banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 14:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2013, 00:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
citavoj United grupi, bili su im u ponudi 7-8 mjeseci,potom nabili cijenu od 2 i po evra po korisniku koju SBB nije hteo da plati.Napustili su sve sto ima veze sa United grupom jer su namjerno stavili cijenu koju niko nece platiti, ne vidim da to sportkluba radi, trazi evro po korisniku,vrijede i dva.
Kopernikus ih nema i nece ih nikad imati,Invest Inzenjering isto,kablovska iz Sapca,ma primjera je mnogo vise nego u slucaju sportkluba,skoro svaka kablovks au Srbiji ima sportklub, mnogo je manje onih koje imaju arenu

"Zbog nekorektnog poskupljenja kanala Arena 2, 3, 4 obaveštavamo korisnike da smo prinuđeni da prestanemo sa emitovanjem ova tri kanala. Sve dodatne informacije možete dobiti u prostorijama KDS-a ili na telefone 750 *** i 751 ***".

Telekom je poceo sa ovom praksom

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 00:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
garry69 je napisao:
citavoj United grupi, bili su im u ponudi 7-8 mjeseci,potom nabili cijenu od 2 i po evra po korisniku koju SBB nije hteo da plati.Napustili su sve sto ima veze sa United grupom jer su namjerno stavili cijenu koju niko nece platiti, ne vidim da to sportkluba radi, trazi evro po korisniku,vrijede i dva.
Kopernikus ih nema i nece ih nikad imati,Invest Inzenjering isto,kablovska iz Sapca,ma primjera je mnogo vise nego u slucaju sportkluba,skoro svaka kablovks au Srbiji ima sportklub, mnogo je manje onih koje imaju arenu

"Zbog nekorektnog poskupljenja kanala Arena 2, 3, 4 obaveštavamo korisnike da smo prinuđeni da prestanemo sa emitovanjem ova tri kanala. Sve dodatne informacije možete dobiti u prostorijama KDS-a ili na telefone 750 *** i 751 ***".

Telekom je poceo sa ovom praksom

E vidi sad kriv Telekom i Arena nedaju lopovima iz Telemach-a Arene. :lol: :lol: :lol: :lol:
Arena postenija je od vas SK bar jedno 100 puta.

Vi iz SK nabili ste cijenu 5 puta vecu nego sto placate. Sta sad glumite? Arena salje ponude oni koji pitaju a vi iz Telemach-a nece ni da poslajete ponudu i ugovore kablovskim operaterima iz BIH, tj odbijate bilokakve pregovore. Nemoj ti meni govoriti ko je kriv, vi iz SK spremite se, stize vam kazna sa konkurencijskog vijeca. Ako to prezivite bice cudo :lol: :lol: :lol: Svi su protiv vas, svi Telekomi i kablovski operateri. 100000 : 1 8) 8)
A to sto vi iz Sbb, Telemacha lazete o broju korisnika i na crno emitujete 10 kanala na total tv, to nije problem do arene, to je problem u vama. Hocete sa nelegalnim radnjama da budete broj jedan operater u regionu ali nece ici. Ni onaj vas americki ambasador koji je javno hvalio bombardovanje Srbije nece vam pomoci. Jadnici jedni, dali ste za savjetnika Munter-a, koji je bio deo bombardovanja Srbije i sad ce te vi meni govoriti o nekom postenju.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 01:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
za neki odredjeni vremenski period ces ovdje da velicas united grupu jer ces biti njihov radnik.
a objasni tvojim korisnicima zasto niste dozvolili revizorima da utvrde koliko imate korisnika da bi platili koliko treba sportklubu?:)
iskreno se nadam da ce svi u Srpskoj imati sprtklub kanale,a vi necete.izgleda da ce vas kupiti pa cete imati i vi,a radice se stvari drugacije.
sportklub je kupio prava i to ne moze nestati, konkurencijsko vijece tu nista ne moze jer je pokrivena ogromna teritoriju BiH,a kako se sire za par mjeseci ce imati sportklub mnogo vise ljudi nego arene.
u sloveniji ovo ne prolazi,znas ti to dobro,ali ovdje mozes da radis sto hoces jos neko vrijeme :)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 06:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
djukares je napisao:
A to sto vi iz Sbb, Telemacha lazete o broju korisnika i na crno emitujete 10 kanala na total tv, to nije problem do arene, to je problem u vama. Hocete sa nelegalnim radnjama da budete broj jedan operater u regionu ali nece ici. Ni onaj vas americki ambasador koji je javno hvalio bombardovanje Srbije nece vam pomoci. Jadnici jedni, dali ste za savjetnika Munter-a, koji je bio deo bombardovanja Srbije i sad ce te vi meni govoriti o nekom postenju.

