banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2013, 18:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace Darko Lazovic pokazao da je i veliki covjek..
Necu pisati sta i kako ali je uradio veliku stvar za jednog djecaka iz BL...Hvala mu zaista nije ni svjestan sta je uradio i koliko ce to momku znaciti

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 14:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shoole je napisao:
Какво је ово шлихтање тренерово: "Посвећујем побједу нашем спортском директору и његовој супрузи"? :D

haha,nije šlihtanje,ispostavilo se da je stojadinović taj dan dobio kćerku :D

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cestitke :) . Nek mu to bude podstrek da dovede jos bolje igrace :) . Za sada sam zadovoljan :D

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 15:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 23349.html

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Schlager je napisao:
shoole je napisao:
Какво је ово шлихтање тренерово: "Посвећујем побједу нашем спортском директору и његовој супрузи"? :D

haha,nije šlihtanje,ispostavilo se da je stojadinović taj dan dobio kćerku :D

Мајстор, у 53. години живота! :D

Видио сам га уживо прошли мјесец у БГ. Држи до себе, утегнут, види се теретана.

Citiraj:
Ви сте у емисији код Анђуса истакли да сте навијач Звезде, да ли је то истина?

- Ишао сам на север док се ви још нисте родили. Завршио сам Војну гимназију 1979. године, и ишао сам на сваку утакмицу на север и по киши и по снегу и био покривен заставом. Касније сам кратко играо у Звезди, шест месеци код Ђоре у време Чакалића, Радића, Кркића (отац Бојана Кркића)... За Партизан никада нисам навијао. Ишао сам на север, нисам сад био вођа навијача или тако нешто, али сваку утакмицу сам пратио са севера у то време и то знају сви моји другови. У Партизану, са којима сам касније радио трансфере, кажу да сам једини звездаш који је код њих добродошао, јер сматрају да сам увек био коректан у послу.

Пошто сте навијач Звезде, како се десио, и како сте се осећали, када сте извршили трансфер Владимира Стојковића у Партизан, пошто је то заиста много заболело све навијаче Звезде?

- Ево како се десио. Два прелазна рока пре његовог доласка у Партизан сам га нудио Звезди. Спортинг је сматрао да су промашили велику инвестицију, и интересовало их је да брани, јер је ишло Светско првенство. Оба та прелазна тока су ме малтене мотком отерали из Звездине канцеларије. Био сам и код Аџића и код Лукића, молио их да га доведем, да их не кошта ни динар. Антић му је рекао: не будеш ли бранио у клубу, нећеш бранити у репрезентацији више. Онда он сам добија понуду Партизана, звали су га лично. Он ме је испоштовао, звао ме и рекао: "Зоране, идеш са мном да потпишем пошто си ми менаџер". И шта ја да му кажем тада? Немој да идеш? Ја бих разумео да је био избор између Звезде и Партизана па да је прешао тамо за 50 000 више рецимо. Ја лично то никада не бих урадио. Исто је било и са Дијаром. Прво сам га нудио Звезди, рекли су ми да сам луд. Марко Мишковић се љути када кажем да је имао Дијару за 50 хиљада, али су ми рекли да сам будала и да је он крш. Отишао је после у Партизан и после ме нападају. Отишао сам тада код Ђукића, који је био мој играч и кажем: "Ђука, био си ми играч, видео сам овог два пута на видеу, имате га за 50 хиљада. Ако нећете, платићу га ја, као што сам нудио и Звезди". Рекао ми је да га доведем и да зна да до сада нисам промашио... Друго, то је увек било са позиције менаџера. Да сам ја тада био у клубу, не пролази ми кроз мозак да бих тако нешто могао да урадим.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Крајње интересантно виђење ситуације са Јанковићем имао је потпредседник Црвене звезде који на медијске написе и Јанковићеве изјаве о наводном поклањању новца омладинској школи који је требало да припадне њему, каже да Јанковић у ствари није опростио - ништа.

- Уговор је споразумно раскинут. Ја сам разговарао конкретно са њим, то је било после Ниша, дан-два. Разговарали смо на ту тему и договорили се о споразумном раскиду. Јанковић је имао уговор по којем је требало годишње да зарађује око 144.000 евра - каже Кокеза.

Кокеза наставља причу у истом тону: До момента кад се договорили о раскиду сарадње, њему се дуговало око 57.000 евра.Разговарали смо о томе да видимо како да се разиђемо, а да то буде коректно са обеју страна. До тог момента Звезда је њему остала дужна око 57 хиљада евра и ми смо постигли договор да ми њему закључно са јуном исплатимо 90 хиљада евра.

Поставили смо логично питање: Па шта је то Јанковић онда поклонио Црвеној звезди?

По мом личном мишљењу - ништа. Ми смо њему платили и следећа три месеца - април, мај и јун - када он неће бити тренер, а он је по уговору имао и примања за наредну сезону, али по том уговору за то време он не може да ради у неком другом клубу. Он је, претпостављам, у својој изјави за медије мислио на тај део новца да је некоме опростио, али ја не мислим ни да је опростио ни да је поклонио, јер да бисте некоме нешто опростили или поклонили, то би требало да је ваше.

