banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2013, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Budućnost ide Zvezdi dolazi Olimpija
Partizan gostuje MZT-u dolazi Solnok
Radnički ide Splitu, dolazi Zvezda

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Da da, Partizan nas je bas mnogo silovao ove godine, cak i u onoj prvenstvenoj drugoj utakmici kad smo odigrali mozda samo malo bolje nego veceras. De bolan....

skeva brate Partizan podiže formu, Zvezda se batrga u posljednje tri utakmice. Krku su iščupali na pola jedne četvrtine igre, Cibonu na domaći teren, a Široki se vidio iz priloženog večeras. Za sve tri, zajednički imenilac je kriminalno loša odbrana, koja je Zvezdina konstanta od početka sezone. Prosječni šuteri protiv Zvezde izgledaju vanserijski. Kao što ćaća konstatova, ja ću samo da potvrdim, Vukoičić nije kalibar da vodi ekipu koja pretenduje na Evroligu. Garantujem da bi ovakvu Zvezdu od večeras, Partizan u sadašnjoj formi, pomeo 15-ak razlike. Dodajmo da su dobili 3 utakmice protiv Partizana i sa velikom vjerovatnoćom bi u meč ušli kao da su ga već dobili, kao što su to vjerovatno uradili i večeras.
Problem je nastao upravo u onome što su mnogi sugerisali. Dosad su postojale samo dvije sigurne opcije u napadu Raško + Igor, koji su bili konstante, a ostatak ekipe se šlepao na povremene bljeskove. Problem je nastao kad se dvojac umorio, zatvorio, dobio menstruaciju, šta god. Tim je izgubio sigurnih 30+ poena i to se itekako odrazilo na ostatak ekipe. Jednostavno nema rješenja bez Igorove napadačke igre, odbrana standardno loša i u njoj nema napretka već pola sezone. Da recimo Bertans dobije onoliko prostora koliko je šuteva večeras uzeo Šakić, sasuo bi rafal od 7-8 trojki, siguran sam. A sve ih je dobio na tacni, bez da se potrudi pošteno da izbori poziciju, što će reći da odbrana nije postojala.
Vukoičić je očajno tempirao formu, ako je to uopšte i činio, a napad, koji je nosio Zvezdu, počeo je da zakazuje. Večeras nije bio 10-ak smislenih rješenja u napadu, a i kad bi ih bilo, nije bilo sigurnosti, da se akcija odigra. Čović za ovakvo izdanje, mora da odrapi po džepu sve, počev od trenera... Nije pljuvanje reći da Zvezda igra loše odbranu, da Vukoičičć protiv klasične šuterske ekipe postavlja besmislenu zonu 2-3, koju da dodam, Zvezdini igrači ne znaju da odigraju i školski su to pokazali u nekoliko utakmica. Zona se obično postavio da zbuni protivnika, jedino naši igrači zbune sami sebe...
U odbrani i dalje ona usrana preuzimanja, koja su ih koštali brdo poena, jer se centar po inerciji izmiče da brani prodor, pa popije šut... Ma očaj do bola, i ovo je utisak sa posljednje tri utakmice. Nedopustivo je da ekipa sa najvišim ambicija, ovako padne u formi, pred završni turnir, u finišu sezone.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I Nitro me ćaća zove :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slazem se sa tobom u vecini stvari ali ne treba odmah dizati hajku, znali smo da ce biti tesko ili gotovo nemoguce imati maksimalan skor od igokee do kraja, jebiga, moralo se i ovo desiti, mozda je to trebalo biti protiv krke, cibone, ali eto, desilo se sada. Nismo nista pogodili, malo je Vuk izvukao sa dvije trojke, taj neki procenat ali to je i dalje uzasno. Odbrana je kljuc, moramo je poceti igrati. Sa ovakvim ofanzivnim potencijalom kad bi igrali dobru odbranu bili bi ozbiljna, ali bas ozbiljna ekipa. Jednostavno, mora se to promijeniti....

