banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 16:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2013, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Нова Варош je napisao:
skeva je napisao:
Mene vec hvata nervoza 8)

U fudbalu i košarci akd igramo protiv njih, ja se hvatam za glavu kad je aut. Svaki kontak s loptom 10 dana manje života.
Ako i povedemo, kontam nešto će nastradati u kući ili ja ili neki aparat :lol:

Шта очекивати пред утакмицу? Квалитет,и тимски и индивидуални је на њиховој страни.
Боље су мотивисани (наш "селектор" изјављује како је фудбал забава и како иду да се забављају),играју пред својим навијалима. Добар дио наших фудбалера нема представу шта их чека на Максимиру,једне заболи она ствар буквално...Треба довеста све фудбалере ФК Партизан
који су играли 1997. против Кроације у Загребу,да им покушају дочарати колико хрвати мрзе,и на какве све карте играју.
Провокације на сваком кораку...Премазани су свим бојама,тако да вјерујем да ће ови наши изгледати ко стадо оваца за клање...Само да не почну пасти траву на стадиону. :D
Покушавам се сјетити неких ствари које би окренуле воду на нашу воденицу...Тешко...
Ако има неко да је оптимистиан овдје,нека се јави,мало да ме орасположи. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Imam ja! :) Nemam nekog posebnog razloga ali jebiga, ja kontam da cemo ih tuknuti, znam Srpski mentalitet kad se svi okrenu protiv nas, kad nas otpisu, onda ide dosta jeben inat za protivnike :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Да бар имамо нормалног човјека на клупи,два три крштена играча на терену...Овако, у кога да се уздам?
Једино да Коларов погоди неку праћку из слободњака и да се мустафа стојковић повампири на голу...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam. Mozemo dati gol iz prekida, glavom i mozda nekim vanserijskim potezom Djuricica ali siguran sam da ce ga odmah na pocetku nasjeci nekoliko puta, a on je mlad, ko zna da li se boji duela, nisam ga puno gledao osim u reprezentaciji. Ja se npr. Mandzukica ne bojim ni 1%, ali tu su igraci iz drugog plana koji mogu da uvijek postignu gol. Nadati se da c Stojkovic poluditi na golu, da ce pokazati jednu od svojih najboljih partija u zivotu. Da ce nam zadnja linija biti kompaktna i tvrda kao celik, da ce nasa dva zadnja vezna pretrcati kilometrazu za petoricu i izginuti na terenu, da ce Tadic uci u utakmicu kako treba, da ce Bambi napokon pokazati kvalitet koji realno ima i da ce dati gol ako udje u priliku, i da ce Djordjevic iskoristiti nesto sporiju zadnju liniju Hrvata. E sad, ako nam se desi dan pa se ponovi onakvo vece kao protiv Velsa kad nam je sve ulazilo onda ih mozemo lagano dobiti, jer koliko se oni busali u prsa oni se plase Srbije, plase se Srba, imaju kompleks, jebene su kukavice i to su pokazali mnogo puta kroz istoriju i kroz sport. Mozemo ih dobiti, siguran sam!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Neko spomenu himnu...
Nakon utamice 1999 u zagrebu mi kod prijatelja u Zagrebu, pita on uz izvinjenje koliko se zvizdalo himni Jugoslavije
ja mirno odgovorom ma nije to nista mi to u BG bolje radimo...
covjeku nista nije bilo jasno :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja ne znam zbog čega ovoliki pesimizam, kad igramo sa jednom, jedva iznadprosječnom reprezentacijom (nastranu što smo i mi jedna takva). Po igrama u dosadašnjim kvalifikacijama, jedino što se može reći je da su Hrvati imali za nijansu više sreće, i na osnovu nje, i sirovog iskustva kojeg imaju i najviše u grupi, imaju šest bodova više. A i nisu nešto poznati kao ekipa koja razbija protivnike, čak i uz svu napaljenost koje će biti. Mi se još tražimo, ali odigrali smo tri poluvremena u ovim kvalifikacijama koja ulijevaju optimizam. Uz neophodnu dozu sreće i malo mudrosti, u Zagrebu se može odigrati dobra utakmica. To znači da možemo i izgubiti, ali ne i da nas bilo ko može potcijeniti i upisati neke sigurne bodove, već da će morati da se momački ponosa. Nama čak dajem blagu prednost, jer smo nepredvidljiva ekipa, i jer Hrvati imaju breme favorita u ovom meču. I jer smo manje pi*ke, naravno :D

Ja sam odavno ravnodušan prema reprezentaciji, i takođe sam, kao i neki ovdje, kontao da uopšte ne gledam utakmicu. Nisam odbrojavao dane i slično, ali me počinje hvatati jebena nervoza i sad znam da ću morati gledati i da ću izgubiti kilu živaca, ali šta ću kacam četnik :D Što najgore, dan kasnije igrom slučaja idem u Međugorje, ne znam koliko su Hrvati tamo naloženi ali kontam da će se ta atmosfera utakmice osjećati, još ako dobijemo, moraću pričati dalmatinskim akcentom i tjerati curu da me zove Stipe :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
ја само желим да видим фацу Игора Штимца након утакмице

