banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2013, 00:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
basta mora biti u prvih 11.ja sam davno govorio ziriju i ovde na forumu da tosica gura na njegovu neprirodnu poziciju,evo veceras je odigrao na svojoj poziciji i bio je dobar.ne bas nesto extra ali nije los kao u prethodnim mecevima.ne kontam cemu to komplikovanje,ako imas jednog bastu koji to moze pokriti sta ce ti tosic tamo?

odbrana sa suboticem i nastasicem izgleda dobro,kako samo subotic uze loptu skotu u drugom poluvremenu,kao malom djetetu.

ostaje problem sredine terena,ova dvojica danas su puno tanji od ignjovskog i radovanovica.onaj fejsa kod prvog gola umjesto da suta prima loptu pa onda pokusava sutati,srecom pa se odbila lopta.isto onaj tomovic nece da pruzi loptu tadicu koji je sam vec ide da predribla i golmana :angry4:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ma mi nemamo desetku i zbog toga nemamo igru.

Skoro uvijek igramo sa dvojicom zadnjih veznih koji nemaju pojma kako da izgrade akciju. Ispred tih zadnjih veznih je rupa, obratite paznju na utakmicama, nema nikoga. Onda se ide na krila, oni dobiju loptu, nemaju kome dati naravno pa vrate loptu nazad i tako u nedogled.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 01:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Slika

:)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 04:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sta reci, mozemo mi igrati sa slabijim reprezentacijama, samo protiv jacih ide malo teze :wink: . Prvi utisak je, Basta mora igrati! Momak koji trci za trojicu a pri tom je odigrao poziciju koju je do sada igrao retardirani Tosic sa radijusom kretanja od 7 kvadratnih metara, pomogao i u odbrani i u sredini, ma mnogo koristan igrac. Tadic mora igrati drugu krilnu poziciju, u napad koga god da stave svi su slicni nema tu nekog kvaliteta, Djuricic u sredinu a pored njega jos dva igraca ali da jedan od njih ne bude Fejsa ili Radovanovic. Odbrana je solidno funkcionisala, dok je Stojkovic bio siguran.
Jebiga, na nama je da se nadamo da ce se poklopiti da se menadzerski igraci povredjuju, da nece doci do jos neke vaznije utakmice da Miha ne mora druge selektore iznenadjivati izostavljanjem najboljih igraca iz tima, i mozda zabiljezimo jos koju pobjedu.
Skoti su ocajni, jadniju reprezentaciju odavno nisam gledao :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 06:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
mandrak je napisao:
odbrana sa suboticem i nastasicem izgleda dobro,kako samo subotic uze loptu skotu u drugom poluvremenu,kao malom djetetu.

kako samo Subotić promaši ČITAVU loptu i zamalo Škotska ne povede...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kakva dvolicnost na ovom forumu,kad je stankovic igrao za reprezentaciju a svi znamo da nije pruzao ni 10% sto pruza u interu govorili su pa kako ce igrati kad ne igra na svojoj poziciji.
nije da branim tosica zbog toga sto igra u partizanu ali kakva je razlika izmedju bledunjavog stankovica u ekipi i "retardiranog" tosica u ekipi?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Зашто ми увијек морамо сами себи бити гробари? Група јесте јака и прилично уједначена, али да смо имали имало нормалног селектора, мислим да би ситуација на табели била другачија. Хрватска се једва извукла против Велса, а против нас нису имали поштену прилику. Да не спомињем да су и у Македонији окренули исто овако.
Имамо играче који су стварно велики потенцијал, и имамо неколико играча који су просјечни, али мислим да се може скрпити солидна екипа, само кад би се знао неки ред. И са овако накарадним начином рада у репрезентацији, мало нам је недостајало да имамо који бод више. Јако мало. Па је*оте, кад год смо имали иоле озбиљног селектора, глатко смо пролазили квалификације, Шестко и Антић су имали лимитиране тимове, па су опет испред Шпаније и Француске били први, и то прилично глатко. Зашто ми себе увијек морамо сје*ати?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Prelomni trenutak jucerasnje utakmice je poluvrijeme. Tada je Skotski selektor pomjerio ekipu da dobije utakmicu, i ostalo je dosta prostora iz kojim smi i dali ta dva odbijanca.
Osim zalaganja ostalo i dalje tanko.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 09:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.mozzartsport.com/vesti/sta-s ... tske-video

sta ovo raco rece djuricicu u prolazu,vrati sestri patike? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Minutaža igrača i broj utakmica (takmičarske i prijateljske) od dolaska Mihajlovića:

Damir Kahriman (135 minuta/2 utakmice)
Željko Brkić (450 minuta/5 utakmica)
Branimir Aleksić (45 minuta/1 utakmica)
Vladimir Stojković (450 minuta/5 utakmica)
Branislav Ivanović (810 minuta/10 utakmica)
Antonio Rukavina (90 minuta/2 utakmice)
Matija Nastasić (720 minut/8 utakmica)
Neven Subotić (360 minuta/4 utakmice)
Filip Mladenović (60 minuta/1 utakmica)
Milan Biševac (405 minuta/5 utakmica)
Aleksandar Luković (90 minuta/1 utakmica)
Nikola Maksimović (315 minuta/4 utakmice)
Duško Tošić (90 minuta/1 utakmica)
Dušan Basta (223 minuta/4 utakmice)
Aleksandar Kolarov (808 minuta/11 utakmica)
Marko Lomić (45 minuta/1 utakmica)
Nenad Tomović (360 minuta/4 utakmice)
Pavle Ninkov (90 minuta/1 utakmica)
Slobodan Rajković (90 minuta/1 utakmica)
Ivan Obradović (77 minuta/1 utakmica)
Srđan Mijailović (205 minuta/5 utakmica)
Radosav Petrović (240 minuta/4 utakmice)
Zdravko Kuzmanović (172 minuta/2 utakmice)
Miloš Ninković (126 minuta/2 utakmice)
Ivan Radovanović (260 minuta/5 utakmica)
Luka Milivojević (178 minuta/2 utakmice)
Nemanja Matić (113 minuta/3 utakmice)
Aleksandar Ignjovski (648 minuta/9 utakmica)
Ljubomir Fejsa (386 minut/6 utakmica)
Darko Lazović (163 minuta/3 utakmice)
Alen Stevanović (81 minuta/3 utakmice)
Nemanja Tomić (108 minuta/3 utakmice)
Adem Ljajić (75 minuta/1 utakmica)
Zoran Tošić (572 minuta/8 utakmica)
Dušan Tadić (635 minuta/11 utakmica)
Filip Đuričić (775 minuta/10 utakmica)
Boško Janković (101 minut/2 utakmice)
Dejan Lekić (189 minuta/ 6 utakmica)
Stefan Šćepović (150 minuta/3 utakmice)
Lazar Marković (389 minuta/5 utakmica)
Miralem Sulejmani (141 minuta/4 utakmice)
Marko Šćepović (147 minuta/6 utakmica)
Filip Đorđević (202 minuta/4 utakmice)
Nikola Đurđić (45 minuta/1 utakmica)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Свака част момцима на побједи после свега!Михајловићу напоље из репрезентације!

Само ћу се осврнути на овај списак који је поставио форумаш Шакал!

Алексић,Младеновић,Луковић,Рукавина,Максимовић,Д.Тошић,Ломић,Нинков,Мијаиловић,Петровић,Нинковић,Миливојевић,Фејса,Лазовић,Томић,Лекић,С.Шћеповић више никада не требају играти за репрезентацију!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Ne pratim fudbal u posljednje vrijeme, a ni jucerasnju utakmicu nisam zbog obaveza mogao gledati (samo prvih 20ak minuta).
Ono sto mi se ucinilo, (a sad vi cete mi reci da li je bilo tako u ostatku utakmice) je da ova mladja ekipa igraca je samo tu trcala kao muva bez glave, dok su Ivanovic i Basta odlucili uzeti stvar u svoje ruke. Mislim, vidio sam ih obojicu u tih 20min u gol sansama, i to na pozicijama - pogotovo Ivanovic - koje pa ni u snu ne bi imali u svojim klubovima.
Dakle koliko sam ja vidio - zalaganje igraca koji to (jedva) mogu... kao Koroman onomad :)