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ljudi pa dobila nas je ekipa koja se grcevito bori za opstanak, koja je dole tukla i Partizana. Nije to nista alarmantno, samo polako sa hajkom na Vladu. Vjerovatno je i ovo sranje sa prolaskom u Euroligu uticalo na igre od tada sve lose tekme, Cibona, Krka i ovo.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 10:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ma ekipa je evidentno u krizi, i sam Vukoicic je nakon utakmice to priznao...
Nema sigurnosti u sutu promasili smo neke zicere koje ne smijemo...
Sama utakmica je pokazala nase mnoge slabosti. Nakon meca Savovic i Katic bili bas sjebani. Borisa smo jedva nagovorili da se slika...Svjesni su sta su propustili...Bice cupavo jer u jednoj kombijnaciji ostajemo i bez kvalifikacija za Evroligu u najgorem slucaju
Na utakmici su bili i clanovi Igokee...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Odbrana je kljuc, moramo je poceti igrati. Sa ovakvim ofanzivnim potencijalom kad bi igrali dobru odbranu bili bi ozbiljna, ali bas ozbiljna ekipa.

Bojim se da je kasno da se počne rad na odbrani. To vrijeme su potrošili tokom sezone. Zvezda je nakon mršavog starta, furiozno odigrala srednji dio sezone, držeći često nerealne procente šuta i igrajući napadački. Samo što je otrcana floskula "napad dobija utakmice, odbrana osvaja titule" itekako istinita i ovdje primjenjiva.

Нова Варош je napisao:
I Nitro me ćaća zove :lol: :lol: :lol: :lol:

Kul nadimak moram priznati... Prosto da ti svi pozavide :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mene je Samardzinski razocarao, covek niti skace niti zicere pogadja, Braun je bar sa onim svojim izgledom bio strasan na terenu, pa su ga se protivnici bar malo plasili, ovaj makedonac izgleda kao smlata, kao da je rodjeni brat od Pitera Krauca...
Pokusavam da se setim da li je bar jedan nas igrac u formi, ali ne ide...
Najsmesnije mi je forsiranje zonske odbrane, a ljudi nas razbise tricama, a sto ne pogode uhvate u ofanzivnom skoku

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 12:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... u-Beogradu

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako li ce ovo obezbijediti da ne bude mrtvih sam Bog zna....

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Kakve su prognoze za zadnja dva kola??

CZ dobija Buducnost i Igokea Krku definitivno, Partizan Makedonce...
Radnicki : Split!??

U posljednjem Partizan dobija Madjare, Radnicki Zvezdu, i Igokea gubi od Hrvata?!!

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Igokea je prva, ako dobije jednu od preostale dvije utakmice

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 15:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Citiraj:
LISAC ĐILASU: Dvorana nije dovoljna, ko će da plaća štetu u Beogradu?
"Gospodin Đilas nam daje samo dvoranu, koja je u vlasništvu grada. Ne daje kotizaciju, a ja sada sam moram da pronađem firmu koja će da osigura od štete dvoranu. Da li je moguće da u Srbiji nema nijedne takve", rekao za Telegraf Lisac i negira da je sve rešeno oko domaćinstva F4

Saga oko fajnal-fora ABA lige se nastavlja. Tek što je gradonačelnik Beograda i predsednik KSS Dragan Đilas obelodanio da je zanteresovan da se u Beogradu održi završni turnir, ponuda koja je poslata u ABA nije zadovoljavajuća. Bar ne, da Beograd odmah “napravi” domaćinom.

- Poštujem i cenim gospodina Đilasa i njegovu želju da Beograd bude domaćin, ali moram da kažem da je ponuda mala i nije u redu. Nama treba više – rekao je za Telegraf Roman Lisac, prvi operativac jadranske lige i nastavio:

- Gospodin Đilas nam daje samo dvoranu, koja je u vlasništvu grada. Ne daje ni, recimo, kotizaciju, a ja sada sam moram da pronađem firmu koja će da osigura od štete dvoranu. Da li je moguće da u Srbiji nema nijedne takve? Uostalom, šteta je uvek problem. Ona se dogodi i kada Partizan igra u Evroligi.

Ovih nekoliko rečenica sugeriše da niste zadovoljni ponuđenim?

- Beograd je i dalje u konkurenciji, ali nije logično, složićete se, da ja iz Slovenije koordiniram ili razgovaram sa srpskom policijom oko obezbeđenje. Jednostavno, Đilas nam je ponudio samo dvoranu, a mi nju možemo da dobijemo gde želimo.

Konačno, neki rokovi su odavno “probijeni”. Poslednji ste vi sami dali – u petak ili nedelju će se znati ko će biti domaćin F4! Važi li ovaj rok i dalje?

