banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 02:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Apr 2013, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sada ce i Brigate u dom za osobe ometene u razvoju :lol:

Velkom :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Brigate ima zivce, svaka mu cast :)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 18:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Brigate BL je napisao:
Maksimilijan evo da ti kazem da LAZES

Pitao sam igraca Partizana oko navodnog upada bezbjednjaka covjek se nasmijao i rekao da je on cuo da je upalo pola BIE. Rekao mi je nakon derbija da se zahvalim Vermezu i njegovoj taktici za pobjedu.
Ne znam kako vam se da vise pravdati gluposti. Stadion nije izgradjen zato sto su vasi sefovi pokrali pare od transfera. Nije tu bilo nikakvih mracnih sila, zabrana, vec su vasi sefovi uzeli lovu i onda prodavali pricu kao i za semafor koji ste pravili 15 godina. Sjeti se kezmanovog transfera i price oko Filipsa , rekonstrukcije reflektora. Znas gdje su pare zavrsile. Da nije tu Zvezda kriva, mozda Covic ili Vucic...Ljudi vas godinama kradu (uostalom kao i nasi) i onda je najlakse prebaciti sve na rivala zle sile koje to nisu dale

Пошто си овдје неки модератор,да те упитам једно-од када је овдје дозвољено вријеђање? Ја сам банован овдје јер сам те назвао бурек-новинаром,а неки могу да пишу и овакве ствари и да избјегну бан-

Tata ti je idiot, a vjerujem da i mama nije nista bolja. U prvom postu na ovoj stranici nazoves par ljudi sticenicima, ja kad odgovorim i kazem da si maloumni, iskompleksirani Grobar, ti se pravis lud.

Ово је пост папучара од синоћ,који је након пола сата избрисан.Значи неко може овдје да вређа и породицу а за остале вриједе нека правила.

Друго,видим назвао си ме лажовом али нема везе,ти си овдје тај који одлучује шта се смије а шта не.
Дотакао си се многих ствари,потрудићу се да ти на све одговорим јер искрено имам све мање
воље расправљати се овдје са разним шабанима из фоче,станара и осталих вукојебина (мислио сам да је ово бањалука-форум).
За стадион-искрено ти препоручујем да провјериш диоптрију јер не знам гдје си ти прочитао
да сам написао како је Ц.Звезда одговорна за опструкцију Партизановог пројекта?!
Јасно,српким језиком,сам написао да је за то крив Мирослав Мишковић и Делта Група,иста она коју ви оптужујете за план да маракану иселе у Шимановце. Онда пишеш како су Партизанови функционери потрошили паре за стадион.
Да причу знаш имало не би то изјавио јер је уговор био такав да Партизан уопште не би својим новцем градио,већ швицарски партнер,који би онда имао концесију.
Али,битно је да ја лажем...
Лажем за дерби,лажем за фрку на полувремену...ОК,немам доказе на папиру и немам вољу да се доказујем овдје јер ме већ смара,само ми одговори јел ни Лазар Марковић није извређан тада и вербално нападнут'?
Јел лажем да је Ђурић са Ружићем био два пута пред дерби на маракани?
Пошто сам ја лажов и измишљам теорије завјере,вратићу се само мало у назад и замолити
те да ми објасниш онај догађај са Б92 када су објавили на вјестима како је држава дала за Ц.Звезду 10 мил евра испод жита,па се та вјест напрасно склонила са сајта.
ЈЕЛ ЈОШ СТОЈИШ ИЗА СВОГА ОДОГОВОРА ТАДА ДА СЕ ГРАФИЧАР ЗАЈЕБАВАО?
Ето ,докажи да ниси бурекџија већ да реално пишеш.

п.с. Само би замолио одређени број људи овдје да се окану реплика на моје постове ако их директно нисам нешто питао,јер стварно немам више воље да учествујем у бесмисленим расправама. Стварно ми је жао што се овај форум,који носи име мог града спустио на ФБ ниво али за то је крива администрација. На сваки нормалан коментар сам увјек озбиљно одговарао,
само је проблем што је превише људи овдје којима није мјесто.Обећавам да ћу их максимално игнорисати убудуће.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Koncesija, da kako da ne. Svedjanima se nije isplatilo uvodjenje tehnologije za naplatu ulaznica a da se nekom isplati uloziti 200 miliona za gradnju novog stadiona... :lol: Na koji nacin i za koliko godina da naplate taj novac?

