banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Да ли сам ја једини на овом форуму који након расправе са одређеним никовима на овом форуму, има осјећај да се препире са штићеницима неке установе за ометене у развоју?! Прије свега мислим на папучу,собарицу,херцога и скеву...
Следећи пут,прије него што покушате испасти паметни и одговорити на мој пост,мало се распитајте о стварима о којима немате појма (а њих је пуно реално).
Кад се распитате о овој теми изградње Партизановог стадиона,видјећете да је управо тада измјењен регулациони план за тај дио Београда,да у њему постоји велики Делта шопинг мол на мјесту ауто-команде,а за стадионе Партизана и Ц.Звезде нисам сигуран да су уопште у плану.
Ако не вјерујете мени,имате наше објективне новинаре, а и на интернету је све доступно чак и особама попут вас.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nabroja ti pola foruma, a da se zapitas je li sa tobom sve i redu nemoguce da smo svi ometeni u razvoju a samo ti pametan, ljubi te majka

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Svovlicemjerstvo foruma se pokazalo sad kad je hajduk protiv partizana igrao u najjacem sastavu a sa cz sa samo dvojicom igraca.a nekoliko kola prije toga za ofk nisu igrala trojica pa se digla kuka i motika,smarali ste ovde danima.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Вау,просто-проширена реченица! Браво херцог!

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hvala

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Максимилијан je napisao:
Да ли сам ја једини на овом форуму који након расправе са одређеним никовима на овом форуму, има осјећај да се препире са штићеницима неке установе за ометене у развоју?! Прије свега мислим на папучу,собарицу,херцога и скеву...
Следећи пут,прије него што покушате испасти паметни и одговорити на мој пост,мало се распитајте о стварима о којима немате појма (а њих је пуно реално).
Кад се распитате о овој теми изградње Партизановог стадиона,видјећете да је управо тада измјењен регулациони план за тај дио Београда,да у њему постоји велики Делта шопинг мол на мјесту ауто-команде,а за стадионе Партизана и Ц.Звезде нисам сигуран да су уопште у плану.
Ако не вјерујете мени,имате наше објективне новинаре, а и на интернету је све доступно чак и особама попут вас.

Nisam prihvacen u drustvu, osjecam se odbacenim, te molim te da i mene uvrstis u ovu grupu, bar da negdje prispijem.
Nego, da li bi ti volio da se u Partizan vrate Zeka, Bjeka i ostala bratija?
Vucicu, hvala ti sto si nam obezbijedio titulu. Zvezda je zivot, ostalo su sitnice.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Не,волио бих да се врати Иван Томић,Гордан Петрић,Бата Мирковић,Младен Крстајић,Сале Станојевић...
Да би био у њиховом друштву мораш још да се потрудиш.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
mandrak je napisao:
Svovlicemjerstvo foruma se pokazalo sad kad je hajduk protiv partizana igrao u najjacem sastavu a sa cz sa samo dvojicom igraca.a nekoliko kola prije toga za ofk nisu igrala trojica pa se digla kuka i motika,smarali ste ovde danima.

http://sportal.rs/news.php?news=98273

:P :D

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 15:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
mandrak je napisao:

http://sportal.rs/news.php?news=98273

:P :D

i sta si ti sad kopirao,da ovaj stojanovic ne igra vec cetiri utakmice ali cudno je kako i protiv partizana nece igrati jel?

a nije ti cudno kad partizanova filijala ne izvede cijeli tim na marakani.jadno

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sala jbt, kontao sam da su dva smajlija dovoljan hint. Procitao sam tekst, samo je naslov bombastican. Ovo za Hajduk, mozda je trener procijenio da su mu male sanse pa da odmori igrace, ja nisam ni procitao da je odmarao cijeli tim, a i ne znam njihovih standardnih 11.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Grupa navijača Partizana sa južne tribine, pogođena lošim rezultatima svog tima, rešila je da u četvrtak dođe u Zemunelo i, na prvom mestu igračima, da podršku u borbi za šestu uzastopnu titulu šampiona države.

Ova informacija potvrđena je MONDU i u klubu iz Humske.

