYAEp2bc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:59 
Veteran
Veteran

проћиће и ова прича, и ваше пљување, а на стадиону ће опет остати ти ''хулигани''...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma nije ovo pljuvanje po lesinarima, samo je ovo konkretan primjer tog nafuravanja, ima toga u svim navijackim grupama. Zanimljivo je da nakon 20-21. godine izlaze iz tih grupica, nadju curice, poslove, mozda neko ode na fax i odrastu, pa im vise nije zanimljivo mlatiti ljude po ulici. Oni koji ostanu i dalje navijaci onda su bas to, navijaci, a ne neizivljeni klinci.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Rangarok je napisao:
NFL fanatik je napisao:

нек се јави овдје неко ко је добио циглу или столицу у главу...

обично пресеравање..

добро је момак рекао, то што ће се навијачи срести на некој ливади и сукобити, њихова ствар..

Kome to ti bajke pricas matere ti?

Niko nije dobio ciglu ili stolicu u glavu?? Vecina gradjana u terminu utakmice nastoji ZAOBICI Grbavicu npr. u sto sirem luku (pretpostavljam da je i na drugim stadionima isto) - a sto mislis zasto je to??

Zatekni se u autu - bice ti razbijeno. Zatekni se pjesice - morat ces se tuci/braniti htio-ne htio.
Zatekni se u tramvaju - nemalo puta su gorile demolirali tramvaje...iz "ljubavi prema klubu".

Buraz - to sto ti tvrdis je preseravanje i pokusaj da se opravda takvo ponasanje.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:07 
Veteran
Veteran

не знам како је то на грбавици за вријеме утакмице, али знам да вјеровати у ту причу нећу сигурно..

значи ко наиђе аутом крај стадиона за вријеме утакмице, буде му разбијено ауто.. :D
ко наиђе пјешице буде пребијен.. :D

колико буде по просјеку полупаних аута и људи? :lol:
о јебемти приче :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Izvjestaj iz policije:

U sukobu je došlo do povrijeđivanjaviše osoba od kojih:

- sedam policijskih službenika

- devet navijača „Borca“, od koji su dva teže povrijeđena, i jedan je smješten u CUM „Koševo“- Sarajevo, a jedan u Kantonalnu bolnicu - Travnik

- osam navijača „Željezničara“ od kojih su dva navijača zadobila teže tjelesne povrede i prevezeni su u Sarajevo na CUM „Koševo“ i šest navijača koji su zadobili lakše tjelesne povrede prevezeni su u Kantonalnu bolnicu Travnik

U vremenu od 00,30 do 03,30 sati, naknadno je u bolnicu Koševo dovezeno još šest navijača fudbalskog kluba „Željezničar“, kod koji su konstatovane lakše tjelesne povrede i svi su pušteni kući.

Na obradu u Policijsku stanicu Donji Vakuf privedena su 83 navijača, oba fudbalska kluba, od kojih je:

- 11 osoba saslušano u svojstvu svjedoka

- četiri osobe su lišene slobode, zbog osnova sumnje da su učestvovali u tuči

- 61 osobi je uručen prekršajni nalog zbog narušavanja javnog reda i mira

- sedam malodobnih osoba je pušteno, jer nije bilo osnova za procesuiranje

Na obradu u Policijsku stanicu Travnik privedeno je 30 navijača i u toku su aktivnosti procesuiranja navedenih.

Uviđaj su obavili službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Centralna Bosna.

Pričinjena je veća materijalna šteta na 5 vozila za prevoz putnika (autobus i kombi vozila) i na jednom privatnom vozilu marke „Škoda-Fabija“, koje je bila parkirano u blizini događaja. Dalja istraga je u toku, navedeno je u saopštenju policije.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:37 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma to narod sam sebi pali auta il razbije glavu (prvo je osigura) pa onda svaljuju krivicu na navijace..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
A navijaca i tuge majko mila... Treba dozvoliti policiji da izgazi govna svakom prilikom

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Prosle godine su ih docekali u Dragalovcima kad su divljali po vagonima, ubili boga u njima i vratili nazad u BL. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kxQlVYnAxJU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
mesečeva_kći je napisao:
mblm je napisao:
To su navijaci i od kad je svijeta i vijeka tukli su se i tuce se,ako si navijac nadas se da ce protivnikaponiziti,prebiti,ismijati,ali sve to isto ocekuj i od njega.ukradu,popiju,potrose na bijelo,jel to

Navijači navijaju, a huligani se tuku. Navijači bodre i ohrabruju, navijači su obožavatelji, a ne kamen oko vrata za klub koji "vole". Navijači nisu raspojasana rulja koja hoda gradom i urliče čime misle da iskazuju ljubav prema klubu. Navijačko srce kuca za klub, plače i smije se. Navijači prate klub da bi bili bili podrška, a huligani u nadi da će ih neko poprijeko pogledati. Sa ovakvim stavovima ti nisi ni blizu navijača.

P.S. Svaka čast svim navijačima koji jesu ili nisu članovi Lešinara, ima ih dosta, ali sa ljudima koji imaju ovakve stavove se moraju pod hitno razračunati.

Varas se,i navijaci se nekada potuku,ne samo huligani :wink:. I bezveze se osudjuju momci,mlatili su se izmedju sebe. Zaboravljate da su se tukli Srbi i muslimani. Da su nagazili nekog mimo utakmice,naravno da ih treba razapeti. Ovako,ko god ide na gostovanja zna,valjda,da se ovakve stvari desavaju. Uglavnom,po broju povredjenih dobra marisana. Jos ako je pala koja krpa,zadatak obavljen. Potpuno navijacka. Najvaznije da su svi zivi,lomovi ce proci.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 22:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Stvarno nemam želju da polemišem o ovom slučaju, jer je diskusija blago rečeno besplodna. Ako ti kažeš da je izraz ljubavi prema svom klubu nekome polomiti ruke i noge, nagnječiti mozak i ostaviti doživotne posljedice na fizičko i psihičko zdravlje osobe iz protivničkog kluba, onda dobro. To za mene nije nikad bilo, niti će biti navijanje.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ko je tu kome polomio noge, nagnjecio mozak i ostavio dozivotne posljedice na fizicko i psihicko zdravlje osobe?
navijaci ili policija?
ne laprdaj...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2013, 01:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
mblm je napisao:
Evo da pitam koliko vas se odazvalo akciji humanitarnoj koju su pokreteli ne samo Lešinari,već i sve ostale navijačke grupe,za Kosovo,za djecije domove...Jel niste htjeli zato sto mislite da ce navijaci to da ukradu,popiju,potrose na bijelo,jel to razmisljanje???

1. Meni vjera brani da reklamiram svoju humanost.

2. Da li to znaci da ako se bavite humanitarnim radom imate pravo da nekoga posaljete u hitnu?

3. Boli mi qrac ko se sa kim maklja, ali cinjenica je da je ovo procurilo u javnost i od tog trenutka prestala je biti javna tajna, a mogla se naci neka postena vukojebina u ovoj brdovitoj zemlji gdje se sve moglo odraditi brzo i efikasno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]