banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 10:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:26 
Citiraj:
Ja sam i dalje bio za to da nas on vodi, jer smo mi igrali dobar fudbal. Igraci su se trudili i trcali, ako nista. Imali smo taj duh reprezentacije.

mo
Upravo to, i kad ispusimo od nekoga moze reci da se igralo kako treba...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ташко je napisao:
I to sa Anticem nije tako jednostavno.
Njega nema nigdje vec nepar godina. I malo je ispao jazavac oko onog novca, ali ajd. Ja bih to sve oprostio.
Ja sam i dalje bio za to da nas on vodi, jer smo mi igrali dobar fudbal. Igraci su se trudili i trcali, ako nista. Imali smo taj duh reprezentacije. Omanuli na SP, i sta bi sad.
Za razliku od ostalih, bar smo se plasirali na to jebeno prvenstvo. A sad ne mozemo baraz izboriti u direktnom duelu protiv Estoniji. Fala.

sa anticem je sve bilo perfektno do svjetskog prvenstva,cak smo i njemacku pobijedili,a u kvalifikacijama rumune dva puta lagano tukli,francuze ubili na velodromu i nerijeseno kod kuce.
a tako je nesto bilo i sa petkovicem,zavrsili kvalifikacije ladno prvi ne znam da li smo primili 2-3 gola i onda se na prvenstvu obrukamo najstrasnije

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
I Antic je govedo, nemojte opet pocinjati tu ppricu. A lik nema posla od 2004. i onda ode u Kinu. Trazen strucnjak nema sta.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:29 
Cinjenica je da smo igrali fudbal dok je on vodio repku, ovo danas nije ni blijeda sjenka onoga sto je sa njim bilo...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jebo ga kru, dajte Miroslava Đukića, sa polu-rahmetlim Valjadolidom pravi rezultate.

Jebati ga, možda bi i Miha nešto znao da nije idiot, to jest da se kojekakvi menadžeri ne mješaju oko repke.

TOLE ODLAZI

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
I Antic je govedo, nemojte opet pocinjati tu ppricu. A lik nema posla od 2004. i onda ode u Kinu. Trazen strucnjak nema sta.

govedo ili ne ali covjek je nesto napravio sa tom reprezentacijom,kako unutra tako i oko reprezentacije

covjek koji je vodio atletiko,barselonu i real sigurno nije neki duduk

ti ga ovde predstavi ko da je pizon

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mandrak, primili smo samo jedan, Raul glavom, "sa zemlje".

Shakale, govedo ili ne, mi nismo reprezentacija koja ne moze da trpi neprolazak grupe na SP.
Trebalo ga je ostaviti.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

šta nas briga, znamo da nećemo prvenstvo vidjeti ni ovo, ni sledeće.

Bar se možemo smijati tuđoj nesreći na prvenstvima, hrvatskoj ili engleskoj :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
potpuno se slazem sa shakalom...ali mi smo inace poznati da pamtimo kao kokosi,od hranjenja do hranjenja...

svi se sjecaju tih kvalifikacija i pobjeda nad rumunijom i austrijom,ali niko ne kaze da su nas francuzi u beogradu sabili iako su od 5. minuta igrali sa igracem manje,niko da kaze da smo izgubili sve prijateljske pred SP,cak i od novog zelanda.niko da kaze da smo bili zadnji u grupi na SP,niko da kaze da smo i u avgustovskom terminu nakon sp izgubili od grcke u beogradu,a kvalifikacije zapoceli sramnom igrom i slucajno izborenim remijem protiv slovenije na marakani,kad mu je cijeli stadion skandirao da odlazi...

od selektora koji je imao platu 100 000 evra mjesecno (u drzavi gdje predsjednik ima 3000),ja ocekujem vise,tim prije sto nas je na sp vodio i petkovic sa slabijim timom i platom od 5000 evra i santrac sa platom od 3000 maraka....toliko o covjeku koji o sebi prica u trecem licu jednine,vojniku srbije,i koji nije htio raditi nigdje dvije godine dok ne naplati sve milione od fss,a 10 dana nakon isteka tog roka pocne raditi...

ja sam uvijek za realan pristup stvarima i da se popu kaze pop,a bobu bob,ne volim nikakve mistifikacije...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ovo je sad deset puta veća katastrofa od sramen igre protiv Slovenije, velike plate Antića, zadnjeg mjesta u grupi na SP.

