banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2013, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal- ... vezde.html

Evo izgleda potvrdjeno..

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2013, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
I kad bi došao Murinjo bilo bi uzalud kad su igrači u rangu ovih što igraju u Gradini.
Loše se poslovalo ove zime.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Igraci radnickog iz nisa primaju od 300 do 1200 evra mjesecno...nas plejmeker cava 20000 evrica...Dobro smo mi i ovde,kakve su sve vucibatine i protuve prosle kroz klub...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Napišite primanja i ostalih klubova, sem Zvezde, PArtizana i Voše. Na ove manje mislim. Naravno, ako neko zna.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 03:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ok, to je nas novi trener, dajte mu odrijesene ruke, neka sastavlja ekipu do ljeta, neka izgubi jos 5 utakmica (izuzimajuci derbi koji cemo uzeti na srce jer se derbi ne moze kupiti) neka ukljucuje nase mlade igrace, neka proba da primjeni portugalski recept pravljenja rezultata. Ima nasu podrsku, i povjerenje, jer gore ne moze biti! Izvolite gospodine Sa Pinto, imate odrijesene ruke, obradujte nas....

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Igraci radnickog iz nisa primaju od 300 do 1200 evra mjesecno

I to neredovno... Čak su i štrajkovali da dobiju tu zarađenu siću, na pripreme nisu nigdje išli i kao takvi, oduče ove Zvezdine superstarove od fudbala. Opet, isto je učinio i maltene juniorski sastav Rada, čak i Javor, a o Spartaku i Vojvodini u prvom dijelu sezone, bolje da ne pričamo.

Što se Sa Pinta tiče, drago mi je da dolazi iz fudbalske zemlje, čiji treneri uglavnom ne poznaju odašnje trendove bunarenja, bunkerisanja i sličnog. Valjda će bar pokušati da ih nauči elementarne stvari. Ako budem vidio krštene akcije, par duplih pasova, kretanje bez lopte i bar neki smisao u onome što Zvezda bude igrala, ja ću biti prezadovoljan. Standardi su nam drastično opali, ali šta je tu je...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 09:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne znam sta reci za Pinta. Znam ga ko ok igraca, ali nemam pojma kakav je trener. Kontam, ne moze biti losiji od Jankele. Aj pomozi boze.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
A jesmo face 8)
Citiraj:
PRE SA PINTA... Zvezda zvala Maradonu!
Međutim, Argentinac je, zbog svih okolnosti, odbio ponudu i rekao da trenutno nije u mogućnosti da je prihvati
Foto: AP/TanjugFoto: AP/Tanjug

Dobila je Crvena zvezda novog trenera! Na klupu je seo Rikardo Sa Pinto, ali pre njega, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana imali su drugačije planove…

Upravni odbor je pre početak saradnje sa Sa Pintom, poslao ponudu čuvenom Argentincu Dijegu Armandu Maradoni saznaje dnevni list “Informer”!

Međutim, jedan od najboljih fudbalera svih vremena nije prihvatio ponudu, tako da je klupu zauzeo Portugalac. Osim Sa Pinta, kandidati za stratega Zvezde bili su Španac Viktor Munjoz i Milovan Rajevac, Simo Krunić… Ali izvor “Informera” saznaje kako je prvi pik bio legendarni “El Pibe”.

- Maradoni je ponuđen posao trenera Crvene zvezde. Naravno, nisu ga pozvali direktno ljudi iz Zvezde, već su preko posrednika razgovarali sa njim. Međutim, Argentinac je poručio da trenutno nije u mogućnosti da prihvati tu ponudu - rekao je izvor srpskog dnevnog lista.

Posle neuspelih pregovora sa Maradonom, koji bi, kao zvučno svetsko ime koje je selo na klupu Crvene zvezde, uspeo da skrene pažnju javnosti sa velikih problema u kojima se klub nalazi, čelnici “crveno-belih” okrenuli su se jedinoj otvorenoj i realnoj opciji koja je na kraju šesti stranac na klupi Zvezde u poslednjih osam (pet sušnih) godina.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 18:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo nam je falio Maradona. Još i da dovedu Balotelija nekako i to za trenera. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 20311.html

ako je istina i ako ce pare otici na ovo sto je on zamislio onda svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma koja istina, spin masinerija radi punom parom, on te pare ne bi ni dobio, a ni ovako nece otici u omladinsku skolu. Najveci ljigavac u istoriji kluba sigurno, da ima mrvu obraza i morala da ode podvijenog repa i ne javlja se on jos kenja kako nema drugi klub. Kud mu Partizan nije najmiliji klub oci mu ispale.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
saglasan sam, tako je, niti bi te pare dobio, a niti ce to otici u omladinsku skolu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.mozzartsport.com/vesti/mozza ... -leka-nema

:cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jbg, strasno je ,ali realno je otjeran, imao je konje za rukovodioce, podržavam njegov odluku da ode, vise se nije moglo.

nadam se da ce se vratiti, jer je bio sprecen da se pokaze u punom svjetlu

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 22:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
E Robi , Robi ...ostala je takva gorcina...
eto mogao je mnogo sta da kaze i o novoj a o staroj upravi da i ne govorim ali je presutio
ne zeli covjek da nam staje na muku, gleda kako se nesto sto je stvarao raspada...
Tuga Bozija koliko smo se ogrijesili...

