banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 21:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2013, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ne moze covek nista na ovom forumu izjaviti a da vi ne krenete sra**. Uvjek ista prica. Nisam nigde rekao da smeta vec sam konstatovao otkud ta reklama za Borac tu. Ocekivao sam da vodi na peticiju ili slicno a ne na temu na kojoj licno nikada nisam bio a verujem i veliki broj clanova. Taj baner predstavlja podrsku clanova foruma Borcu ali veliki broj clanova nti interesuje niti su fanovi Borca i onda ne mozes a da ne primetis da je taj baner stav jednog moderatora ili par clanova a ne celog foruma a on stoji u cosku i izbija oci. To sam konstatovao.
Za reklamu me briga isto koliko i za borac i nek stoji koliko hoce samo kazem da ne predstavlja stav celog foruma vec pojedinaca.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 16:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
ratkop je napisao:
Ne moze covek nista na ovom forumu izjaviti a da vi ne krenete sra**. Uvjek ista prica. Nisam nigde rekao da smeta vec sam konstatovao otkud ta reklama za Borac tu. Ocekivao sam da vodi na peticiju ili slicno a ne na temu na kojoj licno nikada nisam bio a verujem i veliki broj clanova. Taj baner predstavlja podrsku clanova foruma Borcu ali veliki broj clanova nti interesuje niti su fanovi Borca i onda ne mozes a da ne primetis da je taj baner stav jednog moderatora ili par clanova a ne celog foruma a on stoji u cosku i izbija oci. To sam konstatovao.
Za reklamu me briga isto koliko i za borac i nek stoji koliko hoce samo kazem da ne predstavlja stav celog foruma vec pojedinaca.
Nekad znaju pretjerati, ali sada si ti pretjerao. ;) Nisi je trebao ni pomenuti, ja ne pratim temu, ni Borac, ali mi uopšte ne smeta, tako si i ti trebao ignorisati... ne znam šta ti znači da ovdje konstatuješ da smeta ili da ne treba biti... ko je jebe, ignoriši je samo.

@Danijell :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Normalno da ignorisem, nije problem, zasto bi mi smetao ali samo kazem da na ovom forumu ima ljudi koji su fanovi drugih timova i drugih sportova i njhovi baneri se ne stavljaju. Postavljanjem Borcevog banera nije fer prema drugim clanovima foruma. To je sve.

A valjda nam forum sluzi da komentarisemo i pricamo.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ratkope ni ja ne citam tu temu ali zaprepastio bi se koliko tu ima clanova koji pisu iskljucivo na toj temi

ratkope tema postoji 2,5 godine a ima 2700 strana i to nesto govori pa da i ne pratis temu

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ratkop je napisao:

rijetko prostacim ali moram ti reci
Ne seri!

Najveci broj clanova foruma pise iskljucivo na temi o Borcu!
Veliki broj ostalih clanova, koji pisu po raznim temama, i pisu ili samo prate temu jer vole Borac!
To sto je tebe briga i za reklamu i za Borac govori samo o tebi i druskane, na ovom forumu, ti si u manjini! Drago mi je sto je tvoj stav samo tvoj i mozda jos koje marginalne osobe.
Drago mi je sto postavljanje banera ipak nije stav nekog tamo pojedinca, vec iznenadices se, stav vecine nas.
I druskane, ne radi se o reklami!
To sto na BL forumu nema reklama i sto je ovaj baner, kao podrska BL klubu, izuzetak-jos vise govori o znacaju istog!

ne zanimaju ni mene parapsihologija, duhovnost, jehovini svjedoci i ostalo pa mi ne smetaju teme o istim.

Koji debil!

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zemo moj :-)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ratko, ne provaljuj se.
Veliki dio clanova podrzava Borac. A vecina forumasa je tu samo zbog Borca.

I koga boli tuki je l' neki drugi forumas podrzava neki treci tim?! Je l' to bitno? Je l' taj tim iz BANJALUKE?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne mogu reci da ludujem kada Borac igra, ali bilo bi mi krivo da nestane. Zato mislim da nema suvisnog slova ili rijeci koja se protivi tom.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zna sam da ce ovako zavrsiti tako da....ovo nije tema o Borcu vec vase misljenje o forumu. Ja sam rekao sta mislim o baneru a to je preraslo u pljuvanje po meni i prici o Borcu. Znaci totalno off i sve opet kao i pre.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jebiga, nismo svi civilizirani Europejci,ne.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ratkope samo si se ti javio javno u vezi sa banerom, sta ti to govori?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Jebote ja baner nisam ni vidio dok ne procitah ovo :D
Sto jos jednom govori, ko zeli da u tome vidi nesto lose on ce i vidjeti, dzaba sve....nemam pojma, Borac je u govnima i ovo je jedan lijep vid podrske najveceg banjaluckog foruma najvecem banjaluckom klubu, svako ko ima iole mozga u tome ne moze da vidi nista lose.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
filozof sa vrbasa je napisao:
Zapravo i @Enter name je rekao da mu odvlači pažnju pa je blokirao. ;)