Него госн. Кабаница, како иде тужба контра Ико Медије? Састаде ли се то "Конкуренцијско вијеће" коначно, џеботе к'о да се скупљају по Зимбабвеу и Мауританији па чекају авион за Сарајево... :) А? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 07:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
samo da "pohvalim" Eltu na zamjeni kanala, pravi potez, do dana danasnjeg na novoubacenim kanalima nije bilo ama bas nista interesantno
idejnom tvorcu odmah poduplati platu i pokloniti mu slobodne dane da se malo odmori od donosenja teskih odluka

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 08:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
BSE je napisao:
samo da "pohvalim" Eltu na zamjeni kanala, pravi potez, do dana danasnjeg na novoubacenim kanalima nije bilo ama bas nista interesantno
idejnom tvorcu odmah poduplati platu i pokloniti mu slobodne dane da se malo odmori od donosenja teskih odluka

Ova ti je baš dobra...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 09:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

garry69 je napisao:
za neki odredjeni vremenski period ces ovdje da velicas united grupu jer ces biti njihov radnik.
a objasni tvojim korisnicima zasto niste dozvolili revizorima da utvrde koliko imate korisnika da bi platili koliko treba sportklubu?:)
iskreno se nadam da ce svi u Srpskoj imati sprtklub kanale,a vi necete.izgleda da ce vas kupiti pa cete imati i vi,a radice se stvari drugacije.
sportklub je kupio prava i to ne moze nestati, konkurencijsko vijece tu nista ne moze jer je pokrivena ogromna teritoriju BiH,a kako se sire za par mjeseci ce imati sportklub mnogo vise ljudi nego arene.
u sloveniji ovo ne prolazi,znas ti to dobro,ali ovdje mozes da radis sto hoces jos neko vrijeme :)

Jadan vam je izgovor. A kako to onda da niko u RS nema Sport Klub-a? Jeste li kod svih kablovskih operatera radili reviziju broja korisnika? Pretpostavljam da niste nikome uradili, jer ko je lud da vam da da udjete vi ko konkurencija u njihove firme. A to vam je samo bio izgovor da natjerate kablovske operatere koji nisu vasi, da izbace SK. Niko nema SK, nabili ste cijenu kanala 5 puta vecu nego sto treba. Ti kazes mi iz SK odrijedili smo cijenu po kojoj zelimo da se obogatimo, neka korisnici iz BIH to plate. A sada kada vasi korisnici iz Telemach-a treba isto to da platite Areni, odmah je to skupo? :lol: :lol: :lol: Eto tu se pokazuje kakvi ste lopovi. Vec su vas kaznili u Srbiji zbog bas nedavanja kanala i nelegalnih radnji. A ovaj potez zaposlavanja americkog ambasadora, koji je ucestvovao u bombardovanju Srbije, jadan je. Izbacite iz Total tv 10 kanala koje neleaglno emitujete :P

http://teve.ba/article/14223/svicarski- ... e-swisscom

Evo ovako kako to rade u EU, ovako ce i vas iz Telemacha i SK :lol: :lol: :lol: A tako ili tako imate vec iskustva biti kaznjeni od strane Konkurencijskog vijeca Srbije :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
http://teve.ba/article/14223/svicarski-regulator-istrazuje-swisscom

Evo ovako kako to rade u EU, ovako ce i vas iz Telemacha i SK :lol: :lol: :lol: A tako ili tako imate vec iskustva biti kaznjeni od strane Konkurencijskog vijeca Srbije :lol:

Него госн. Кабаница, како иде тужба контра Ико Медије? Састаде ли се то "Конкуренцијско вијеће" коначно, џеботе к'о да се скупљају по Зимбабвеу и Мауританији па чекају авион за Сарајево... :) А? :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 09:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jel zna ko kakvi su ovi kanali iz Pink-a?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 09:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
djukares je napisao:

Citiraj:
Veliko sazviježđe na medijskom nebu

Slika
Slika

Od 1. maja svi gledatelji u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj moći će uživati u novom paketu Pinkovih kanala. Više od 30 kanala biti će dostupno svim korisnicima kablovskih mreža. "Donosimo pregršt zabave, muzike, novijih filmskih ostvarenja, serija i još mnogo toga", saopštili su Pink BH.

Pink International Company je u završnoj fazi pripreme revolucionarnog Pink Package kablovskog sistema programa, koji će činiti u prvom mahu 30, a ubrzo ukupno 60 različitih kanala.

Među najatraktivnijim programima svakako će biti Pinkov filmski paket koji uključuje 10 kanala (Pink Premium, Pink Movies 1,2,3, Pink Action 1,2,3, Pink Family, Pink Film...) u okviru kojih će se emitirati na hiljade naslova najvećih, prije svega američkih kompanija (Universal, Paramount, Disney...) sa filmovima koji imaju i godište 2013. godinu.

Trenutno je u završnoj fazi i izgradnja novog savremenog informativnog studija koji će imati nekoliko deskova i odakle će najviše emitirati program Pink 3, koji će u načelu imati news konotaciju.

Pored ovih programa gledaoce će privući i drugi specijalizirani kanali poput Pink Putnik (namijenjen putovanjima), Pink History, Comedy, Pink Kuvar, Pink Grand, Lov i ribolov.