Novi trener ipak dovodi kondicionog, voli napadacki fudbal a jedan prijatelj oji prati sve lige :) kaze da nas ocekuje jako napadacki nastrojen strucnjak ima super post na RSB o tome kako igraju njegove ekipe.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja ga kao trenera pamtim samo u prosloj sezoni i to mi je bilo i vise nego dobro. obecavajuce u startu, ima podrsku, sad cemo vidjeti

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
mandrak je napisao:
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/grande-sale-120311.html

ako je istina i ako ce pare otici na ovo sto je on zamislio onda svaka cast.

A ko će da vrati klubu multimilionski pad vrijednosti igrača pod njegovim vođstvom, dok je iznova upropaštavao i brukao klub i ložio nas pričama ostavci? Na stranu što toliki ugovor nije ni trebao dobiti (nije nikakav, doduše) i što mu zbog stanja kakvo jeste vjerovatno dobar dio tih para i ne bi bio isplaćen (pitanje je i ovako šta će omladinska škola vidjeti od toga). Svakako ne želim reći da je gest za osudu, ali dizati u nebesa ovog čovjeka :-? Podsjeća me na članke kad je dolazio, samo što je tad bio Srpski Murinjo, najperspektivniji srpski kurac-palac, džentlmen - gospodin, lud - hrabar... a sad ga peru. Da je ostao još malo, bio bi gori od finansijske provalije kluba. Tek smo progledali u derbijima, a sad je poštovanje izgubio bilo ko ko dolazi na Marakanu. To je rezultat njegovog "rada".

Što Sa Pinto više bude odmicao u radu, vidjeće se da to i nisu tako loši igrači kao što su izgledali. Ja to znam od kad su momci izbacili Omoniju, zamalo i Bordo, dobili su i 4 derbija zaredom, ali ajde...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 22:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Problem je sto su oni pali psihicki fizicki i takticki...

od ekipe koja je drzala loptu u svom posjedu (to ocekujte i od Sa Pinta) dosli smo do napucavanja
kod njega lopta ce morati ici naprijed i vjerujem da cemo igrati sa vise slobode u napadu bice mnogo vise utrcavanja iza odbrane, dok ce traziti defanzvno orjentisanog zadnjeg veznog...

Са Севера стално ће се чути,
да желимо да се врати Жути!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jebote kako je prica jako odrađena
gledam ove sajtove i stranice po fb i kako ljudi dizu i preko nebesa jankovica. kao da je iz svog dzepa uzeo 150k evra i odnio dijeci i trenerima u omladinskoj skoli, on rucno popravio reflektore i posadio novu travu

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Трудим се да увијек будем одмјерен у изјавама, покушам да образложим неки свој став и да прије свега поштујем туђи. Али ово што неколицина износи је брука и срамота, поготово јер се називате звездашима. Толико мржње дуго није било испољено на овом форуму, а пратим га већ пар година интензивно.

Колико год да је Сале Јанковић лоше или катастрофално одрадио посао, не заслужује да се о њему говори као о задњем криминалцу, убици. Његова беспомоћност је посебно изражена у ситуацији у којој је нормалан рад, или нешто приближно томе, потпуно онемогућен. Који здрав човјек може заправо преузети клуб у таквој ситуацији? Mоже само онај што болује од болести "којој лијека нема" (Роберт Просинечки).

Зар тај човјек није имао посао прије овога? Зар тај човјек није опростио дуг од првог пута? Зар тај човјек није понудио оставку послије 0-3 од Војводине? Зашто је нису прихватили? Шато што су знали да у том тренутку нико не може боље, знали су да један Сале Јанковић може да страда без пуно плача. Мислите да је ико вјеровао у титулу? Зар тај човјек није опростио новац из садашњег уговора који му је ФКЦЗ дужна да плати? Зар тај човјек није усмјерио своју зараду на инфраструктуру за омладинце? Хоће ли од тога бити ишта, за кога је то питање уопште, за Салета?!

Шта вама није јасно? Шта још треба? Прешли сте сваку границу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]