banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 02:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2013, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
i tomislav piplica

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Ne znam zasto se kuka toliko za Kuzmanovicem zar ne vidite koliko lose igra u interu a i spor je

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 12:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jel se sjeća ko detalja iz 1999? 8)

ovako je to bilo otprilike...utakmica je počinjala u 20h,a prenos na HRT je počeo u 12h i nije se prekidao nikako :D ...prvo su maksimirom defilovali colonia,thompson i kompanija,pa raznorazni gosti predviđajući koliko će razlike vatreni pobjediti,napetost da li će zvone boban ipak istrčati zbog povrede leđa ili ne,"domoljubne pjesme",ovo,ono..čak je i polumrtvi franjo tuđman tada u loži poslednji put ikada viđen u javnosti....smiješno zvuči,ali jedini glas razuma je bio ćiro blažević,hahaha...on koji uvijek priča "sine,uvalićemo im pet komada",sjećam se kao danas njegove izjave na atletskoj stazi par minuta prije početka utakmice u kojoj kaže "daćemo sve od sebe,ali mnogi se varaju da će biti lako,ja vas uvjeravam da ćemo se večeras susresti sa isto tako odlučnim protivnikom,spremnim da učini sve da se plasira na EP"....i tako je i bilo,naši momci su im sa igračem manje održali lekciju iz fudbala,i samo zahvaljujući pukoj sreći nismo još koji gol dali iz šansi mijata,save miloševića...

ja sam tad bio zaposlen na velikoj pijaci,kapija se dole otvara u 4 sata,moraš ustati bar u 3 da bi se malo sredio i stigao dole,a,iako sam jedva zaspao,kad mi je sat zazvonio u 3 sata,i kad sam se sjetio epiloga utakmice,skočio sam kao beba,pjevušio po kući i dan danas se sjećam tog osjećaja kao da sam skinuo teret od 100 kilograma s leđa koji sam nosio mjesecima :D :D

sad nema ni 10% tog nekadašnjeg naboja,ali ipak se nadam da ćemo odigrati hrabro,pa šta nam Bog da...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 13:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Hertzog je napisao:
Eduardo uveren u pobedu nad Srbijom: Pamtim razrušene hrvatske gradove

:lol: :lol: :lol: :lol:

Verovatno dok je kao izbeglica napustao svoje rodno mesto pred najezdom krvozednih cetnika :lol: :lol: :lol:

Usta ga jebem, on pamti. Mrs.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:

sad nema ni 10% tog nekadašnjeg naboja,ali ipak se nadam da ćemo odigrati hrabro,pa šta nam Bog da...

На дан утакмице ће полудити сви на обе стране. Друштвене мреже ће бити поманитале због те утамице. И онај ко никад није спорта гледао, гледаће ту утакмицу.
Само је сад фора што смо ми далеко бодовно иза њих, али ако их добијемо ето и нас горе. Даће Бог да их добијемо некако.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Mihajlović uveo zabranu seksa pred odlazak u Zagreb

Odlukom selektora fudbalske reprezentacije Srbije Siniše Mihajlovića "orlovi" neće biti dozvoljeno da imaju seksualne odnose sa svojim suprugama ili devojkama neposredno pred odlazak u Zagreb gde 22. marta igraju odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo.

"Da se razumemo, smatram da nema ništa loše u tome da fudbaleri imaju seksualne odnose sa suprugama ili devojkama na tri četiri dana uoči meča sa Hrvatskom. Štaviše, to je čak i pozitivno kako bi se ispraznili i kako bi rasterećno dočekali napore koji nas očekuju. Dva dana pred njih nastup na Maksimiru... to bi već bilo kritično. Da ne govorim o tome koliko bi bilo neprihvatljivo dan pred utakmicu. Uostalom, tako nešto bi bilo i teško izvodljivo, znate da ćemo biti u karantinu počev od 18. marta, kada se okupljamo u Staroj Pazovi", rekao je Mihajlović. (blic.sport)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 15:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Odlukom selektora fudbalske reprezentacije Srbije Siniše Mihajlovića "orlovi" neće biti dozvoljeno da imaju seksualne odnose sa svojim suprugama ili devojkama neposredno pred odlazak u Zagreb gde 22. marta igraju odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo.

