banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 04:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2013, 23:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ono nije bilo navlacenje, nego kradja vijeka :) .
Vid vid, taj sudija bas mrzi engleske klubove, jadni mali englezi, dusice nevine, moralne gromade, simboli cojstva 8)
Al hajd, svako ima svoje misljenje, pa tako mozemo zavrsiti sa polemikom. Sutra novi da, nove utakmice. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 23:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
skeva je napisao:

Ako cemo tako gledati, sudija je sahranio fudbal onom utakmicom Celsi-Barselona prije nekoliko godina, ono je najveca sramota u istoriji fudbala. Pa gle cuda, gotovo se tog vise niko i ne sjeca :wink: .

Tacno. I ta i desetine drugih bitnih tekmi od nastanka novog formata LS pa naovamo koje su sudije upropastile su samo dokaz bas ovoga sto sam gore napisao. Vecerasnji kadija je samo jedna kap u moru i samo jedan od mnogobrojnih grobara modernog fudbala. Amin.

NFL fanatik je napisao:
Ali ovo sto ovaj "drug" iznad prica, da Cakir "nije dorastao", "veceras niti uopste" - je NIDJE VEZE.
Ako si gledao ovog covjeka kako sudi prethodno, znao bi da je izvrstan sudija...i veceras, osim tog kartona, sudio je bezprijekorno...

Niti je neki izvanredan sudija, niti je veceras uopste dobro sudio. Totalno je upropastio utakmicu, a crveni Naniju, je samo jedna, doduse najkrupnija, od bar desetak takodje znacajnih gresaka.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Sto je jos gore od crvenog kartona, Hobit dao go.
Pa sad od kroasana neces zivjeti po godine. A sta bih sve dao da ih mlatnemo u po Zagreba.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 00:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da je ovo bila Barselona, skeva bi prvi govorio da ovo nije vidjelo crvenog. I gio, 99%.

Isti taj Arbeloa je ugurao krampone u kvadriceps (s namjerom!) Evri, pa prosao sa zutim.
Nani ni vidjeo covjeka nije, digao nogu. Nije ga ubio.

Sudija je mocan.
Odlicna tekma prije toga. Nije bilo nekih paklenih sansi, ali me tempo odusevio.

Penali? sa Junajted su nepostojeci. Pogotovo ono igranje rukom Kedire. Ramosovo sam jednom samo vidio. Dok je Rafael skinuo loptu sa go linije, ruke u visini ramena. Jes' blizo igraca i lopte, ali ono je uglavnom penal.

Zabi ga Lukica, neces ziv ostati :D Shakal je na aparatima negdje. Jedva poslao poruku.

Ozil kod drugog gola Reala :notworthy:
Doktor!

Нова Варош je napisao:
Ово ако се деси Милану људи ће се извршити масовна самоубиства.

:lol:

Ja sam davno rekao da prizeljkujem neku sudijsku igranku na toj tekmi. Ne zbog Milana, nego samo zbog forumasa :D

Poslednji put menjao Ташко dana 06 Mar 2013, 00:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
нема шта, судијска одлука пресудила утакмицу

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ташко je napisao:
Da je ovo bila Barselona, skeva bi prvi govorio da ovo nije vidjelo crvenog. I gio, 99%.

Isti taj Arbeloa je ugurao krampone u kvadriceps (s namjerom!) Evri, pa prosao sa zutim.
Nani ni vidjeo covjeka nije, digao nogu. Nije ga ubio.

Sudija je mocan.
Odlicna tekma prije toga. Nije bilo nekih paklenih sansi, ali me tempo odusevio.

Penali? sa Junajted su nepostojeci. Pogotovo ono igranje rukom Kedire. Ramosovo sam jednom samo vidio. Dok je Rafael skinuo loptu sa go linije, ruke u visini ramena. Jes' blizo igraca i lopte, ali ono je uglavnom penal.

Zabi ga Lukica, neces ziv ostati :D Shakal je na aparatima negdje. Jedva poslao poruku.

Ozil kod drugog gola Reala :notworthy:
Doktor!

Нова Варош je napisao:
Ово ако се деси Милану људи ће се извршити масовна самоубиства.

Ja sam davno rekao da prizeljkujem neku sudijsku igranku na toj tekmi. Ne zbog Milana, nego samo zbog forumasa :D

Tvoj sam komentar cekao i ocekivao sam nesto ovako. Svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 00:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znas mene, iskonski ljubitelj sporta, loptanja i lopte :D Volim sve sto ima veze sa fudbalom, sem gurbeta Pepea.
Cak i seljaka i Boriela.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 00:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sta ocekivati drugo od Taska nego da kontrira :confused1: :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 01:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti se ljepoto nemoj javljati :D

Uvik kontra!

Nego, je l' Dortmund bio bezobrazan pravo? Do finala... Do finala!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Arbeloa prevezen u bolnici, jako unutrasnje krvarenje. Vjerovatno ce mu "zatvoriti" lijevo plucno krilo :(

Nego, neopravdan zuti za najveceg asa Liverpula poslije Penanta i Zendena:
http://www.metatube.com/en/videos/17427 ... al-Madrid/

P.S. Nije meni krivo sto je Junajted ispao ili da mi je drago sto Real prodje (ko bi rekao :D) nego mi je krivo sto ovakav mag sudijski nece neko vrijeme dijeliti pravdu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 02:15 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
i da ispravis gresku u vezi drugog gola, jer je akcija od Modrica krenula :D do Higuaina koji vraca Ozilu da bi Ozil opet do Higuane...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 07:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bitan je potez petom doktora loptanja u sesnaes' metara.
Naravno, sve krece od Modrica, ko od cace na forumskom fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Zanimljivo je to kako neki ljudi staju u odbranu ovih smradova iz Madrida sinoć, kao bio je crveni, pobijedili bi oni i bez toga, a za čist penal u subotu protiv Barselone ne daju izjave. Zanimljivo.

