banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2013, 09:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To bih najvise volio, taman da ne moram putovati daoleko da navijam za sve ostale protivnike, a i sto kaze covjek sredice nam dvoranu. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Pa jedino je to i dobro u ovoj prici - sto ce nam srediti dvoranu. A bio bi fazon da srede dvoranu, ali da im EL onda ne da da igraju uopste zbog aerodroma. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 09:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
:D :D :D Toga se nisam ni sjetio :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ja sam naučio par riječi na litvanskom sad je na meni samo da čekam da izvuku Ritasa 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Dec 2010, 00:58
Kakvi ste vi to ljudi ako cete navijati protiv svog tima...........pola vas nikad nije ni gledalo ni Zvezdu ni Partizan a to serendate nesto,bolje bi vam bilo da pricate malo u superlativima o toj Igokei,Borcu,nego sto samo serendate.-moje misljnje bolje gledati svoj tim za 10 km,nego davati 200 km da ides u BG,ZG..... gledati neke druge timove iz druge drzave,ciji te ljudi nikad prihvatiti nece i uvjek ce vas zvati BOSANCI,a SRBIMA rijetko i to neki mali broj koji jos postuje ljude sa nasih prostora,tako da....

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nemoj Igokeu i Borac stavljati u istu recenicu... Zasto da navijam za klub koji ne volim

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Dec 2010, 00:58
Hertzog je napisao:
Nemoj Igokeu i Borac stavljati u istu recenicu... Zasto da navijam za klub koji ne volim

Hertzog i Borac je neko nekada osnovao.....i Igokeu je morao osnovati neko..... desilo se da je to Milorad,ali pogledaj sta su se tako reci patriote nakrale para od Borca,to je zalosno.....a mislim da nam dobro dodje bar malo radosti u ovim mracnim danima,pa da bar na tih 2 sata sto traje utakmica,zaboravimo na sve ;) neezzz jbg svako ima svoje misljenje

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Hertzog je napisao:

+1
Jednostavno ne mogu za njih navijati...ne znam zasto,ali tako je.

F4 u Laktasima na kraju !

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne sporim ja njeno postojanje nego navijanje za nju. Ja za Partizan ne mogu navijati ma koliko bio Srpski klub. Ne navijam ni za Borac, ali odem na neke utakmice i naravno da cu tada navijati za njih, ali za Igokeu nema sanse, to cu prepustiti mladjim generacija oz Laktasa ili BL, svejedno

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
zelenika je napisao:
Kakvi ste vi to ljudi ako cete navijati protiv svog tima...........pola vas nikad nije ni gledalo ni Zvezdu ni Partizan a to serendate nesto,bolje bi vam bilo da pricate malo u superlativima o toj Igokei,Borcu,nego sto samo serendate.-moje misljnje bolje gledati svoj tim za 10 km,nego davati 200 km da ides u BG,ZG..... gledati neke druge timove iz druge drzave,ciji te ljudi nikad prihvatiti nece i uvjek ce vas zvati BOSANCI,a SRBIMA rijetko i to neki mali broj koji jos postuje ljude sa nasih prostora,tako da....

Laprdaš

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Erazmo Roterdamski je napisao:
To bih najvise volio, taman da ne moram putovati daoleko da navijam za sve ostale protivnike, a i sto kaze covjek sredice nam dvoranu. 8)

Bravo! To se zove razmisljanje zdravog i razumnog bica. Tako i treba, da nam neko sredi dvoranu, a mi cemo onda navijati protiv njega. Svaka cast!

Ako bi se zaista i desilo da se Borik renovira i da Igokea igra svoje eventualne evroligaske utakmice u Banjaluci, bilo bi mi izuzetno drago i zbog same Banjaluke, ali i zbog svih normalnih i sportski nastrojenih stanovnika Banjaluke koji bi imali priliku da bar jednu sezonu budu dijelom elitne evropske kosarkaske price.

Jedino mi je zao onog sto navijacima Igokee iz Banjaluke srdacno zeli da izginu na putu do Laktasa. Ovako bi ti isti navijaci ipak imali vise sanse da prezive.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:45 
Majstor
Majstor

Citiraj:

Druže, nemam ja ništa protiv kluba, igrača, zaposlenih i slično, sa Upravom je druga priča. Samo su ljudi kivni na činjenicu da Igokea ima sve, a ostali ništa. Ruku na srce, tako se radilo i u Borac Nektaru nekad, ali jebi ga ja da navijam za Igokeu ne mogu, kao što ne mogu ni za Mladost iz MG. To što su oni 10 km od Banjaluke, to mi ništa ne znači.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Pa imao je i borac jedno vrijeme sve u kosarci a drugi nista pa ne znam da se neko bunio

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://www.mondo.rs/s282029/Sport/Kosar ... asima.html

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:52 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Pa imao je i borac jedno vrijeme sve u kosarci a drugi nista pa ne znam da se neko bunio

Sve stoji, čak su i igrači imali slične pare, koje su u to doba bile vanzemaljske, plus što se kralo i kralo i kralo, ali jebi ga tuđa govna uvijek više smrde

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
vlakanje je napisao:
http://www.mondo.rs/s282029/Sport/Kosarka/Fajnal_For_ABA_lige_u_Laktasima.html

Skontaj Igokea pred svojim navijacima osvoji :lol:
Kakve bi bile reakcije na fourmu :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Пореде се Борац и КК Поткозарје. :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Откуд вама инфо да ће се Борик реновирати за евентуалну Евролигу?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Andiamo a Combattere je napisao:
Откуд вама инфо да ће се Борик реновирати за евентуалну Евролигу?

И то, да. Капацитет Борика се мора удвостручити, ја не знам којим ће то чудом одрадити и како. Дворана се тренутно сређује за ово јуниорско првенство и то је све.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 12:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
skypostman je napisao:
Пореде се Борац и КК Поткозарје. :roll:

Prije 20 godina nisu se mogli uporediti u jednom smjeru, sad se ne mogu uporediti u drugom smjeru, za koju godinu ko zna.
Kamo puste srece da svake godine u ABA ligi i evropskim takmicenjima gledamo i jedne i druge. Svaki normalan ljubitelj kosarke na ovim prostorima imao bi dvostruku priliku za sportski uzitak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]