banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 21:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2013, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Jbg zoka neki ljudi se nikad nece promijeniti :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
@evil dead, nije lijepo ovo sto si napisao (da su mi djeca glupa i bolesna i kriminalci :o ), posto si napisao od VAS novokomponovanih roditelja. Ako mi se nisi obracao ovom recenicom, onda je malo preoblikuj...
@BSE, cekacu tebe da postanes roditelj.
Npr. ja kod prijatelja nisam isla na slave, zato sto ne zelim da se neko osjeca lose sto sam je dovukla bebu i da ne moze zapaliti. Ponavljam, muz mi je pusac, mama i tata doskora je bio pusac, tako da sam odrasla u dimu.

Znaci, pokretac teme pita za smoke free days/hours. Mislim da je to kod nas nemoguce, ali mislim da bi pusaci mogli samo malo biti obzirniji. I to je sve.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nema potrebe za tim "smoke free days/hours" fazonima kada već postoji jasan zakon o zabrani pušenja na javim mjestima u kojem stoji da ugostiteljski lokali ili trebaju uvesti potpunu zabranu pušenja ili imati odvojene prostorije za nepušače ali kao i masu zakona i taj niko ne poštuje, počev od inspekcije pa na dalje. Sve se svelo na to da se postave table "zabranjeno pušenje" ili "prostorija za nepušače"....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:07 
Isto kao i da imas odvojen prostor za pisanje u bazenu...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Evil se nece razmozavati dok ga mama znacajno ne pogleda i kaze kako bi nesto ljuljala :P

Sto se teme tice, kada nekom ugostitelju bude bilo isplativije drzati pusace van kafane onda ce tako i biti. Sve do tada... :D

Ah da, neke kafane nisu ni za vecinu odraslih ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
najzesce mi je onaj Jucy bar u Boski..znaci na sred "hodnika"..sa jedne strane zona za pusace, sa druge strane sanka, za nepusace.

Pusac sam, ali se trudim imati obzira prema nepusacima, cak i kad je neko od nepusaca gost u mojoj kuci, trudim se da ne "cadim" puno.
Meni samoj smetaju zadimljene prostorije.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
tensSa je napisao:

Bravo, sve si rekao, tuzna istina :D.
:wav:

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Evil_Dead je napisao:
шмркао сам кокаин...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Aca Lukas u najavi :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma ok je on... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:41 
A.J.V.A.R. je napisao:
tensSa je napisao:

Bravo, sve si rekao, tuzna istina :D.
:wav:

Hvala, ali nisam ja to izmislio, procitao negdje...

Citiraj:
Нисам имао памперс ни доместос, ваљао се по блату у башчи, јео неопрано воће, са седам година први пут запалио цигар (као данас се сјећам Коло што је наша дувањара производила) и задњи пут био код љекара 1984 кад сам крајнике вадио (зубаре не рачунам). Пушим већ равно 19 година и ништа ми не фали...

I moj pradeda je cjeli zivot pusio i pio i naderao se ruma i umro u 104-oj godini, sto ne znaci da je to zdravo niti dobro niti ima ikakve veze sa ovom temom...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
_зока je napisao:
BSE je napisao:
Evil_Dead je napisao:
Мука ми је од вас нових родитеља којима су учитељи криви што су вам дјеца глупа(а ви сте их направили глупим), љекари што су вам дјеца болесна (а ви сте их разбољели) и држава што су вам дјеца криминалци (а ви сте их од себе отјерали)...

enough said :)
muka mi je od ovih novokomponovanih roditelja koji dovlace bebe u kafice i izlaze iz istih u kasne sate (ili bar u kasne sate za bebu)
sto se teme tice, kod nas je stanje kakvo je - zakon postoji na papiru jer ni ne postoji volja da se to postuje
uostalom, ako vam smeta, nemojte ni ici po kaficima

Kafić koji je spomenula prasica je kafe-slastičarna u tržnom centru.

nisam komentarisao prasicu niti tu kafe slasticarnu, vec generalni slucaj sa stanjem u BL

prasica je napisao:
@BSE, cekacu tebe da postanes roditelj.

sta god trebalo ovo da znaci, ali uglavnom neces jos dugo cekati :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ajkula je napisao:
BSE je napisao:
muka mi je od ovih novokomponovanih roditelja koji dovlace bebe u kafice i izlaze iz istih u kasne sate (ili bar u kasne sate za bebu)
sto se teme tice, kod nas je stanje kakvo je - zakon postoji na papiru jer ni ne postoji volja da se to postuje
uostalom, ako vam smeta, nemojte ni ici po kaficima

Balkanska primitivnost izbija iz svake pore :-? Sreca pa zivim u zemlji gdje je zdravlje bitnije od necijeg ceifa.

blago tebi, ovdje je izgleda ceif vazniji od necijeg zdravlja

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 15:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Boze sacuvaj, tek sada vidim sa kakvim samozivim idiotima su normalni ljudi osudjeni da zive i dijele parce sunca, cast normalnima na ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Pitanje za nepusace, ali da odgovore skroz iskreno.. Da li je problem u tome sto se boje pusackog dima iz zdravstvenih razloga, ili im to naprosto smeta, nervira ih, uvuce se miris, itd...? Dakle, sta je od to dvoje na prvom mjestu kao razlog?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
MuskoBre je napisao:
Pitanje za nepusace, ali da odgovore skroz iskreno.. Da li je problem u tome sto se boje pusackog dima iz zdravstvenih razloga, ili im to naprosto smeta, nervira ih, uvuce se miris, itd...? Dakle, sta je od to dvoje na prvom mjestu kao razlog?

Rast'o sam po kafanama, stari je mene i buraza vukao po njima od kako znam za sebe, prije utakmica, nakon utakmica, navikao sm na razne forme dimcina i na razne pusace, nikad u zivotu nisam zapalio cigaru,ali mi ne smeta dim u kafani, jedino kad mi neko iz svojih smrdljivih usta nagrizenih kiselinom iz mnogobrojnih karijesa , kafom i nesvarenim ruckom duva dim u lice , tad sam spreman da ubijem !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 15:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
MuskoBre je napisao:
Kod mene je drugi razlog, iskreno. Nisam uopšte opsjednut zdravljem, a i ne boravim puno u takvim uslovima pa ignorišem tu štetnost. Dakle samo mi smeta ustajali miris na kosi i odjeći, a nekad i sam dim ako je slabo provjetreno tj. zadimljeno.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 15:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MuskoBre je napisao:

Dim kao dim smeta mi da dišem normalno, bio on od cigareta ili od vatre, a dodatni "bonus" je nepodnošljiv smrad....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
za neke je smrad afrodizijak.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 15:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
_зока je napisao:
MuskoBre je napisao:

Dim kao dim smeta mi da dišem normalno, bio on od cigareta ili od vatre, a dodatni "bonus" je nepodnošljiv smrad....

Opet ja pitam, jel imas nekakav strah od tog dima na zdravstvenom nivou, ili ti samo smeta i iritira te? Npr. neciji parfem ti moze biti jako iritantan, tezak, nepodnosljiv, ali nemas strah da bi ti udisanje istog moglo naciniti neke zdravstvene probleme u perspektivi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]