banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 08 Apr 2013, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pa nisam ni rekao nista za njega, al pazi ovo.

Spoiler:
Citiraj:
Tvoje suze su me zabolele kao svog deteta. Nole, budi hrabar i izdrzi a Srbija je uz tebe.

Citiraj:
sve bi na svetu dala za tebe. uh kad bi mogla da ja nosim povredu umesto tebe

Citiraj:
Molim se Bogu da Ti da zdravlja i da te zaštiti od zla i svega što nosi negativnu energiju.
Molim za Tebe, moli i vaskoliki narod Srpski.

Citiraj:
Ako medicina dozvoljava dajem svoju zdravu nogu za Noleta !

Citiraj:
Brate da mogu dao bih ti cijelu svoju nogu a ne clanak...Nekoliko puta sam i ja povredjivao skocni zglob, doduse na kosarci. Ali, znam koliko je to bol i koliko je tesko oporaviti se od toga...Izdrzi NOLEEE!!!

Citiraj:
ozdravljaj Nole sto prije. Pola Srbije i ostalih Srba place zajedno sa tobom. Nisu nama teske nase suze nego to sto je tebi tesko ne mozemo da podijelimo sa tobom. Da cu i ja zaplakati zajedno sa tobom ni u snu ne bih povjerovao ali eto desilo se i nije mi zao.

Citiraj:
Boze, pomozi mu!
Ne daj pravedniku da posrne! Molim se iz sveg srca za tvoj oporavak, Novace! Najbolji si u svakom pogledu!

Citiraj:
Lake ti rane junace!

Citiraj:
Nole nedaj se, budi pozitivan a mi cemo svi zajedno moliti Boga za oporavak tvoje noge.
Hvala ti za nasu radost.

Citiraj:
Nole, idem do crkve (u kojoj niisam bio od '99) da zapalim svecu za tebe i tvoje zdravlje.. Sve najbolje i sanirace se ta povreda i nastavices brzo tvoj pohod! A Bog pomaze samo hrabrima i pravicnim ljudima! Ti si za primer i svaka ti cast na svemu sto se postigao!!! Ti si pravi heroj, a ne ona banda koja bezi od pravde i stavlja Srbiju u jos goru situaciju!! Sve najbolje i brz oporavak!!!

Sta nije u redu sa ovim ljudima, moze li im se kako pomoci?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Postoje dvije krajnosti, ne valja ni u jednu ici.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nisam ih ni citao ali evo ove sto si postavio,samo taj drugi i treci su boze sacuvaj.ostali su vise kao nekakva vrsta potpore djokovicu.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Zanimljivo da nijedan jedini, IOLE ozbiljniji sportista, nije ni P od pokusao da ospori ijedan Novakov uspjeh, niti njega kao covjeka, ili Srbina. Samo oni sa dve lijeve noge, i jedva zavrsenom skolom za autolakirera.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemam pojma ciljas li na mene, al opet da spomenem da za sinoc nisam njega ni spomenuo. Smijesni su mi likovi koji su toliko napaceni da se poistovjecuju sa Novakom u tolikoj mjeri da bi mu dali nogu, njegove suze su kao suze njihove djece, nebulozni veliko srBski ispadi i ostale gluposti koje su mogu procitati na raznim portalima.
To za prozivanje njega kao covjeka okaci macku o rep. Moram imati zavrsena dva fakulteta i igrati za Real da kazem kako je ljigav lik. How yes no.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja pricam o 99% onih koji pokusavau bilo sta osporiti za onakvog giganta. Nalazis li se ti u njima, ti znas bolje od mene :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma veze, sto bi flejmovao i svadjao se sa vas 10 kad se natovarite, bolje mi biti s mirom. Moze mu se svasta nesto osporiti, ali stvarno ne bi ulazio u raspravu, pogotovo kad su svi u transu zbog Novakove nadcovjecanske pobjede sinoc.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
To za prozivanje njega kao covjeka okaci macku o rep. Moram imati zavrsena dva fakulteta i igrati za Real da kazem kako je ljigav lik. How yes no.

Ma meni je skroz ok da je on nekome ljigav, ne on, nego bilo ko, ko je npr meni bas super lik. Realno, Stepanek je meni abnormalno antipatican, ali sam siguran da ima ljudi kojime je on prekul.

Mada, volio bih znati sta to ima ljigavo u Novaku. Komplekse ostaviti po strani.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Smisao za humor na nivou kursadzija, placanje poreza u MC a busanje u prsa kako je veliki Srbin i patriJota, ranijih godina redovno predavanje meceva gdje su ga vec i kolege teniseri poceli prozivati(toliko o tom da ga niko uspjesan ne proziva), ponasanje na terenu u situacijama kad vodi ili kad gubi, kad vodi onda je veliki soumen sa aplauzima protivniku, kad gubi onda je Bozeeeeeeeee da liiiiiiii je moguceeeeee i ostale gluposti, gledanje u nebo kao da je nemoguce sto neko drugi pogodi vrhunski poen. Ima tog jos, ovo je 'nako na prvu.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da li su ti Rafa i Federer ljigavi?

