banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 15:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2013, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Za reprezentaciju MORAJU IGRATI NAJBOLJI I TAČKA. Ja jesam za pjevanje himne, i mislim da se treba i tri prsta držati na srcu.Ali imam jedno pitanje ? Koliko naših igrača zna tekst himne, samo onaj što se intonira, cjelu sigurno ne znaju.
Pisao sam u prethodnih nekoliko navrata da ni ovi sad ne pjevaju himnu svi do jednog. Na terenu se treba pokazati volja, želja, htjenje, borba za Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A kako ti je glup post Boze dragi... Pa sta si pametno i novo rekao, logicno je da trebaju igrati najbolji, ali ovaj mali em to nije, em je serator

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
PA bolji je od Fejse, Radovanovića, Petrovića i sličnim njima, a zbog idiota ne može igrati.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To je drugi par opanaka

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Нова Варош je napisao:
PA bolji je od Fejse, Radovanovića, Petrovića i sličnim njima, a zbog idiota ne može igrati.

Nije bolji na njihovim pozicijama, takodje nije bolji ni od Filipa na svojoj prirodnoj poziciji. Ali definitivno da bi dobro dosao u rotaciji. A sto se himne tice, i on je srpskog roda, samo druga vjera, ne vidim tu nesto zajebano za pjevanje. Ali ako bi zbog toga imao problema u svom kraju, opet i to postujem, ne mora ako nece da pjeva, njegova stvar :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bosko ga metno 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 18:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Ljaic malo kaki sto se tice himne.Po meni je sasvim prirodno da igra za Srbiju.Al mi je i prirodno da pjeva himnu te iste Srbije.E sada sto je tekst himne takav da se u istoj samo prepoznaju Srbi a ne Srbijanci je druga stvar.Al taj mali je rodjen tu.Zivio je tu i igrao je za Srbiju u mladjim kategorijama.Dakle nije sa neba pao pa da mu odjednom smeta himna.Po meni je svejedno dal je pjeva ili ne jer oblacenjem dresa reprezentacije on se identifikuje sa tom drzavom.

Da BiH ima himno to jeste tekst himne meni bi takodje bilo drago da je svi pjevaju.No posto u BiH zadugo to nece biti slucaj bolje je ovako.Bez teksta vec da izmisljaju nekakve tekstove sto ce biti ala zastava koja nikome u BiH ne prestavlja gotovo nista.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
papučar je napisao:
Bosko ga metno 8)

čuj boško!? i boško sa sjajnim partijama je nula u odnosu na stevanovića

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma ovoga malog pritiskaju ovi iz sandzaka.treba razumiti momka,nije ni njemu lako.ima negdje snimak dok je igrao za mladu reprezentaciju i pjevao je boze pravde a sad kao odjednom mu smeta himna

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma ta prica oko pjevanja himne je suplja da suplja bit ne moze....ne bi ni ja pjevao himnu a htio bi da igram za srbiju....u Belgiji je sasvim normalno da ljudi ne znaju svoju himnu....

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Ко не жели пјевати свечану пјесму своје земље НЕ ТРЕБА НИ ДА БУДЕ ПОЗИВАН НИ У ЈЕДАН НАЦИОНАЛНИ ТИМ!
У химни Боже правде нигдје се не позива на било какву дискриминацију било ког другог народа.
Кад може један Новак који је за српски род и спорт урадио више него што ће сви фудбалери за наредних 100 година урадити заједно,што неби могао и неки тамо Адем.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vazi, vazi, mi smo inace poznati kao narod pametniji od Francuza, Svaba, Austrijanaca, Svedjana i ostalih. Svi glupi samo mi pametni.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Ко не жели пјевати свечану пјесму своје земље НЕ ТРЕБА НИ ДА БУДЕ ПОЗИВАН НИ У ЈЕДАН НАЦИОНАЛНИ ТИМ!
У химни Боже правде нигдје се не позива на било какву дискриминацију било ког другог народа.
Кад може један Новак који је за српски род и спорт урадио више него што ће сви фудбалери за наредних 100 година урадити заједно,што неби могао и неки тамо Адем.

Lijepo je što si pomenuo ovo kako se u himni ne poziva na diskriminaciju bilo kog drugog naroda. Ako nam ta himna već toliko znači i ako je volimo, zašto se i ne ponašamo onako kako pjevamo, odnosno, ZAŠTO SE ONDA PONAŠAMO JEBENO DISKRIMINATORSKI! (Nekako mi bilo kul ovo napisati velikim slovima, nisam mislio galamiti.)

A sa prvom rečenicom se ne slažem, ali se na žalost, očigledno slaže Siniša Mihajlović. Kod mene važi rezon, ko ne zna igrati fudbal, ne treba ni da bude u reprezentaciji, ali ja sam budala, pa nema veze.

Opet, čudno je to licemjerje našeg čovjeka i navijača - reprezentaciju nam vode (u onom domanovićevskom smislu, dakle, u ambis) Crnogorac, Šiptar i ustaša (pritom ne aludiram na Mihine korijene, već ustaštvo u smislu zlomisli i zločina prema srpskom fudbalu), ali je ipak najveći problem što mali talentovani Bošnjo neće da pjeva Bože pravde. Mo'š si ga mislit!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:

Lijepo je što si pomenuo ovo kako se u himni ne poziva na diskriminaciju bilo kog drugog naroda. Ako nam ta himna već toliko znači i ako je volimo, zašto se i ne ponašamo onako kako pjevamo, odnosno, ZAŠTO SE ONDA PONAŠAMO JEBENO DISKRIMINATORSKI! (Nekako mi bilo kul ovo napisati velikim slovima, nisam mislio galamiti.)

