djukares je napisao:
Sta ti zelis mene prikazati radnikom elte? Nisu svi ljudi takvi kao ti, totalovci. Ako kazem da elta kabel ima u ponudi 100 kanala i za sve to naplacuje 14 KM eto tebe mene odmah nazivas radnikom elte. To ti je jadan nacin da me napravis budalom. Mozemo razgovarati isve ali da me pravis budalom to nece ici. Kazem ti zadnji put, nisam radnik elte.
Pa posto si ti korisnika koji ima i Eltinu uslugu i Total optuzio da je Totalovac, sta reci o stanju tvoga uma? Jadno od tebe druze jadno. Dobro sam ja primijetio da ce ovi iz Elte poceti jos tuci one korisnike koji nemisle kao oni, umjesto da prestanu magarciti korisnike da im se to ne bi obilo o glavu. Vec im se obija, jer da su iole imali sklonosti ka biznisu ne bi mrtvi m:tel prodao ni deseti dio svojih paketa na ovim prostorima...
djukares je napisao:
100 kanala digitale sa HD kanalima za 14 KM i jos neogranicen broj tv analogije ili digitale? Ja sada mogu prikljuciti u svom stanu npr. 5 tv sve na digitalu za samo 14 KM. Izvini ako to nije najpovolnije neznam sta je.
Koliko puta tebi treba reci da je usluga sa SK I FOX-ovima prije pet mjeseci kostala jeftinije nego sada, kada ih vise nemamo u ponudi. I ma koga to u Elti boljelo to je pljacka.
Sto se tice broja kanala, mozete slobodno trecinu izbaciti ionako sluzi za nabijanje broja kanala koje niko ne gleda. Jadno,
djukares je napisao:
Ali eto tebi elta ne odgovara i ok ti imas takvo iskustvo, ja imam odlicno iskustvo. Ja tvoje postujem. postuj i ti od drugih. Nema potrebe da dalje raspravljamo o jednim i istim stvarima, ti tvrdis svoje, a ja svoje
Eto jos malo i tenis

Ja nemam dobro iskustvo, od pocetka do kraja. Od kada su mi pokusali dva puta naplatiti prikljucak pa nadalje, ali ih i dalje trpim. Ali kao sto rekoh kraj godine je blizu, vidjecemo sta ce to nama nas vrli operater ponuditi. I da stvarno nema potrebe vise da me ubjedjujes. Samo gubis vrijeme, radnici Elte su krivi svojim odnosom prema korisnicima nisi ti.