Schlager je napisao:
shoole je napisao:
Какво је ово шлихтање тренерово: "Посвећујем побједу нашем спортском директору и његовој супрузи"?

haha,nije šlihtanje,ispostavilo se da je stojadinović taj dan dobio kćerku

Мајстор, у 53. години живота!
Видио сам га уживо прошли мјесец у БГ. Држи до себе, утегнут, види се теретана.
Citiraj:
Ви сте у емисији код Анђуса истакли да сте навијач Звезде, да ли је то истина?
- Ишао сам на север док се ви још нисте родили. Завршио сам Војну гимназију 1979. године, и ишао сам на сваку утакмицу на север и по киши и по снегу и био покривен заставом. Касније сам кратко играо у Звезди, шест месеци код Ђоре у време Чакалића, Радића, Кркића (отац Бојана Кркића)... За Партизан никада нисам навијао. Ишао сам на север, нисам сад био вођа навијача или тако нешто, али сваку утакмицу сам пратио са севера у то време и то знају сви моји другови. У Партизану, са којима сам касније радио трансфере, кажу да сам једини звездаш који је код њих добродошао, јер сматрају да сам увек био коректан у послу.
Пошто сте навијач Звезде, како се десио, и како сте се осећали, када сте извршили трансфер Владимира Стојковића у Партизан, пошто је то заиста много заболело све навијаче Звезде?
- Ево како се десио. Два прелазна рока пре његовог доласка у Партизан сам га нудио Звезди. Спортинг је сматрао да су промашили велику инвестицију, и интересовало их је да брани, јер је ишло Светско првенство. Оба та прелазна тока су ме малтене мотком отерали из Звездине канцеларије. Био сам и код Аџића и код Лукића, молио их да га доведем, да их не кошта ни динар. Антић му је рекао: не будеш ли бранио у клубу, нећеш бранити у репрезентацији више. Онда он сам добија понуду Партизана, звали су га лично. Он ме је испоштовао, звао ме и рекао: "Зоране, идеш са мном да потпишем пошто си ми менаџер". И шта ја да му кажем тада? Немој да идеш? Ја бих разумео да је био избор између Звезде и Партизана па да је прешао тамо за 50 000 више рецимо. Ја лично то никада не бих урадио. Исто је било и са Дијаром. Прво сам га нудио Звезди, рекли су ми да сам луд. Марко Мишковић се љути када кажем да је имао Дијару за 50 хиљада, али су ми рекли да сам будала и да је он крш. Отишао је после у Партизан и после ме нападају. Отишао сам тада код Ђукића, који је био мој играч и кажем: "Ђука, био си ми играч, видео сам овог два пута на видеу, имате га за 50 хиљада. Ако нећете, платићу га ја, као што сам нудио и Звезди". Рекао ми је да га доведем и да зна да до сада нисам промашио... Друго, то је увек било са позиције менаџера. Да сам ја тада био у клубу, не пролази ми кроз мозак да бих тако нешто могао да урадим.