banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Star Trek: Voyager
PostPoslato: 14 Avg 2004, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Pred nama je dugih 7 serijala Voyagera pa evo otvaram ovu temu jer će i tu biti stvari o kojima možemo pisati, da ne pišemo na temi o DS9.

Ako se ne varam prvi serijal ima 16 epizoda a ostali po 26.

Seven of Nine se pojavljuje na prelazu iz trećeg u četvrti serijal.

Mada pitam se kako će se Voyager sada emitovati s obzirom na Olimpijadu. Već sam primjetio da su neke serije izbačene, danas je trebala ići nova epizoda serije "Na granici mogućeg" ali je nema u pregledu programa.

Ove dosadašnje epizode su bile prilično zanimljive, osim možda jedne. Sad sam prvi put vidio kako su oni uopšte dospjeli u Delta kvadrant. Ne znam da li inače prva epizoda traje sat i po ili su ovi na HRT-u spojili dve epizode. Sve u svemu svidjelo mi se da u komadu odgledam a ne ispresjecano.

Malo mi je nerealno da kapetanica tako lako na samom početku postavi Chakotaja za prvog oficira, s obzirom da je on Makij i da ga je ganjala da ga uhapsi, a sa druge strane ima pouzdanog i provjerenog Tuvoka. Nemam ništa protiv Chakotaja ali mi je to njegovo brzo unapređenje malo neobično. Ali tako su svi u već prve dvije epizode postavljeni na svoje pozicije koje će imati do kraja serije.

Doktor mi je legenda :)

I čudno je da nemaju nikoga ko bar malo ima iskustva sa medicinom pa moraju uzeti kormilara (Toma). Na takve ekspedicije se nikad ne vodi jedan doktor i jedna medicinska sestra. Ali će zato Kes (meni najsimpatičnija osoba u seriji) biti dobra pomoćnica holodokrotu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2004, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koliko vidim na pregledu programa za sledeću sedmicu termini za Voyager variraju od 14:00 do 15:35.

Najbolje je uvijek provjeriti na

http://www.hrt.hr/htv/program/raspored/ ... dat=040814

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2004, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Voyager je super, mada imam samo one "feature length" epizode. Moje najbolje epizode su "Scorpion" i "Year of Hell"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2004, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Meni su najbolje one dvodijelne sa Borgovima, mada ima ih još sjajnih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2004, 20:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ma meni su najbolje end game part 1 and 2 ...

:)

Citam kako pisete na DS9 i Voyager topicu ali ja se tako osjecam ofucano da nemam snage pisati.
Mislim ne osjecam se ofucano zbog nekih licnih razloga nego zbog toga sto sam toliko puta pisao na temu startreka da sam ga bukvalno "prozovio" i najvise bih voliko kad bi nekako mogao iz glave prebaciti sve sto mislim, jer bih u protivnom ostao ovdje tri sata i pisao sve sto mi pada na pamet a vezano je za ST uopste ...

Blahhh ..

Voyager je meni simpatican zbog nekih dogadjaja i zbog drugacije "konstalacije snaga" u odnosu na ostale ST serijale...

Doktor je inace legenda neprevazidjena .. (najzalosnije je sto se taj model holodoktora na zemlji i ostalim federacijskim planetama ne koristi vec duze vrijeme a umjesto njega se koriste neka 5. ili 6. revizija... a caka je sto doktorove verzije ciste neke cijevi (skupili ih na neku planetu), u fazoni radnika cistoce... i svi nose facu naucnika koji ih je izumio i napravio :))))) (to je u jednoj od epizoda pred kraj serije, kada doktor ode na zemlju preko specjalnog kanala kojeg su otvorili pomocu nekih mega_hyper_ultra_zezonic_emiters-a :> a sve to ne bi bilo moguce bez "modulacije" :>>>

Ugl. po meni voyager ima neku dusu.. a Picard opet neku ozbiljnost i postovanje :>>

Zalosno je jedino to sto delta kvadrant vrvi od Borgova ali jedan pisljivi mali brod federacije klase intrepid, koji je slabija od entereprise-a, "ubija puru" u borg cube-ima [o poredjenju velicina nema potrebe govoriti, ali je dovoljno reci da Borg Cube moze imati i 10.000+ radilica a voyager oko 140-200 ako me sjecanje sluzi].