Kad sam stigao kuci pogledao sam golove na yt-u i naravno skontao da tih golova ne bi bilo da je s druge strane bila Hrvatska ili Belgijska odbrana... Sve u svemu, ovo krnje gledanje utakmice mi se ucinilo kao jos jedna strahota. Mozda su za 1% bili "u utakmici", ali to je vjerovatno zato sto je u pitanju bio domaci teren.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 27 Mar 2013, 12:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nisi daleko od istine. Uglavnom, kao sto neko vec rece - nemamo organizatora igre i samim tim sve se svodu na improvizaciju a onda vidimo i rezultate. Uglavnom trcanje bez ideje.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ako organizator ne postoji trenutno, ne mozemo ga izmisliti ili nekog isforsirati na to mjesto (poput Stankovica, koji je uvijek bio dobra osmica, a nikad desetka, i to sto nikad niko nije kontao da je on bio nasljednik Jugovica, a ne Piksija je dodatni problem)...

Meni se sve cini da mi jednostavno nismo za moderan fudbal, niti vecinom volimo puno trcati, niti se ozbiljno moze napraviti neka timska igra, a da parira onome sto je uvjezbao iole ozbiljan protivnik... Mislim da bi nam daleko vise odgovarala igra kakvu je imala sampionska ekipa Crvene Zvezde, iz koje ako biste i izuzeli Piksija (dobro nije on bio u toj ekipi) i cak Prosineckog, bio bi potreban samo jedan dobar dribler na sredini da se oko njega ustrce protivnicki igraci, a mi tako pokusamo stvoriti neki visak. Uz to, cinjenica da odbrane uvijek imamo na izvoz, mozda bi se mogli napraviti neki znacajni rezovi i zaokreti. Mihajlovic je po meni bar nerealan sto se tice ocekivanja od reprezentacije...

Uglavnom, reprezentacija po meni do sad (pocev od 1999e) ima kriminalne taktike u odnosu na ono sto je priroda stvari nasim igracima...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Tadic i Djuricic bi mogli preuzeti tu ulogu. Tadic, ako bude igrao, a morao bi.
To pod uslovom da imamo napadaca, Djordjevic/Djurdjic, a ne da Djuricic igra spica, ili jos gore Basta na momente.
Basta-Tadic-Djuricic-Tosic neka se saltaju na te tri pozicije, a gore jednog od ovih Dj. momaka i mirna RS.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mogao bi i Ljajic kad ode Mihajlovic.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Basta je juce pokazao da je klasa za razne Stevanovice i ostale Faljijeve igrace. Sa druge strane, mislim da bi u reprezentaciji trebalo biti mjesta za Duska Tosica koji odlicno igra za svoj Gencerbirligli. Moze pokrivati poziciju stopera, a najbolji je ipak na beku. Onaj Tomovic nikada nije bio igrac, niti ce biti. Jos dok je bio u Zvezdi molio sam se da ode, a nisam ni slutio da ce jednom zaigrati za prvi tim.
Rekao sam vec jedno, ali ponovicu: dok Zvezda ne stane na noge nece ni reprezentacija. Dok je Zvezda izbacivala igrace i reprezentacija je igrala. Zato nam je jedina nada Dragan Dzajic i njegov njuh za pronalazenje dobrih mladih igraca.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Mogao bi i Ljajic kad ode Mihajlovic.

Bi. Sto popo rece, mi imamo sasvim solidnu reprezentaciju.
Odbrana kakva jeste, sad izgleda je Mustafa bolji, posto Brkic nema muda, Matica-Ignjovskog u vezni, gore Tadic-Djuricic-Basta-Tosic i dodati im Ljajica, te Djordjevic i Djurdjic. I to ti je mlada i fina reprezentacija.
A ne 45 igraca.

Problem su rotacije, pritisak, trener. I nezalaganje povremeno, koje je prouzrokovano ovim ranije navedenim.

S tim da bih Maticu i Ljajicu ocitao bukvicu (i svima ostalim koji stavljaju Mihino baljezganje ispred reprezentacije).
Pustio bih da igraju, ali da shvate da su to morali i dok je Miha tu. Neka fino izadju pred novinare, napisu otvoreno pismo gdje traze da se selektor smijeni i zdravo. A ne napustati reprezentaciju zbog idiota. Dobro, Ljajic je otjeran, ali i on je ispao jazavac.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Taško ti stvarno misliš da je Adem zbog himne otjeran ? Ajte molim vas.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otjeran je zato sto je jazavac, a Mihajlovic je kompleksaski idiot.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]