drug je napisao:
djukares je napisao:
Ako si tako nezadovoljan imas mtel i total predji tamo. Cuj pljacka naroda. Gdje ti zivis. Ti svaki mjesec dajes 14 KM za kablovsku i to je tvoja odluka. Da elta ima sutra pretplatu 100 KM za istu prog semu i to nije problem. Neka ima. Zato odaberes drugog operatera i to je to. Nikoga elta ne prisiljava da bude njen korisnik. To je isto kao da rednovno posjecujes merkator i govoris da pljackaju narod jer je sve 20 % skuplje nego u npr. tempu. To je tvoja odluka sto ides u merkator kad znas da su skuplji.
Ovakvim odnosom prema korisnicima cete ostati bez ijednog korisnika. A svi oni koji budu znali iole normalno komunicirati sa korisnicima ce i pri losijoj ponudi opstajati na trzistu. Takav bahati odnos prema korisnicima je uvijek bio i ostaje kontraproduktivan. Toliko o ponasanju.
Konkretno, u mom slucaju, na zalost moram jos neko vrijeme biti korisnik Elta kabela jer sam vezan ugovorom za net do kraja godine. Do tada ces me morati trpiti na forumu.

I sve do tada cu ponavljati da poput lopova zavlacite narodu ruku u dzep a ponuda iz dana u dan sve losija. To je, na zalost, cinjenica.
Sto se tice komunikacije sa Totalom, to ces morati pitati njih. Vidim da imate odlicnu medjusobnu kominikaciju, preko Suda.

Ja i Totalu na jednoj lokaciji, kao i Elti na ovoj drugoj lokaciji, placam uslugu. Njima placam paket od 16 KM i njime sam za sada zadovoljan, sto ne znaci da ukoliko ponuda npr m:tela ili nekog treceg, cetvrtog ili petog bude povoljnija to necu i izabrati. Ugovor mi istice i sa njima krajem godine. Niko mi u zivotu nema faraonski obezbjedjenu poziciju pa tako nece to biti ni Total ni Elta. Ipak ja i jedne i druge placam iz svog dzepa, novcem koji krvavo zaradim rintajuci po cijeli dan. I vjerujem da je tako sa vecinom korisnika.
Sta ti zelis mene prikazati radnikom elte? Nisu svi ljudi takvi kao ti, totalovci. Ako kazem da elta kabel ima u ponudi 100 kanala i za sve to naplacuje 14 KM eto tebe mene odmah nazivas radnikom elte. To ti je jadan nacin da me napravis budalom. Mozemo razgovarati isve ali da me pravis budalom to nece ici. Kazem ti zadnji put, nisam radnik elte.
100 kanala digitale sa HD kanalima za 14 KM i jos neogranicen broj tv analogije ili digitale? Ja sada mogu prikljuciti u svom stanu npr. 5 tv sve na digitalu za samo 14 KM. Izvini ako to nije najpovolnije neznam sta je. I ti kazes radnik sam Elte. Nisam corav gledam digitalu svaki dan i placam 14 KM, jasno mi je da je to povoljno. Nisam ja glup da neznam procjeniti sta je povoljno i sta ne. Elta je najpovolnija bar za sada i meni tako odgovara.
Ali eto tebi elta ne odgovara i ok ti imas takvo iskustvo, ja imam odlicno iskustvo. Naravno nemogu biti svi zadovoljni, to je nemoguce ni kod jedne firme, to svi znamo. Eto ako neko ima lose iskustvo ti ces reci jeste tako je, a ako neko napise da ima dobro iskustvo sa eltom odmah ces reci to je radnik elte. To samo pokazuje da neznas postovati misljenja drugih ljudi. Ja tvoje postujem. postuj i ti od drugih. Nema potrebe da dalje raspravljamo o jednim i istim stvarima, ti tvrdis svoje, a ja svoje
Eto jos malo i tenis