- Da.

Ima li ikakvih favorita, ako tako možemo da kažemo?

- Ne, a mi ćemo odlučiti izmeđui pet kandidata. Osim Beograda u trci su Skoplje, Laktaši, Kragujevac i Niš – zaklučio je Roman Lisac.

telegraf.rs

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Moćni Široki 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 15:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Igokea: dobija Krku, gubi od Cibone (19-7)
Zvezda: Budućnost?, gubi od Radničkog(17-8 ?)
Budućnost: Zvezda?, dobija Olimpiju(16-9 ?)
Radnički: dobija Split, dobija Zvezdu(17-9)
Partizan: dobija MZT, dobija Solnok (17-9)

Dakle, ako Zvezda pukne obe tu će biti četiri ekipe sa 17-9 i svi imaju 3-3 u krugu, onda se gleda koš razlika. Tu je Budućnost najgora i oni će vjerovatno biti peti, Radnički je isto prilično loš ali ako nabije Zvezdu mogao bi ispred nje...Uglavnom, ludnica u zadnja dva kola

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Teško da Radnički ima šanse da bude ispred CZBG, razlika je četrdeset i nešto koševa, znači da ih mora nabiti preko dvadeset razlike, što ove sezone nikome nije uspjelo. A i taj scenario sa četiri ekipe sa istim skorom je takođe malo vjerovatan, jer će biti kalkulacija u zadnjem kolu, četvrto mjesto će šiljiti ko bude mogao.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Popokatepetl je napisao:
Teško da Radnički ima šanse da bude ispred CZBG, razlika je četrdeset i nešto koševa, znači da ih mora nabiti preko dvadeset razlike, što ove sezone nikome nije uspjelo. A i taj scenario sa četiri ekipe sa istim skorom je takođe malo vjerovatan, jer će biti kalkulacija u zadnjem kolu, četvrto mjesto će šiljiti ko bude mogao.

Ako se desi da sve četiri ekipe budu na 17-9, već je neko rekao da se gleda koš-razlika u međusobnim utakmicama ta četiri tima. A koš-razlika je trenutno sljedeća:

Budućnost VOLI -36 (1 utakmica manje)
Partizan mt:s +19
Radnički -10 (1 utakmica manje)
Crvena zvezda Telekom +27 (2 utakmice manje)

Znači, jasno je da su u najrealnijoj poziciji da u tom slučaju budu drugi Partizan ili CZT, ako njena dva potencijalna poraza budu malom razlikom (do 8 razlike kad saberemo oba). Tad bi Radnički vjerovatno bio četvrti, jer će Budućnost teško uzeti CZT minimum 28 razlike.

Kombinacija je mnogo, ali da bi se uopšte krenulo ka ovakvom raspletu, u sljedećem kolu CZT mora da izgubi od Budućnosti, Partizan da pobijedi MZT, a Radnički da pobijedi Split.

Kakva je ovo luda sezona, ne bi me uopšte čudilo da se tako i zakuva, koliko god sve u ovom trenutku izgledalo kao naučna fantastika.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Kontam da su CZBG i Partizan jedini u poziciji da kalkulišu, i da će gledati da izbjegnu jedni druge u polufinalu. A to znači da će i jedni i drugi zapeti da pobijede u sljedećem kolu, kako bi u zadnjem mogli opušteno da gube, čime bi bili drugi i četvrti. Naravno, ako Radnički ne pomrsi račune svima porazom u Splitu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dokle je doslo kad Radnicki samo porazom moze nekom mrsiti racune 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Popokatepetl je napisao:
Kontam da su CZBG i Partizan jedini u poziciji da kalkulišu, i da će gledati da izbjegnu jedni druge u polufinalu. A to znači da će i jedni i drugi zapeti da pobijede u sljedećem kolu, kako bi u zadnjem mogli opušteno da gube, čime bi bili drugi i četvrti. Naravno, ako Radnički ne pomrsi račune svima porazom u Splitu.

To bi bilo najbolje. Ali opet ko izgubi u finalu ide u kvalifikacije gdje se nece bas dobro provesti.
Nego sta je na kraju sa Igokeom i EL? Ok, Dodo ce srediti dvoranu to ne sumnjam ali sta je sa aerodromom? Hoce li moci igrati iako nemaju u krugu od 100km aerodrom sa redovnim linijama?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]