Izvor: Slika

Po meni su filmski kanali odlični. Vrijedni pažnje su Pink Film, Pink Movies, Pink 2 i Pink 3. Ovo ostalo je samo reciklaža postojećeg ili neki programi za dijasporu kao npr Extra ili Plus. Pink Zabava možda daje neke komedije ali one su sve već išle na Pink BH ili na starom Pinku.

Gosn. Kabanica valjalo bi da uvedeš one gore Pink Film (domaći filmovi), Pink Movies (strani filmovi), Pink 2 (filmovi plus zabavni program i možda Pink 3 (kažu biće info program). Sve to samo ako nećemo izgubiti neke od programa koje imamo trenutno. Znači ne dolazi u obzir izbacivanje više. Već ste ionako prelili čašu. Da i dalje se pitamo šta je sa HRT 4 i SLO 1?

Da što se tiče Pink Soapa mislim da bi puno bolje prošli da uvedete Doma TV koja ima jako puno serija svih vrsta koje emituje odreda. To su telenovele i sapunice koje su ikad išle na balkanu i one koje nikad nisu ugledale svjetlo dana a ima tu i engleskih sapunica i ostalog dobrog progama. Već ima 2-3 operatera u BiH što imaju i RTL 2.HR i Domu TV u ponudi ne znam zašto je to vama problem? Kad bi to uveli mogli bi se rješiti antena na krovovima što je razumljivo ako plaćam Eltu ne želim da se zezam sa antenama. Tako bi nam trebali pružiti u ponudi sve što možemo uhvatiti lokalno preko DVB-T risivera a možemo.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 12:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Nije me bilo par dana, ali vidim radilo se ovdje...provalili ste Acu, zakuvali priču, bravo bravo :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па ил' је госн. Кабаница ил' је неки његов аватар, у сваком случају ако је то он онда Елта заиста има "свијетлу" будућност (у средишту неке црне рупе). :) Већег надобудног сељака не видјех одавно (уз дужно извињење становницима села).

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 14:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sinip vec se pokazao u proslim psotovima ko je i sto je na forumu. Nije ni korisnik elte i stalno proglasava one koji govore cinjenice da su radnici elte i slicno. Zar moram biti takav jadnik, da samo vrijedjam i lazem o nekim stvarima. Ako kazem da je 14 KM 100 kanala najbolja ponuda onda je to tako. I tako misle svi koji su korisnici Elte jer inace ne bi bili korsnici elte nego nekog drugog. Sutra cu ja ili neko drugi vjerovatno biti Bill Gates, onda Zeljko Mitrovic..... Sinipe, za mene ne postojis :) Pretopostavljam da ce se sad javiti garry69 i on pisati umjesto tebe, jer vidi se da si to ti :lol: Ali trositi vrijeme na tebe i njega, necu sigurno :lol:

Da i ja gledam i kako pise jesu filmski kanali najbolje od ovih 60 kanala pinka. Ali sve drugo.... Kako pise od 1.5 imace svi operateri ali gdje i kako, nezna se nista :o
Bice zanimljivo kako ce na ove pinkove kanale reagovati druge tv kuce :)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

http://pressrs.ba/sr/magazin/film_i_tv/ ... nala!.html

Evo i tu nesta o tim kanalima. Nista novo i konrektno.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 14:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
AKOP pregovara s Pinkom. Moguce izbacivanje postojecih kanala, barem iz analogije:

http://teve.ba/article/14525/koji-opera ... ink-kanale

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 15:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jun 2009, 12:50
djukares je napisao:
Sinip vec se pokazao u proslim psotovima ko je i sto je na forumu. Nije ni korisnik elte i stalno proglasava one koji govore cinjenice da su radnici elte i slicno. Zar moram biti takav jadnik, da samo vrijedjam i lazem o nekim stvarima. Ako kazem da je 14 KM 100 kanala najbolja ponuda onda je to tako. I tako misle svi koji su korisnici Elte jer inace ne bi bili korsnici elte nego nekog drugog. Sutra cu ja ili neko drugi vjerovatno biti Bill Gates, onda Zeljko Mitrovic..... Sinipe, za mene ne postojis :) Pretopostavljam da ce se sad javiti garry69 i on pisati umjesto tebe, jer vidi se da si to ti :lol: Ali trositi vrijeme na tebe i njega, necu sigurno :lol:

Da i ja gledam i kako pise jesu filmski kanali najbolje od ovih 60 kanala pinka. Ali sve drugo.... Kako pise od 1.5 imace svi operateri ali gdje i kako, nezna se nista :o
Bice zanimljivo kako ce na ove pinkove kanale reagovati druge tv kuce :)

Pa zar ti ne dosadi ponavljati ko mutavko 14 KM 100 programa?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Очигледно му не досади. :) А што се тиче прозивке, типа ко је ко и ко је чији, е па де Ђука а.к.а радник Елте на високом положају, погледај ко је први почео са тим. :) И да не заборавим:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
elta ce uvesti nove pinkove kanale,ako se uspiju dogovorit sa gospon Mitrovicem. Oko 6 kanala osnovnih ce biti u analogiji,a ostatak ce biti na digitali

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 15:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

http://teve.ba/article/14526/najveci-tv ... port-kluba

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]