banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Apr 2013, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
garry69 je napisao:
radi u elti i koristi eltu, iznenadjenje :D
amadeus je zlatan za ovoga :(
SBB placa lokalzicaiju za SciFi i Comedy Central Extra. Dovoljno sam rekao ;)

To u drugoj državi ne važi. Oni imaju ekskluzivu u Srbiji. Kako u BiH operateri koriste hr lokalizaciju za Nickelodeon tako i mi možemo SciFi ako SBB plaća lokalizaciju. Btw ako nemože srpska lokalizacija SciFi nek uzmu hrvatsku tamo bar nema SBB-a.

Ničija ponuda nije najbolja. M:Telu fale neki kanali npr Sport Klubovi i hrvatski. Total ima ružnu sliku i nema Arena i Turner kanala (CNN, Cartoon Network, Boomerang...). Od svakog možeš birati samo manje zlo. Ali to nikako ne isključuje da trebaju težiti ka napredku.

@amadeus NA EUROCHANNELU NE RADE TITLOVI KAKO TREBA !!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
@CopyLeft na Risiverima rade OK

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 16:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
dzoni97 je napisao:

Ne rade na televizorima koji imaju ugrađen resiver.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Objavite se amadeusu,ako doticnog uopste ima na forumu :D

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 17:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Amadeus je mutirao u Djuku :lol: :lol: :lol:

Nego, koji je kanal sljedeci? Neka nam to strucnjaci iz ST(Elte) prijave brate odmah. Ostatak VIASAT kanala ili NatGeo? U zamjenu predlazem TV Unsko sanskog kantona i TV Bugojno. Sad bas nesto gledam, program im je raznovrstan i imao bi zasigurno gledaoce na nasem podrucju.

http://rtv.bugojno.org/

http://rtv.bugojno.org/

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo i Mitrovic ulazi u mrtvu trku sa Kabanicom :lol: Do prvog, kako je krenulo, bice 100 kanala.

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 17:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
Uhhhh ljepote. Na prvi pogled se izdvajaju pink reality, pink music, pink music 2, pink grand 1, pink soap, pink folk 1, pink DJ, pop folk....

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A tek Pink Kuvar, Pink Putnik, Pink&roll, Shoppink i Pink Erotika. Boga mi, Elta dobila konkurenciju. Jos malo pa 100 kanala 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Имаш и оне жабарске продавце ћилима, читаче тарота и "кјамаре субито". :) Немој њих да заборављаш. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Hoce ovo uci u Eltu, u koga ce ovo uci, zna li se?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

90 % da neće u Elti to prismrditi. To su poznate Totalove mušterije. Po meni vrijedi samo Pink 2, Pink Film, Pink Movies. Ovo ostalo će biti samo reciklaža postojećeg. Nepoznanica je Pink 3. Pink Erotika je totalno nepotreban pored Playboy kanala a to već imamo u Grandu. Čuj Pink History hahaha. Gdje su im filmski studiji za toliko tematskih/reality televizija? Ili će biti skakanje sa kanala na kanal danas gledaš film na Pink Action 1 a sutra na Pink Action 2 prekosutra na Pink Movies.

Mogao je Mitrović komotno otvoriti svoju kablovsku firmu. Svejedno za ovaj kompletan paket će trebati love a morao bi biti totalni pinkofil da platiš 60 kanala samo njima.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Samo sam provjeravao, da se nisu prevarili da uzmu nesto korisno, mada vidim da nema nista korisno, pa nemamo za cim ni da zalimo :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tesko da ce ovo u Total. Total je pun kao sipak. :D A sada vise kanala sada imas u m:ts IPTV nego u Total TV, pogotovo ovih sa tzv modernom flekicom. Cak su oni u Totalu jos i dobri. :)

Baron je ovo pravio, pa ko se nalijepi, nalijepi. I mislim da bi mogao biti prioritet bas trziste BiH, jer je trenutno cak i u Hrvatskoj prisutniji nego kod nas sa svojim tematskim kanalima. Mislim da bi jedan paketic mogao osvanuti na m:tel-u. Tako se suska po gradu.