Vidiš ti šlager šta se radi, ubili su svaku volju u nama. Svaki put se molimo da bar jedan go dadnemo nekom protivniku.

Porazi od hrvata i jake belgije nisu toliko bolni, jer su bolji od nas, ali igra, pozivanje idiota od igrača, splekte u i oko reprezentacije, ne vodi to nikud.

A ni miha za 40 000 eura mjesčno slabo šta radi.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to se slazem da je gore davati mihajlovicu 40 000 evra mjesecno, nego radomiru 100 000...

ali i jedno i drugo je PRESTRASNO!! :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 23 Mar 2013, 11:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa naravno da ce izgubiti sve utakmice kad su mu svi krenuli smjestati,od novinara do tomislava karadzica

i sta je cudno ako nas je francuska sabila u begoradu,pa i mi smo bili bolji tamo.nisu nas pobijedili sto je najvaznije

sva sranja su krenula negdje pred sami pocetak svjetskog

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema nama pomoći.

Teško se pomiriti da ćemo bilo kakavu pobjedu do kraja kvalifikacija ostvariti. Možda škote deknemo.
Miha ne pomišlja na ostavku.
Može nam se

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Francuzi nas sabili u BG?
Ja se toga nešto ne sjecam :D Zar mi nismo bili bolji, pobogu?!
Ili smo bili bolji u Francuskoj, a poduvali :-?

Ne znam sta se treba desiti da mi slozimo reprezentaciju. Da igramo fudbal.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Francuzi nas sabili u BG?
Ja se toga nešto ne sjecam :D Zar mi nismo bili bolji, pobogu?!
Ili smo bili bolji u Francuskoj, a poduvali :-?

Ne znam sta se treba desiti da mi slozimo reprezentaciju. Da igramo fudbal.

5.minut,ziga izlazi sam pred Llorisa,ovaj ga rusi,penal i crveni karton,ulazi crnac umjesto njega...milijas daje gol,1-0 i igrac vise 85 minuta...od tog trenutka do kraja vise ne pravimo nijednu akciju (osim jednog dalekometnog suta ivanovica u precku),francuzi preuzimaju potpuno igru,drze loptu,dominiraju,izjednacuju na 1-1 i pukom srecom ne pobjedjuju...

sjecas li se sad?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma bio sam ja na stadionu, ali sam zamjenio ove dve utakmice, kod kuce i na strani...
Nesto mi ostalo u glavi da smo mi dominirali; sjecam se Ivanoviceve precke sa trideset i kusur...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 12:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ma bio sam ja na stadionu, ali sam zamjenio ove dve utakmice, kod kuce i na strani...
Nesto mi ostalo u glavi da smo mi dominirali; sjecam se Ivanoviceve precke sa trideset i kusur...

ma kakvi dominirali...jos gore je bilo u junskom terminu protiv austrije na punoj marakani....vrhunski smo odigrali u becu,i one dvije utakmice protiv rumunije,mada se za ovu beogradsku vezu repovi,bila je ona afera sa chivuom da je dogovoreno da nam puste jer im ne znaci nista,a onda se on naljutio sto dadosmo petaka a ne 2-0 :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To za Rumuniju znam...
A tacno cu morati pogledati tekmu protiv Francuza. Sjecam se da je Anelka trcao ko nenormalan. Da se kretao kao da ima 20 godina.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jašta, namješteno kad napaćena Srbija nekog mlatne :lol:

Pa čekam prvenstvo u košarci, da gledam kako se prave bitke biju.

Inače, kakva tuča ispade na trgu, može na pp

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jašta, namješteno kad napaćena Srbija nekog mlatne :lol:

Pa čekam prvenstvo u košarci, da gledam kako se prave bitke biju.

Inače, kakva tuča ispade na trgu, može na pp

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]