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
I da Božo Sušec odjavi prenos kad ih povedemo 1-0 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Popokatepetl je napisao:
Ja ne znam zbog čega ovoliki pesimizam, kad igramo sa jednom, jedva iznadprosječnom reprezentacijom (nastranu što smo i mi jedna takva). Po igrama u dosadašnjim kvalifikacijama, jedino što se može reći je da su Hrvati imali za nijansu više sreće, i na osnovu nje, i sirovog iskustva kojeg imaju i najviše u grupi, imaju šest bodova više. A i nisu nešto poznati kao ekipa koja razbija protivnike, čak i uz svu napaljenost koje će biti. Mi se još tražimo, ali odigrali smo tri poluvremena u ovim kvalifikacijama koja ulijevaju optimizam. Uz neophodnu dozu sreće i malo mudrosti, u Zagrebu se može odigrati dobra utakmica. To znači da možemo i izgubiti, ali ne i da nas bilo ko može potcijeniti i upisati neke sigurne bodove, već da će morati da se momački ponosa. Nama čak dajem blagu prednost, jer smo nepredvidljiva ekipa, i jer Hrvati imaju breme favorita u ovom meču. I jer smo manje pi*ke, naravno :D

Ja sam odavno ravnodušan prema reprezentaciji, i takođe sam, kao i neki ovdje, kontao da uopšte ne gledam utakmicu. Nisam odbrojavao dane i slično, ali me počinje hvatati jebena nervoza i sad znam da ću morati gledati i da ću izgubiti kilu živaca, ali šta ću kacam četnik :D Što najgore, dan kasnije igrom slučaja idem u Međugorje, ne znam koliko su Hrvati tamo naloženi ali kontam da će se ta atmosfera utakmice osjećati, još ako dobijemo, moraću pričati dalmatinskim akcentom i tjerati curu da me zove Stipe :D

bravo,o ovome sam ja pisao samo nisam tako lijepo objasnio kao ti.ova hrvatska je goli prosjek
pa ako nama trebaju biti problem nekakav sindefeled,strinic i simunic da damo gol onda yebem ti ja nas fudbal

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bitno je možda na početku ako je ikako moguće bar neku polu priliku napraviti, da se i njima uvuče strah u kosti i odma pokazati jednim jačim startom da nema šprdnje s nama. Tačnije, pokazati muda, koga jebe, nek odigramo srcem, pa ako se izgubi bar da je s mudima poraz.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/vox-po ... 68351.aspx

Zanimljivo, samo je jedna sugovornica prognozirala neriješen rezultat, dok je ostatak u većini prognozirao pobjedu Hrvatske od 3:0.

vidi ovo ,znaci sve je isto kao 99 godine,jos nam samo treba jedan sto cupa jajca i jedan sto jebe usta skrbava purgerima :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gledao sam golove iz 99-te, kako smo naivno onaj drugi primili, uf :(

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako mi je malo potrebno da mi optimizam poraste :D . Jest brate, moglo bi se desiti da im se sad vrati sva ona silna sreca koju su imali protiv Makedonaca npr. . Ja ne znam sta bih uradio od sebe kad bi ih satrali jedno 3:0 tamo, potpisao bi odmah da nas Mihajlovic vodi jos 10 godina i da Falji proda jedno 3-4 igraca po ciklusu kvalifikacija pomocu reprezentacije B)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 00:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ih dobijemo, škoti će stradati najstrašnije u NS. To bi nam otvorilo put za SP, sa 6 bodova bi bili tu. Dobijemo Hrvate kući, Vels tamo, Makedoniju kući i izgubimo od Belgije tamo i eto nas. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSATxQtqhm8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 07:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Da li smo mi toliko loši, hendikepirani ili ne znamo igrati fudbal, pa je kvota da dajemo gol oko 1,75?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 07:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ko ce da ga stavi, jedino Ivanovic on nam je najopasni napadac ili Kolarov da sikne neku, drukcije ne moze, ipak gresim auto gol xD

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Da li smo mi toliko loši, hendikepirani ili ne znamo igrati fudbal, pa je kvota da dajemo gol oko 1,75?

Pa možda i realno.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 11:20 
Kolika je kvota na 1X?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sad sam gledao utakmicu iz 99. kako je samo miha bio dobar na toj utakmici,strasno.kakva mirnoca i opustenost a on je bio najvise na meti njihovih navijaca.savu izlupali,zavrsio sa razbijenom arkadom,jedva se odgegao kad su ga zamijenili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]