@Stratovarius Nisam ni ja odmah primijetio. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 18:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ratkop je napisao:
Normalno da ignorisem, nije problem, zasto bi mi smetao ali samo kazem da na ovom forumu ima ljudi koji su fanovi drugih timova i drugih sportova i njhovi baneri se ne stavljaju. Postavljanjem Borcevog banera nije fer prema drugim clanovima foruma. To je sve.
Vidi, ja se kao navijač Partizana ni malo ne osjećam zapostavljeno jer na forumu nema banera mog kluba. Ja kao Banjalučanin ne mogu da se ne radujem svakoj Borčevoj pobjedi i ne može da me ne žalosti stanje kakvo je u klubu danas. Isto tako, postoji tema o Borcu na kojoj se zadnjih par dana ne piše o ničemu osim o stanju u kome se klub nalazi danas. Linkanje ka drugom forumu bi bio naš autogol....
ratkop je napisao:
A valjda nam forum sluzi da komentarisemo i pricamo.

Naravno. Kome to nije jasno neka mi se javi na pp.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
I sad ja ispade kao da ne volim Borac... volim ja njega i podržavam, krivo mi je što se dešava to što se dešava, ali mi je ovo malo preiritantno... predložio sam da se napravi statična varijanta koja ne odskače previše od boja teme foruma... sve dok se to ne desi - blokirano ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
I sad ja ispade kao da ne volim Borac... volim ja njega i podržavam, krivo mi je što se dešava to što se dešava

Isto misljenje imam, samo sam rekao sta mislim o baneru i o forumu.

filozof sa vrbasa je napisao:

Da na ovom forumu nemas pravo ne na drugacije misljenje vec na svoje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Imas, smao vidis koliko je bitno

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ево да се и ја укључим, заболе ме и за Борац, и за банер у ћошку, и за добојску Слогу и за фудбал у РС и БиХ и у бившој Југи у глобалу. Џеботе па има милион важнијих ствари да се рјешава од тога да ли ће неког клуба да буде или неће да буде, као рецимо да ли ће да буде пензија и плата? Како рече раткоп да сте макар организовали потписивање неке петиције (коју бих и ја потписао) па да се то представи властима/надлежним, то би било сасвим ок. Овако, шта? Ви ту причате шта причате а надлежне боли нека ствар за том "писанијом". Толико. Па сад попљујте мало и мене...

Да додам, пошто не пратим ту дискусију... Осим те приче, имате ли неки план шта ћете да УРАДИТЕ? Оно типа, петиција, демонстрације пред клупским просторијама уз позивање медија, разговор са градоначелником, знате оно, активност нека... без приче.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 16 Mar 2013, 20:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Primjetim da se ovdje koriste i uvrede kada neko ima drugacije misljenje,primjetim i to da nadlezni to ili ne primjete ili ne zele da primjete(u slucaju ovog drugog mislim da ne treba naglasavati koliko je to pogubno za forumsku konverzaciju).

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Koliko par ljudi moze nasrati, to ne moze hala krava prestici! Koji vam je vrag, sto vam smeta? Ako bude potrebe za demonstracijama i strozijim mjerama ne sumnjam da ce se i to uraditi, ali koliko ja mogu skontati ovo je sve sto jedan forum moze uraditi, a to je da pruzi podrsku, pa makar na ovakav "nevin" nacin. To za penzije i ostale jahace apokalipse je druga stvar, ovo bi trebao biti primjer zajednistva. Predlazem (iako ce se strasni sud oglusiti na to) da se na ovakav nacin podrze i neke druge akcije, npr humanitarne, pa da se stave brojevi tel na koji se moze zvati, jer vecina ljudi slabo prati teme, npr ja, ali ako bi mi svakodnevno nesto utripalo pred ocima sigurno bih okrenula broj i dala tu marku, pa bi to imao fuknciju.
Meni bi bilo zao (iako sam Zeljin navijac :D ) da se ugasi klub, ne zato sto sam navijac nego jer ako nam jos sport uzmu mozemo se svi slikati zajedno, odosmo u vraga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]