Najbolje su mi epizode sa Species 8472 (Scorpion, The Gift, Prey, In the Flesh) pogotovo kad su poceli rokati Borgove a ovi im nisu mogli nista :>

Blah blahh .. nemam volje vise pisati, ako nekoga bas zanima moje misljenje o voyageru (sto cisto sumnjam) neka ga potrazi na istom ovom podforumu ali na drugim temama vezanim za ST...

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2004, 11:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni je Voyager los serijal ST-a
kao prvo nikad jos nisu imali susret sa rasama iz Delta kvadranta (osim Borga) a brodski prevodilac ocigledno ima vec unaprijed punu bazu svih jezika
drugo ono sto je Vader spomenuo mi je takodje trn u oku da se bukvalno za sat vremena lik transformise iz kriminalca u prvog oficira....scenaristu treba da posjeti spanska inkvizicija
takodje interesantno je da im Neelix sprema jela od namirnica iz Delte i niko nema nikakve alergijske reakcije na to ?
onda 7of9...kazu kako joj ne mogu ukloniti sve implante jer ce joj to prouzrokovati smrt, a da li se neko sjeca Picarda ? Lik je totalno ociscen od implanata
najveci paradox jeste borba sa Borgovima (sto je neko isto spomenuo)
jedan ocajni brodic tuce kocke k`o da su od stiropora
mislim bez veze
sto se tice detaljnosti mislim da se moze Enterprise pohvaliti time

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2004, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Današnja epizoda je bilo onako...zanimljiva. Posebno razgovor između kapetanice i Kima na kraju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2004, 19:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Današnja epizoda je bilo onako...zanimljiva. Posebno razgovor između kapetanice i Kima na kraju.

Dijalog je bio za pohvaliti... mene je to podsjetilo na flim ST9:Inssurection
i one price u stilu "uhvati momenat i prozivi ga"... ima tu necega...

Sad kad gledam Voyager, likovi su mi vec definisani i imaju neku svoju jacinu, pa mi je i serija malo bolja. Vidjecemo dokle ce me to drzati.

Sto se tice tih implanata, Picard je vrlo kratko bio Borg u odnosu na 7of9 pa se kao ti implanti nisu potpuno integrisali bla bla bla i zatu su ga oni ocistili do kraja lakse, plus on bas nije bio cista radilica, vec mu je Borg queen dala vise slobode.

Citiraj:
Citam kako pisete na DS9 i Voyager topicu ali ja se tako osjecam ofucano da nemam snage pisati.
Mislim ne osjecam se ofucano zbog nekih licnih razloga nego zbog toga sto sam toliko puta pisao na temu startreka da sam ga bukvalno "prozovio" i najvise bih ...

Poznat osjecaj, vrlo poznat osjecaj hehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2004, 10:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jedi bilo je u jednoj epizodi da kad te jednom Borg dohvati nema ti spasa tako da nema veze koliko si bio dron

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2004, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

I ovo danas je bila dobra epizoda. Nervirala me jedino ona Bajoranka koja bi da eksperimentiše i krši kapetaničine naredbe. Tuvok sjajan.

Inače ovaj prvi serijal do sada nisam gledao a epizode su na nivou.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2004, 19:35 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2004, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije losa epizoda mada su u Voyageru malo pretjerali sa filozofskim preseravanjima odma na pocetku, mogli su malo sacekati sa time. Nedostaju mi malo "ljudske" mane kod likova ...

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 20 Avg 2004, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Iako sam fan ST-a, neda mi se po drugi put gledati Voyager, niti mi termin odgovara... da imaju reprize svake veceri oko 12-1 mozda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2004, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nema reprize ... osim nedeljom kada repriziraju sve epizode od prethodne sedmice.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 10:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2003, 20:20
Zna li ko gdje mogu da nabavim epizode Voyagera, nedostaju mi 6 i 7 sezona sto je negdje oko 50 epizoda.
Da neskidam sa net-a ako neko ima i voljan je da recimo proda to za odredjenu kolicinu :drinking:

From this time forward, you will service us.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mislim da je ajsmen prodavao sve st serijale osim TOS-a
ja bih trebao da sve to nabavim uskoro

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 14:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2005, 01:25
Mi smo Borg , biće te asimilovani otpor vam je uzaludan! Joj film o ratu protiv Borga je tako dobar! A tek vrsta 8246 iz fluidnog svemira!

Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
BSE je napisao:
ja bih trebao da sve to nabavim uskoro

pa trebao bi, trebao :D 8) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 10:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
slatko: http://www.google.com/intl/xx-klingon/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2003, 20:20
lol fantasticno

From this time forward, you will service us.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]