Navijači su zahtevali da sastanak održe u odsustvu stručnog štaba i sportskog direktora, a od igrača su tražili da sačuvaju prednost. Posle razgovora sa fudbalerima, Grobari su pričali i sa trenerom Vladimirom Vermezovićem, čiju su ostavku tražili pred kraj utakmice sa Vojvodinom. Tom prilikom šef stručnog štaba dobio je podršku.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Raskoljnikov je napisao:
Izbornik napisao da je Partizan obecao da vise nece namjestati. Izbornik kaze da je to obecanje dato tokom reprezentativne pauze. Sigurno su ovi nasi nazvali ove Partizanove i zamolili ih da ne namjestaju, a onda je Djura obecao da nece.
Hvala Izborniku sto nam je iznio ovako vaznu informaciju.

Realno, Vučić je po postavljanju u vlast dobio obavještajne službe pod kontrolu, lagano može držati Đuru za m*** :wink:

@Maksimilijan, ti prozivaš ljude da su ometeni u razvoju, a po tebi je derbi namješten, valjda kako bi razlika 5 kola poslije derbija otišla sa -6, na -11... i onda očekuješ da imaš neki kredibilitet. Mišković sigurno jeste imao svoje planove, ali tebe ljudi neće ozbiljno shvatiti šta god da pričaš - što si sam uzrokovao.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Како да их другачије назовем када се на мој коментар за који свако иоле упућен у српски фудбал
зна да је тачан,одговори на онако идиотски начин? Шта друго да помислим о њима него да су штићеници?
Саботирање новог стадиона у Хумској је вјест стара 10-ак година,али ко зна шта су они тада радили,вјероватно јели своје слине из носа.
Што се тиче задњег дербија,ја сам убјеђен да је договорен,има пуно ствари које јасно указују на то,ако неко мисли да се та утакмица не може намјестити онда не зна ништа о мафији која је у српском фудбалу.
Ђурић и Ружић су били одушевљени одласком Лукића и екипе,пред дерби су долазили на маракану код својих страначких пајтоса Антића и Шкундрића... Има ту још доста занимљивих информација (од упадања разних безбједњака у свлачионицу на полувремену, Партизанове "игре" у другом дјелу,итд...) али ме мрзи да пишем овдје и стварно ме не занима што ми неко од
штићеника неће вјеровати...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvarno bi mogao odmoriti malo sa vrijedjanjem, smori vise. Ne uzima te niko za ozbiljno, dileja si, pricas nebuloze, mrzis Zvezdu i sve sto ima veze sa njom puno vise nego sto volis Partizan sto ti pokazuju i postovi. Klasican si iskompleksirani Grobar kojem je bitnije da bude ispred Zvezde pa taman se u Evropi Fljamurtari svake godine ponavljao. Jedino sto je zabrinjavajuce ako stvarno imas godina onoliko koliko tvrdis da imas. Onda si ipak malo tezi slucaj.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 21:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ко се обраћа теби? Одговорио сам на пост ривалдиња. Не знам зашто се ти јављаш. То што си написао о мени говори колики си дудук и да немаш појма о животу. Ја кад будем цитирао твој коментар онда одговори,у супротном се мани расправе јер си карикатура.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najlakse se praviti glup, pogotovo onima koji se ne trebaju praviti.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Najlakse se praviti glup, pogotovo onima koji se ne trebaju praviti.

Јел ти набијаш број постова овдје или шта?Објасни ми молим те твоје идиотске коментаре,бесмислене...
Ако немаш шта паметно написати,немој...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Баш да видим хоће ли папуча бити банован због овог вријеђања које је обрисано?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2013, 09:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Maksimilijan evo da ti kazem da LAZES

Pitao sam igraca Partizana oko navodnog upada bezbjednjaka covjek se nasmijao i rekao da je on cuo da je upalo pola BIE. Rekao mi je nakon derbija da se zahvalim Vermezu i njegovoj taktici za pobjedu.
Ne znam kako vam se da vise pravdati gluposti. Stadion nije izgradjen zato sto su vasi sefovi pokrali pare od transfera. Nije tu bilo nikakvih mracnih sila, zabrana, vec su vasi sefovi uzeli lovu i onda prodavali pricu kao i za semafor koji ste pravili 15 godina. Sjeti se kezmanovog transfera i price oko Filipsa , rekonstrukcije reflektora. Znas gdje su pare zavrsile. Da nije tu Zvezda kriva, mozda Covic ili Vucic...Ljudi vas godinama kradu (uostalom kao i nasi) i onda je najlakse prebaciti sve na rivala zle sile koje to nisu dale

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]