I kad se vec toliko busas svojim gradom sto ne navijas za Borac?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 18:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Koncesija, da kako da ne. Svedjanima se nije isplatilo uvodjenje tehnologije za naplatu ulaznica a da se nekom isplati uloziti 200 miliona za gradnju novog stadiona... :lol: Na koji nacin i za koliko godina da naplate taj novac?

Концесија се не односи само на фудбалски терен,већ је у пројекту био и биоскоп,хотел,пословни простори,стамбени објекат. Изнајмљивањем или продајом тих некретнина врло брзо би се новац вратио.
Градом се бусам јер сам рођен у њему,живим у њему и сви моји су били и сада су ту. За кога навијам је најмање битно.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
shakal je napisao:

Kakve veze ima ovo? i ja sam iz Bl, pa ne navijam za Borac.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nema veze nikakve, al' kad on prica gluposti i proziva ljude koji nisu iz BL onda zasluzuje samo da mu se odgovori na jednako glup nacin.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 18:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
shakal je napisao:
Nema veze nikakve, al' kad on prica gluposti i proziva ljude koji nisu iz BL onda zasluzuje samo da mu se odgovori na jednako glup nacin.

mora se priznati da si uspio :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dakle:

http://www.mozzartsport.com/vesti/sudjs ... l-i-crveni

mi smo cigani,najjaci smo najjaci

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Evo ovo ne volim :(

Krene ponekad ozbiljna rasprava, i ondaa neko k'o sad mandrak podbode, i onda se cigani (koi ima više na fotumu) navrzu, i onda mora Gondra ih tjerati u p.m.

Dajte ljudi pišite argumentovano, da se nešto napiše, ne samo podbadanja i čiji je tata jači.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Malo li je... Sta je sa mocartom ovih dana... Djura narucio cevape i par tekstova o Zvezdi

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:

Krene ponekad ozbiljna rasprava, i ondaa neko k'o sad mandrak podbode, i onda se cigani (koi ima više na fotumu) navrzu, i onda mora Gondra ih tjerati u p.m.

Dajte ljudi pišite argumentovano, da se nešto napiše, ne samo podbadanja i čiji je tata jači.

sta lupas ti,sta sam ja podbadao?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Malo li je... Sta je sa mocartom ovih dana... Djura narucio cevape i par tekstova o Zvezdi

tebe pokusavam shvatiti ali nikako ne ide

kakve veze ima mozart ili bilo koje novine sa tim.to je objavila sudijska komisija.sta sad,niko to ne bi trebao objaviti.razumijem da vecina i ne smije objaviti a ovi sto objave su djurini.supljak

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Нова Варош je napisao:

Čuj Gondra ih tjera u PM, kao on se jadan brani. Taj incest dođe ovde, nazove pola ljudi štićenicima doma za osobe ometene u razvoju, onda kad mu se odgovori da je maloumni idiot(što i jeste) ide po forumu i kmeči za ban. Gdje je tu logika? Kad zna često nisko prozivati u nedostatku argumenta, nek onda i otrpi malo, a ne kao curica da ide okolo i vuče za suknju.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Hertzog je napisao:

tebe pokusavam shvatiti ali nikako ne ide

kakve veze ima mozart ili bilo koje novine sa tim.to je objavila sudijska komisija.sta sad,niko to ne bi trebao objaviti.razumijem da vecina i ne smije objaviti a ovi sto objave su djurini.supljak

Dva teksta protiv nas u jednom danu, zato kazem :D
Sta ste nervozni, taman doslo lepse vreme, toplije, a vi na kraj srca, nervozni :D

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Нова Варош je napisao:

Čuj Gondra ih tjera u PM, kao on se jadan brani. Taj incest dođe ovde, nazove pola ljudi štićenicima doma za osobe ometene u razvoju, onda kad mu se odgovori da je maloumni idiot(što i jeste) ide po forumu i kmeči za ban. Gdje je tu logika? Kad zna često nisko prozivati u nedostatku argumenta, nek onda i otrpi malo, a ne kao curica da ide okolo i vuče za suknju.

Кад смо већ код цурица,синоћ сам ти понудио да се видимо само на пар минута али ти си избјегао одговор.
Сад те јавно овдје питам,пошто си ми прозвао мртву мајку,јави ми у инбокс гдје та се видимо па да утврдимо ко је цурица. Дај ми само 3 минуте.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Što, da me lupiš štapom? Po tvojoj priči imaš 50-60 godina, jedino ako me izazivaš na partiju šaha, onda može.
Ajde debilu pali.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ne raspravljaj se s njim nabodi gaaaaa!

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tuča tuča :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]