banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 18:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2004, 18:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Duh Koji Hoda je napisao:
Umjesto sto valjas da poznajes Aristotelova djela, procitaj ponekad gluposti koje TI napises na ovom forumu... Toliko.

kakve ti samo bisere prosu pri "politici" , jebes Nusica, kakva komedija.

Pisem onako kako se govori u narodu...

Recimo pravi engleski ( korkni u Londonu ) i knjizevni engleski nemaju veze, znaci svi Londoncani su nepismeni?

nisam znao da pisem sastav za ocjenjivanje

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2004, 18:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
svi lokali koji su prijavljeni kao nocni klubovi, placaju veci porez i ne smiju da rade dnevne smjene, dakle otvaraju se od 20.00h i rade do 03.00h.

'placanje poreza', smijesno, prihodi na koje se placa porez iznose 1% od stvarnog iznosa, bilo bi zanimljivo uporediti stvarno stanje i ono 'za inspekciju', no to u ovoj drzavi vise nije cak ni 'javna tajna'.
smatram besmislenom diskusiju o zakonima, bar sto se BiH tice.

a to da li ces ti sjediti negdje poslije fajronta "iza brave" uz tihu muziku, sa prijateljima, ili ces otici u Titanium i sl. je stvar izbora...mozes i u parku na klupi sjediti s flasom vina piva ili pak kisele ili soka...dok ne naidje drug plavi.
mozda ne naidje uopste, nadati se najboljem. :lol:
marfi je cudo.

ps. zaista ova i slicne teme, savrseno odgovaraju podforumu 'humor' ali dobro sve je to vid 'zabave'.... miliona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2004, 18:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Hm, zar jos nisam dao komentar na ovoj temi? :roll:
Dakle, sto se tice tog zakona, ne znam ga detaljno, pa ga ne mogu kompetentno komentarisati, nego samo ovako subjektivno gledano iz pravno-laickog aspekta.

Protiv toga sam da kafici, koji nemaju koncesiju (licencu, dozvolu) za rad do jutarnjih sati, rade isto kao oni sto placaju tu dozvolu. Takvima treba onemoguciti rad poslije 12 ili 01 iza ponoci.

Ako vec neki kafic ili club/diskoteka zeli da radi do jutarnjih sati, po meni bi bilo pozeljno da se nalazi na takvoj lokaciji gdje buka ne bi smetala obilznjim stanarima. Zvucna izolacija u njima treba da bude na sto vecem nivou.

Na zalost je na Balkanu jos uvijek prisutna korupcija u svim porama vlasti, tako da se i svaki zakon moze nekako izburgijati.

Optimista sam i nadam se da ce se stvari poboljsati, a da ovi zakoni konacno budu pozitivni i u korist naroda, a ne samo pojedinaca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2004, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
Istresam se samo na tebe, ako nisi primjetio :D - na primitivizme uzvracam adekvatno, vrijedjanjem... Zar ocekujes da zapocnes 3 teme sa namjerom da popljujes i izvrjedjas jednu grupu ljudi ("strance", kako ti to volis reci... :D), a da ti to ne eksplodira u lice? :D

No, dosta sa napadima, evo, drigi, pruzam ti ruku pomirenja! :angel:

(nisam ja tako negativan kako ti mislis... Ja sam "dobri duh" :wink: :D )

Nema ljutnje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2004, 19:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
ne diskutujem na podforumu politika

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2004, 20:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
Ne razumjem... Kakve veze ima "Politika" sa bilo cim ovdje?...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 00:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
bludnik je napisao:
Da.U haniotiu se zatvara drugi dio radnim danima u 12h a vikendom u 01h,a prvi dio je sada registrovan kao disco club i može da radi duže....Pa govorim ti da kafići neće moći raditi duže ako ne plate dozvolu i ako se ne registruju kao noćni ili disco club;eto o tome ti ja cijelo vrijeme pričam......Dado je morao da plati veliku cijenu da bi to mogao da radi i nije bilo nikakvog podmićivanja kako ti kažeš i vjeruj mi to je tako,raspitaj se malo.I to znači da će tako da bude u BL,jer kazne su dosta visoke..... :roll:

A jel'? Ja u Subotu bila u Haniotiu i kao par prethodnih vikenda zatvoren u 1h.
Takodje, slazem se s "Duhom",pa naravno da je zakon uveden samo da bi pojedine guzonje pokupile lovu i sve na ustrb nas "obicnih" gradjana.
Pozzzzzzzzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2004, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Ja cu se opet slozhiti sa Duhom, jer, chovjek iako nije ovde ochigledno je informisan i odlichno mu rade klikeri ... sushta chinjenica svega ovoga je da se ovakvim gestom "stomaklija" mazhu ochi i prikrivaju neke mnogo krupnije stvari ... mito, korupcija, auto-kriminal, droga ... poshto su ochigledno vidjeli da im vishe ne pali fazon da nacionalnim nemirima prikrivaju svoja sranja, sad su udarili tamo gdje smo najtanji. :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2004, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
moram...moram..jache od mene....no dobro.... ajmo ovako..narod ko narod..vlas tko vlast..svi se nesto bune ...protive...a opet niko nista .... mrzim ovako idiotske zakone...pomolimo se da ce neko ubrzo da dodje i da rijesi ovaj haos u kojem zivimo...no dobro...krenem ja jedno vece da se spremam ..cima me kolegica na tel. kaze idemo u 9..reko gdje cu kokosko u 9 pa sad je 8 a ja moram i u kadu i vamo-tamo (zensko 101%).. odgovor slijedi..jesi ti zaboravila da zivis u Banjaluci i da se Vlada brine o tebi i da je Vlada rekla da veceras moras kuci u 1. O fak...
No dobro...jebiga (da prostite kad moram da psujem) Kad sam bila klinka i ono joj mama mogu vani ...kaze mama nemoj kceri ima za sve vremena...e moja mama vidis ..doceka ja TO vrijeme..kad mozes da radis sta hoces..kad je vrijeme da uzivas...idi kuci u 1. E vece gluposti....ma ima ali...gdje da izadjem...u Capo..ma ne pada mi na pamet...u hanioti..isto...stiskavac i svi vicu "jao sto je meni dobro" a nemogu da disu. ... ovoliki grad...i toliki potencijal....a ode u k**** da prostite opet...

nista vracamo se u ovim godinama, kad treba da do zore visimo na ludom zezanju, kucnim zurkama ...ahahahah ....uzas

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]