По вашем споразуму, то није било његово?

- То није било његово. У моменту прекида сарадње смо ми њему били дужни 57.000, а до тада је и зарадио неки новац, можда тридесетак хиљада. Да будем потпуно прецизан, мислим да му је у првој години уговор био нешто мањи, можда око 130.000 евра, али толико ће укупно и зарадити кад се сабере шта је све већ добио и шта ће добити.

Да подсетимо, након што је раскинута сарадња са Јанковићем, бивши шеф стручног штаба црвене звезде је изјавио следеће:

Могао сам да чекам да ме Управни одбор смени и да по инерцији добијем све паре које ми следују до краја уговора. Нисам хтео да завршимо на тај начин, већ сам се одрекао 150.000 евра, као и 2008, када сам опростио 120.000. Такође, изнео сам и захтев и жељу да тај новац буде инвестиран у изградњу рефлектора и у вештачке терене Омладинске школе, иза јужне трибине. То сам схватио као своју обавезу према клубу, јер ја други немам"

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Veliki Murinjo, srecom pa smo odmah znalo za tu njegovu velicinu i da to poklanjanje nema veze sa mozgom... Jedino su ga oni na RSB dizali u nebesa zbog tog "poklona"

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Толико о "поклањању" Звезди од стране АЈ. Какав је сад осјећај појединцима са форума који су величали овај "гест"?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 10:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa mogao je janković da ladi jaja do kraja ugovora i uzme sve i pfening koji ga sljeduje....i da onda nakon toga traži posao,kao što je uradio vojnik srbije radomir antić...

ili ja nešto nisam shvatio u čitavoj ovoj konfuziji oko kokeze,poklanjanja ili nepoklanjanja? :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Na RSBu ima svakakvih, tamo su i debelog dizali u nebesa :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 10:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://kapiten.rs/suska-se/vukovic-se-v ... -rajkovic/
Aj dobro

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Koji ce nam igraci na pozajmicu

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo ljeto ce biti pakleno, treba nam jedno 8 igraca, ima da povezu svakog Afrikanca koji je nekad sutnuo loptu sa nama, a i standardno sve domace koje u ino niko nece.

Schlager je napisao:
pa mogao je janković da ladi jaja do kraja ugovora i uzme sve i pfening koji ga sljeduje....i da onda nakon toga traži posao,kao što je uradio vojnik srbije radomir antić...

ili ja nešto nisam shvatio u čitavoj ovoj konfuziji oko kokeze,poklanjanja ili nepoklanjanja? :-?

Mogao je on tako da uradi i onda kad bi mu Zvezda dala otkaz da naplati citav iznos i od tog dijela da donira za omladinsku skolu, onda bi njegova prica imala kakvog takvog smisla. Ovako, klub i trener su se sporazumno razisli, treneru je placeno sve sto je zaradio do dana razlaza, ono preko tog njemu svakako ne pripada, nema on tu sta da donira omladinskoj kad te pare i nisu njegove i nije ih zaradio.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
http://kapiten.rs/suska-se/vukovic-se-vraca-u-zvezdu-stize-i-slobodan-rajkovic/
Aj dobro

ovaj je otisao u psv ima pet godina a nije odigrao pet utakmica,samo bi bez veze uzimao mjesto nekom mladjem talentaovanijem i boljem igracu

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Otisao je u Chelsea, a oni ga posudjivali u PSV, Twente i Vitesse gdje je bio poprilicno standardan. Cak je i Chelsea htio da ga vrati u ljeto 2011. ali nije mogao dobiti radnu dozvolu i tad je otisao u Hamburg. Sad bi morao biti budaletina da se vrati u Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tacno je to, ali ja bi opet njega volio kod nas. Nema nesto puno godina, na kraju sezone je free, nema obestecenja samo plata, odigra godinu dve na nekom solidnom nivou i mozemo ga uvaliti negdje i uplusati se na njemu, domaci je igrac, bolje da na stoperu imamo naseg a u vezi da ganjamo neke strance.

Shakal ti pricas o Rajkovicu a Mandrak o Vukovicu.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

otkud ti to za celzi?prvi put cujem.sad bas guglam i vidim da je odigrao samo 9 utakkmica za psv i za rodu 25 ove godine

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Papucar je u pravu, nismo se razumjeli ti i ja. :D

Ne znam za Vukovica, nekad je bio talenat veliki, al' ocito da je propao kao i mnogi koji odu previse mladi.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Papucar je u pravu, nismo se razumjeli ti i ja. :D

Ne znam za Vukovica, nekad je bio talenat veliki, al' ocito da je propao kao i mnogi koji odu previse mladi.

ti si ga pomijesao ili sa maticem ili sa rajkovicem.oni su bili u prici sa celzijem

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne da Mandrak reci i to ti je :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]