Erazmo, vidiš šta se desi kada zezaš za onaj poraz od Milana. Evo ti jedna pjesma. :D
Erazmo Roterdamski je napisao:
Pozdrav za NV i Barsu. Gledajte iducu srijedu kako se dobijaju ovi mamlazi. 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1rWoBYHMEYA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 10:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Hvala ti. :D
Vas su barem posteno dobili. Zelim sve najgore Realu u buducnosti. Barsa od danas ima moju podrsku u svakom derbiju.

Dortmunde, jebi im majke svima.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 10:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Šteta što je Giggs morao igrati cijelu utakmicu, jer realno, ne može to izdržati na ovom nivou... Najmirniji je bio s loptom, imao dobra rješenja u napadu, al je u odbrani često kasnio, a United se ovu utakmicu odlučio braniti... Deset godina sam čekao ovu utakmicu i onda ju neki prljavi turčin tako uništi... Do crvenog kartona, Real je igrao kao Barcelona protiv njih... Lopta u nogama, al dođu do 30m i ne znaju šta dalje... Crveni karton, a ubrzo i gol Modrića (samo se još jednog njegovog gola iz daljine sjećam) i totalni pad... Trebalo se još sat vremena braniti s igračem manje, što nikako nije lako i onda još gol Ronalda za totalni potop... Neko ovde priča da crveni nije toliko uticao na utakmicu... Momak, počni pratiti neki drugi sport, jer očigledno nemaš pojma o ovom... Samo se nadam da neću opet čekati 10 godina da pogledam najveći derbi klupsog fudbala... Giggs 1000. utakmica protiv Reala, naklon do zemlje...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Onakav sudijski poklon ni Partizan u JSL ne bi dobio. Velika kradja od strane Turcina, koja je rezultirala izbacivanjem boljeg kluba.
Moram pohvaliti Vidica koji je igrao kao u najboljim danima, a umalo je dao i dva gola. Nadam se da ce ovi su.ci iz Madrida jos dugo, dugo cekati na osvajanje LS.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A trener smradova iz Madrida kaže:

"Najbolji tim je izgubio. Srećni smo zbog prolaza, ali nismo igrali dobro, nismo zaslužili da pobedimo, ali to je fudbal. Kad vam je golman najbolji igrač, to je dokaz da niste imali kontrolu. Neću da pričam o odlukama oko kojih nisam siguran", kratko je poručio Murinjo.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić je gostujuću na televiziciji "Arena sport" istakao kako je u pitanju neznanje turskog arbitra i da će Mančesteru biti potrebno i duže vreme da se oporavi od ovakvog poraza.

"Marka" je pobedu pozdravila sa "Šampionsko srce" i pohvalila karakter tima koji se vratio posle primljenog gola. Njihov ekspert za suđenje je ipak rekao da je Nani zaslužio žuti, ne crveni karton.

Pa onda neko na forumu kaže Real je bio bolji, bolje je odigrao, pobijedio bi bez crvenog kartona, crveni karton je ispravna odluka sudije. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Joj preseravanja majko, sad je kao Arbeloa kriv sto ga je nogom u pluca udario Evra. Je li za crveni? Nije po meni. Za zuti definitivno jeste, je li poklon bio jeste! Je li odlucio tok utakmice, vjerovatno jeste. Je li Realu protiv Barse ponistio cist go Iguaina pa nije bilo ovoliko kuknjave. Po meni je sretni go Modrica okrenuo tekmu, ne bi ga zabili ni sa igracem vise da ona frljoka ne udje. Ni prva ni zadnja sudijska greska ali da je toliko skandalozna kao neke od prije pa brate i nije

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta se izvjećali na kraju, jel UTD pokraden ili ne :D

Večeras zanimljivih utakmica :roll:

Nadam se da može Valensija poluditi.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Haniste je napisao:
Je li Realu protiv Barse ponistio cist go Iguaina pa nije bilo ovoliko kuknjave.

U subotu čist penal nije sudija svirao za Barselonu, pa smo sada tu negdje. Ali da, ipak je Barselona u pitanju, pa se ne piše ovdje toliko. Real je kao gospodski klub. Penal i crveni karton u 3 dana. :lol:

Nije problem samo taj crveni karton od sinoć, već ta priča kao bili smo bolji, pobijedio bi Real bez kartona i crveni karton je čist. Kao da je teško priznati da je sudija odlučio meč. Sam Murinjo je to priznao, rekao da je ispao bolji klub i da su nezasluženo prošli dalje. Marca, sportske novine naklonjene Realu, su priznale da nije za crveni.
Ne odnosi se ovo na tebe.

Eh da hoće Milan dobiti crveni karton ili penal, pa da vidim reakcije ovdje. :D
Ili da Barsa postigne gol iz ofsajda od 2 metra. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]