A sa prvom rečenicom se ne slažem, ali se na žalost, očigledno slaže Siniša Mihajlović. Kod mene važi rezon, ko ne zna igrati fudbal, ne treba ni da bude u reprezentaciji, ali ja sam budala, pa nema veze.

Opet, čudno je to licemjerje našeg čovjeka i navijača - reprezentaciju nam vode (u onom domanovićevskom smislu, dakle, u ambis) Crnogorac, Šiptar i ustaša (pritom ne aludiram na Mihine korijene, već ustaštvo u smislu zlomisli i zločina prema srpskom fudbalu), ali je ipak najveći problem što mali talentovani Bošnjo neće da pjeva Bože pravde. Mo'š si ga mislit!

Сам кажеш ако је волимо. Ја не желим уопште узимати тезе оних који је не воле,који су вољели Хеј Словени,ствар избора. Боже правде је званична свечана пјесма Србије,као што је Марсељеза Француске!

Резони су релативни, по том принципу,неби постојала хокејашка репрезентација Србије,на примјер.

Немој ме називати лицемјером јер то уистину нисам. Имам став.
Какве везе имају националности и руководства са поштовањем званичне свечане пјесме???

И није ми јасно чему готово увијек некаква самокритика,јесу ли толико проевропске телевизијске манипулације дјеловале,да се не види прави разлог???

Ствар је јасна Сулејмани је муслиман,баш као и Адем,ништа против. Сулејмани је Зилкићев човјек, Адем Зукорлићев,крај приче.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sulejmani je Goranac, nema nikakve veze sa tim ko je ciji covjek.
I da, zli zapad nam je isprao mozak pa ne vidimo da je Sinisa Mihajlovic maloumni nacionalista koji na silu hoce da uspostavi SrBstvo u reprezentaciji ne bi li ubrao par jeftinih poena kod naroda.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37

Ako cemo realno himna Srbije nikoga ne vrijedja al zato istice Srpstvo i Srbina.

Moćnom rukom vodi, brani
budućnosti srpske brod,
Bože spasi, Bože hrani,
srpske zemlje, srpski rod!

Tesko se poistovjetiti sa istom bilo kome u Srbije druge vjere.

Pa naprimjer himna BiH Jedna si jedina nikoga ne velica al je ipak proglasena Bosnjackom i samim tim nepovoljnom za himnu u BiH.

Cudni su kriteriji nama balkancima.Valjda i jesmo tu gdje jesmo u odnosu na druge..........

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
И није ми јасно чему готово увијек некаква самокритика,јесу ли толико проевропске телевизијске манипулације дјеловале,да се не види прави разлог???

Proevropske manipulacije nemaju nikakve veze sa tim da treba biti prije svega čovjek i imati razumijevanja za drugog čovjeka. Je li Mihajlović retardiran, pa da recimo ne zna šta je u Sandžaku i da porodica malog Ljajića (koji meni uopšte nije simpatičan) možda može imati problema ako ovaj pjeva srpskom rodu? Možda i ne zna, od svog komfora u Italiji izgleda zaboravio ko je i odakle, što pokazuje i njegova arogancija prema srpskim novinarima, pa kakvi su - da su. On tim radi i protiv interesa države Srbije, jer odvraća Sanžaklije od iste.
Evo, pjevali su svi himnu i šta smo dobili? Što se svađaju igrači sa njim, ej, sa selektorom?! Matić, Kuzmanović, ranije Ivanović, koji je popustio samo zato što je sjajan momak i vođa ove ekipe. Mihajlović ni u kom smislu nije pokazao takt, samo arogancija i bahatost.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Bože pravde je himna Srbije. Ima svoju funkciju propisanu zakonom, ima svoju simboličku funkciju onima kojima predstavlja više od obične pjesme. Ali van tog okvira nije trebalo da ide ni selektor, i da nameće svoja osjećanja po pitanju himne.

A samokritike nam je potrebno u mnogo većim količinama nego što je imamo trenutno. Istinska ljubav prema nečemu se nalazi tek sa one strane (samo)kritike.

Zanima me, šta bi se desilo u nekoj hipotetičkoj situaciji, kad bi npr. Muslimani u Srbiji zahtijevali da Srbija prestane davati pare od poreza koji su dužni da plaćaju svi građani Srbije, pa i oni, savezu i reprezentaciji koji podržava selektora koji Muslimane protjeruje iz ekipe?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 22:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Још једно ћу рећи и не желим више да дискутујем на ову тему.

Србија је земља СРБА и свих осталих народа. И у томе је разлика суштинска. То ко не прихвата није добар с главом.

Адем је поборник Зукорлићеве политике и то је то. Учесник је у донацијама које како Муамер каже нису испод 500 евра никада. Његова ствар.

И први кажем да милион НЕСРБА у Србији има право да не поштује званичну свечану пјесму.Али истовремено, представници Србије што спортисти свакако јесу дужни су ваљда дјелићем поштовања те пјесме пјевати исту. Неки се воде логиком као да је у питању пјесма "Муслимани боље да вас нема".

Михајловић нема никакве везе са тим. Сваки идући селектор би требао инсистирати на пјевању химне током меча,јер су разноразни ликови годинама кукали како једва чекају промјену химне,па кад је то дошло данас су исти први против пјевања исте у међународним оквирима. Ал добро неслога је саставни дио српског народа. Ништа лично,уопштено.

Свако ко не поштује симболе државе Србије не треба играти и крај приче. Био Муслиман,Србин,Бразилац.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Niko nije duzan da pjeva himnu niti je to bilo kakvo nepostovanje i toliko na tu temu.

Matic metno za Benfiku, e Mihajlovicu govedo jedno rumeno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]