Sto se tice ljigavosti i smisla za humor, onda bi meni 80% covjecanstva trebalo biti ljigavo.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rafa mi je pravi primjer jednog sportiste, ne volim ga zato sto je cesto uzimao i uzima mjeru Federeru, ali mi je od svih tenisera aktuelnih najveci sportsmen.
Federer je Bog otac.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Joj papucar brate miiiillliiii.covjek sinoc pobijedi pozdravi se sa svima iz reprezentacije i otrca da pozdravi cijeli americki tim.novak je nesto najbolje a ako ne i jedina svijetla tacka srbije.
Zanimljivo kako namecete te fraze veliki srbin ili tako nesto,i sve koji ga vole da su neki veliki srbi.samo nadji gdje je bilo ko na forumu velicao ga zbog toga sto je srbenda.
Primjera imam bar hiljadu da je dobar i posten sportista i slagao si da daje aplauze samo kad vodi

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ajmo redom. Federerov smisao za humor je na nivou Seinfelda? Rafin isto? U obojicu su maticne drzave ulozile isto novca koliko i u Novaka? Obojica su procentualno odigrali isto meceva za svoju drzavu kao Novak? O predaji meceva je besmisleno pricati, jer su obojica u startu zdraviji nego on, Roger posebno. Pogledaj Rogerovo ponasanje na US Openu prema sudiji, koje mu se tolerise, ili Rafino na Wimbledonu protiv Soderlinga.

Slobodno daj koliko jos hoces paralela, i vidjeces da ni za jednu nisi u pravu. Opet kazem, imas pravo na subjektivno misljenje kakvo god hoces, ali onda treba reci "ljigav mi je, ne pase mi, i dzaba sve", a ne pricati kako ti je ljigav, i navoditi situacije koje naprosto ne odgovaraju istini.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А то што плаћа порез у Монаку, па кад ми неко покаже коју количину новца је СРБИЈА уложила у Новака, ја ћу први да му кажем да је говно што не плаћа порез у Србији. Јел поштено?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Danas kuću na brata Bustu.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:51 
Citiraj:
placanje poreza u MC a busanje u prsa kako je veliki Srbin i patriJota

Nono, ovo je glupost teska...

Ako ne placas porez nisi Srbin, ou jeah, srpstvo je cudna stvar...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A da ne pricamo sa koliko novca je Novak pomogao Srbiju na sve druge nacine. Ne postoji teniser koji je dao vise para u humanitarne svrhe, od raznih obnova manastira, do placanja lijecenja. Ali on je ljigav, zivi u MC, tamo placa porez, umjesto da zivi u Malom Mokrom Lugu, i daje sansu svakom olosu da ga reketari, ili raznim Nikolicima, Tadicima i Vucicima da ga vodaju po predizbornim zborovima.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa za koliko je miliona on zakinuo Srbiju placajuci porez u MC? I ne mislim ja da je on duzan nesto Srbiji, naprotiv, ali onda me brate postedi price kako si ti veliki Srbin, kako bi sinoc predao da si igrao za sebe a ne za Srbiju i slicne bljuvotine. Lik igra mec kad mu je deda umro a da ne igra zbog ovako neceg.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

On da nije igrao prosle godine u MC, sumnjam da bi mu deda ozivio. Igrajuci sinoc, sigurno nije ucinio da mu se stanje povrede poboljsa. Ili ti mislis da jeste?

O zakidanju Srbije, procitaj moj prethodni post. Bilo kakav porez, koji NIJE DUZAN, da placa u budzet Srbije, i time ne krsi zakon, potencijalno bi lako mogao da zavrsi u dzepovima raznih Miskovica, Bekoa, i sl. Informisi se kako raspolaze sa svojim novcem za koji je siguran gdje ce zavrsiti.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja jedno ti deseto. On ima moju maksimalnu podrsku sto je nagulio iz Srbije, nije lud da ostane u onoj ciganiji pa da ga razvlaci ko stigne, ono sto je problem je sto bi se on jebao a da mu ne udje. Ne mozes otici iz zemlje, govoriti da osjecas MC kao svoj, a onda se na bezbjednoj razdaljini busati kako si veliki Srbin i qrac palac. Mislim mozes, al onda si uzasno ljigav lik.
Znaci tebi je normalno sto je on zavrsio turnir, nije otisao da bude sa porodicom vec ostao da gonja lopticu, a da zlo bude vece i taj njegov deda je bio medijski eksponiran pa je isla prica kako su izuzetno bliski. Za sinoc, mislim da ga ocekuje mala pauza i vraca se cio mio, daleko je od neke teske povrede.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]