Pink 3 - informativni program.

Meni je veca nepoznanica Pink'n'roll :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 22:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
karl hungus je napisao:
dzoni97 je napisao:

Ne rade na televizorima koji imaju ugrađen resiver.

Ne rade samo na pojedinim modelima. Kod mene kuci Sony EX5 serija i sve ok s prevodom.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2013, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro može li se uraditi šta po tom pitanju ? Nadam se da ćete da vratite HRT 4 i SLO 1.
I ovaj dječiji engleski kanal nije još počeo?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sta ima na SLO 1 da je neko gledao u zadnji deset dana?
Evo ja sam gledao na SLO 2 neki dan formulu, a sta neko na kecu gleda da mi je znati?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 06:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako zanemarimo da imaju jako zgodnih slovenki, ponekad zna biti dobar film i koji dobar dokumentarac, pokoja dobra serija kao npr Luther (II.) Luther http://en.wikipedia.org/wiki/Luther_%28TV_series%29 a često znaju ubaciti dobre filmove. Ali opet bio bih se spreman i toga odreći za npr RTL 2 i Doma TV.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 07:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
CopyLeft je napisao:
Ali opet bio bih se spreman i toga odreći za npr RTL 2 i Doma TV.

ja ne bih, imamo rtl i novu i mislim da je dovoljno tih tracerskih kanala

Vuk Mandusic je napisao:
Sta ima na SLO 1 da je neko gledao u zadnji deset dana?
Evo ja sam gledao na SLO 2 neki dan formulu, a sta neko na kecu gleda da mi je znati?

e da je meni znati sta ljudi gledaju na eurochannelu, tlc-u, svetplus iteracijama, vikomu, bn-u, kanalima iz pripickovaca u Bosni i sl. od kojih tvslo1 ima daleko bolji program
ps. vidim da je Elta ubacila jos svapskih kanala, pa me interesuje da li je to samo da se hvale kvantitetom?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nevalju ni Slo 1 ni svabski kanali, koji su to dobri filmovi i jedna serija, radi toga gledati kanal?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2013, 08:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jun 2009, 12:50
djukares je napisao:
BSE je napisao:
djukares je napisao:
TV 1000 nije kvalitetan kanal i trebalo ga promjeniti sa npr Comedy Central, Eurochanell nije dobar ali ionako ni TV1000 nije bio. Tako da nista nismo izgubili. Kako ja vidim imamo 113 kanala, a sad sa duplim arenama, tako da mislim da imamo tacno 100 kanala, kanal vise ili manje.

Ja mislim da 100 kanala i to za 14 KM najbolja je ponuda. Onome kome nije dobra ponuda ne koristi eltu.

da je nesto kvalitetan - bas i nije, ali zna se ponekad uganjati dobar film na njemu
za razliku od eurochannela (wtf?) naspram kojeg je tv1000 premija
i ne znam sta je po tebi ovdje dobra ponuda? pogotovo kad se uzme u obzir da se svaki mjesec izbacuju gledljivi kanali, a ubacuju totalno nepotrebni ili kanali za seljakluk i krkanluk

Ako ti nije najbolja ponuda onda ne kontam sto koristis eltu. Ja kazem da je eltina ponuda najbolja, zato i koristim eltu. Da ima neko bolju ponudu koristio bi to, ali nema tako da to je to.

TV 1000 nije gledljiv kanal sigurno kako god. A ubacili su isti kanal, tako da nema neke stete. Ja se nadam ubacivanju Comedy central, Scifi i SK. E sad kad to ubace ne treba mi nista vise.

Mantra (sanskrit: मन्त्र mantra, pali: manta) je zvuk ili kombinacija zvukova (kratka molitva ili bajalica) koja se učestalo ponavlja. Mantra je uglavnom prisutna u duhovnoj praksi indijske tradicije.
Nije sasvim jasno poreklo mantri pa njihovo značenje često predstavlja predmet spora različitih škola hindu tradicije:

100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!100 kanala 14 KM!
Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central, Scifi Comedy central,
Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!Elta najbolja ponuda!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]