pa dobro,nije čovjek zabranio potpuno sex,već je naglasio samo sa kim ne bi trebali imati sex.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Ahahha :D
Pa ako ne budu cetiri dana je*avali slabo ce igrati :)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Едуардо са овом изјавом је само потврдио да су хрвати највећи љигавци који ходају овом Земљом. Чак и он који је натурализован,попримио је све њихове одвратне особине.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako ih ne mlatnemo zbog te njihove bahatosti i ljigavosti, onda smo stvarno papci i treba ih pljunuti kada ih god sretnes na ulici...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:
Ako ih ne mlatnemo zbog te njihove bahatosti i ljigavosti, onda smo stvarno papci i treba ih pljunuti kada ih god sretnes na ulici...

bas tako,zato sam ja rekao da je mihajlovic i bilo ko sto da nekakvu izjavu za novine kreten.samo cutati i onda im na terenu ocitati bukvicu

bas skoro negdje gledam nekakav intervju sa sasom djordjevicem i on je jedan od prvih sto je isao sa svojim klubom u hr,i sad tamo ne znam sa kom je bio bas dobar i kao rekao e aj da se rukujemo u tunelu,nemoj tamo na terenu da me vide :angry4: :angry4:

pa koliko govno i gnjida moras biti,ja bi ga pljuno

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović poručio je svojim igračima da u Zagrebu, gde "orlovi" igraju 22. marta protiv Hrvatske odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo, nikako ne posežu za potezom poput onog kada je Zoran Mirković 1999. baš na Maksimiru uhvatio Roberta Jarnija za međunožje.

Slika

"Daćemo svima do znanja kako to nikako ne bi smeli da urade. Iako je na terenu sve moguće, mislim da u našoj reprezentaciji nema igrača koji bi naseo na provokacije", prenosi "Jutarnji list" Mihajlovićeve reči.

Čuvena scena u kojoj "Batica" hvata Jarnija nakon što je ovaj pobesneo zbog odluke sudije posle njihovog duela, ostaće večno upamćena, no strateg "orlova" zabranjuje bilo kakvo hvatanje te vrste.

"Nećemo bežati od muške igre, sme da se zaradi crveni karton, ali samo zbog eventualnog starta. Ali zbog gluposti, prigovora, udaranja igrača bez lopte, ili hvatanja, e to ne dolazi u obzir", poručio je Siniša Mihajlović.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fud ... a-Jarnijem

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne znam zasto ali ja ovog covjeka obozavam, sta god da kaze :D

http://www.medio.rs/62259_CIRO:-Miha-je-totalni-seksualni-laik!.html

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 21:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Milan Tarot: Srbi će izgubiti jer će zbog manjka seksa biti neiživljeni

Ako je vjerovati Milanu Tarotu, momku koji pomoću karata vidi budućnost, srpski fudbaleri bolje i da ne putuju u Zagreb na meč kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Poznati tarotolog je promijenio mišljenje u odnosu na prije tri sedmice kada je bio ubijeđen da će Srbija trijumfovati, a razlog koji se u međuvremenu pojavio je selektor Srbije Siniša Mihajlović. Naime, on je svojim izabranicima zabranio seks prije utakmice.

Srbijanski Telegraf je Milanu Tarotu postavio nekoliko pitanja.

Ko će pobijediti?

- Trebalo je Srbija, ali sada kada je Miha rekao ono za seks, sve se mijenja – rekao je Milan Tarot Telegrafu, i objasnio šta ovo znači:

- Miha neće uraditi ono što sam mu rekao i zato će pobijediti Hrvatska.

Može li to do sljedećeg petka da se promijeni ili su karte toliko neumoljive?

- Joj, Miha je mnogo tvrdoglav čovjek. Hrvati će imati seks, a našima je zabranio i u utakmicu će ući mnogo neiživljeni. Zbog toga će dobiti mnogo kartona i ništa više ne mogu da uradim.

Možemo li mi, navijači, od kuća nekako da promijenimo stvar?

- Možemo da probamo sa pivom, onim velikim, u plastičnim flašama i čipsom. Da sve ublažimo.

Ublažimo poraz ili?

- Da, da se ublaži jer teško da može da se izbjegne. Jedino Mihajlović sada može da utiče na ishod, ali on neće ništa mijenjati. Mnogo je težak čovjek. Uostalom, zovite njega i pitajte. Znate, on je zeznuo cijelu stvar rekavši da ne mogu da imaju seks – završio je Milan Tarot.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Ja sam to skoro i rekao,cetiri dana u karantinu bez e*acine,i onda na noge hrvatima... :S

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pojebace njih na terenu zato.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta čeka Miha sa rosterom za utakmicu ?
Može i dan utakmice, nije Zagreb preko svijeta.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
Pojebace njih na terenu zato.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 00:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
kaze subota

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2013, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja bih voleo da brani Mustafa, on obozava ove utakmice kada mu svi pominju familiju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]