banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 11:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
svaka cast vidicu za sve sto je dao i nije u reprezentaciji ali nakon izjave od neki dan kad mi igramo najvazniju utakmicu u zadnjih 10 godina ne treba uopste da se spominje na ovoj temi.govedo

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Hertzog je napisao:
On nije hteo pevati himnu, ali sam ti naveo primer dva igraca koji ne zele da se blamiraju zbog menadzerskih igraca i da rizikuju povredu zbog budala

To je meni sve neprovereno....ne kazem da nije tako....ali tvoja logika mi smeta.....naime ako imas dva lopova jedan krade manje drugi vise....obadvojica su lopovi ne mozes jednog opravdavati time sto drugi vise krade....

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa ne pisa po terenu dok intoniraju himnu... Ja Ljajica ne volim i zato mi i nije krivo sto ne igra, ali to nema veze sa pevanjem himne... Uz to to i nije glavni razlog sto ne igra, vec je licne prirode... Covek ispostuje intoniranje himne, nije uvredio zemlju sto ne otvara usta

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto sad ovi pjevaju himnu k'o zbor Beckih djecaka, pa ne vidim da nam neko za pjevanje daje bodove. Jes' da ih imamo cak 7 al' opet mogao se dobiti jos koji.

Igralo se i prije pa nisu bili obavezni da pjevaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
no_pasaran je napisao:
Koje muslimane? Po meni Ljajic je napravio veliki prestup koji nema veze sa Mihajlovicem.....inace on je jedno obicno neodgojeno deriste koga je delio rossi isamaro pred celim svetom a on seo i cmizdri....i sad mi treba da raspravljamo o njemu?

Jeste, ali je trener otisao a Ljajic ostao i postao jedan od kljucnih igraca Fiorentine. Ne vjerujem da bi tako bilo da je Ljajiceva krivica bila 100% u tom incidentu. To sto je cmizdrio, pa sta treba da uradi, da vrati treneru?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ljajic je imao problema sa sinisom i dok je ovaj vodio fiorentinu,ovaj je govorio da nece da igra da samo pici playstation i jede cokolade.

a bez veze stvorise momku problem,sad i kad dodje drugi selektor koji nece traziti da se pjeva himna,a njemu ce zvizdati pola stadiona

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa ne pisa po terenu dok intoniraju himnu... Ja Ljajica ne volim i zato mi i nije krivo sto ne igra, ali to nema veze sa pevanjem himne... Uz to to i nije glavni razlog sto ne igra, vec je licne prirode... Covek ispostuje intoniranje himne, nije uvredio zemlju sto ne otvara usta

Pa nije ali je uvredio kad je rekao da ne zeli da je peva....a Mihajlovic nije trazio nista extra, nista sto nije ustaljeno pravilo u svetu....probaj u italiji da ne otpevas himnu....na stranu sto je uopste ne znam koji je stvarni razlog zasto on ne peva himnu mada verujem da ne zna ni on...da smo mi ozbiljan narod ne bi ni raspravljali mnogo o ovome...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pjevanje je himne je kilometar daleko od neke redovne pojave u svijetu. Skoro slucaj Benzema, Njemacka, Ibrahimovic, to samo ovako na prvu.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spanci do prije 4 godine nisu imali tekst himne, cudi me kako im je opstala reprezentacija.

Pola Engleza ne pjeva, cak ni Italijani svi ne pjevaju... Ma ne znam sto se uopste raspravljam s ovim likom, nigdje u svijetu nije obavezno da igrac mora pjevati tokom intoniranja himne.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Eto sad ovi pjevaju himnu k'o zbor Beckih djecaka, pa ne vidim da nam neko za pjevanje daje bodove. Jes' da ih imamo cak 7 al' opet mogao se dobiti jos koji.

Igralo se i prije pa nisu bili obavezni da pjevaju.

Naravno ali za to treba Ljajicu da se obratis....

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da smo mi ozbiljna reprezentacija ne bi raspravljali o himni nego o potencijalnoj grupi na SP u Brazilu, ovako imamo seljaka koji nece da peva himnu i gospodu i patriote koji pevaju ali ne igraju

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
no_pasaran je napisao:
Koje muslimane? Po meni Ljajic je napravio veliki prestup koji nema veze sa Mihajlovicem.....inace on je jedno obicno neodgojeno deriste koga je delio rossi isamaro pred celim svetom a on seo i cmizdri....i sad mi treba da raspravljamo o njemu?

Jeste, ali je trener otisao a Ljajic ostao i postao jedan od kljucnih igraca Fiorentine. Ne vjerujem da bi tako bilo da je Ljajiceva krivica bila 100% u tom incidentu. To sto je cmizdrio, pa sta treba da uradi, da vrati treneru?

Otisao je bas iz razloga o kome pricam....ne zato sto je udario ljajica jer je debil...vec je otisao jer je preksio jednu normu....zasto to ne bi vazilo i u slucaju sa ljajicem u reprezentaciji?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si upravo uporedio situaciju kad igrac ne pjeva himnu i kad trener fizicki nasrne na igraca. Isuse i Marijo

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mihajlović: Sukoba sa Ivanovićem i Kolarovim ne bi bilo da su me slušali

Takođe je rekao da do sukoba između vas i Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova nije smelo da dođe?

- Tačno je da nije smelo da se desi, ali nisu smeli ni njih dvojica tako da se ponašaju. Znaju da ako svako od njih ispoštuje dogovor neće biti problema. I ako izgubimo u takvoj situaciji, ja sam jedini krivac. Ali ako na rade samo kako oni misle, onda ja ne mogu da prihvatim odgovornost. Tada svako treba da preuzme krivicu na sebe.

Nemanja Matić i Adem Ljajićigraju odlično za Benfiku i Fiorentinu, postižu golove... Da li se neko od njih u međuvremenu javio, jer ste to postavili kao uslov povratka?

- Ništa se nije promenilo. Nijedan od njih se nije javio.

Crkni majmune

http://sportal.rs/news.php?news=98110

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 22:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
Mihajlović: Sukoba sa Ivanovićem i Kolarovim ne bi bilo da su me slušali
kakav je strucnjak ovaj sinisa...pa da imas autoritet slusali bi te svi.

- "Ništa se nije promenilo. Nijedan od njih se nije javio".
umjesto da se on javlja igracima i da moli da igraju, oni moraju velikog trenera zvat..mozda jos da mu plate rucak :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Da postavim i u ovu temu, ako neko nije vidio. Od jutros smo četrdeseta reprezentacija po ovoj rang listi.

Slika

Reprezentacija Srbije je porazom u Zagrebu dodatno pogoršala svoju poziciju na svetskoj rang listi i sada je tek četrdeseta reprezentacija sveta. Bosna i Hercegovina (21. na svetu), Crna Gora (27. na svetu).

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 12:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Sinisi nije palo napamet da pruzi sansu Maticu a Mancester ga zeli u svojim redovima vidjeti, selektore, zelimo ti da uskoro budes bivsi, neznalico jedna

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Basta upisao asistenciju danas.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
iskusniborcevac je napisao:
Sinisi nije palo napamet da pruzi sansu Maticu a Mancester ga zeli u svojim redovima vidjeti, selektore, zelimo ti da uskoro budes bivsi, neznalico jedna

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ima-Matica

Jbg, moze za Uniteda ali ne moze za Srbiju, eto koliko smo jaki. 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2013, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2012, 11:44
http://www.mondo.rs/s286757/Sport/Fudbal/Oumaru-_Hocu_medju_orlove_zivim_kao_Srbin.html

Klasika kao svake godine...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]