banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2013, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ovi iz poljoprivredne su jadni :D

Nisam video ovaj iz elektro, sklonili ga :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 13:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rivaldinho je napisao:
Neka se zezaju djeca. Kakva je država, gdje ćeš tražiti od njih da budu zlatni... Sutra će mu ženu ostaviti da se sama porađa, dok ne pljuneš keš, i šta on sad ima od toga što će biti uzoran...

Ti vjerovatno nisi vidio onaj prvi video...Ne treba tražiti da budu uzorni ali da u toku nastave prevrću stolove, stolice, skidaju se do pasa, urliču i skaču po učionici mogu samo kompletni idioti. I-D-I-O-T-I!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 14:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Ovaj idiotizam je baš uzeo maha. Jbte, kako lako usvajamo gluposti koje se serviraju. :confused3:

Priznajem da mi je Gangnam bio donekle simpatičan, jer nije bio obično glupiranje, trebalo je naučiti korake itd...ali ovaj "fenomem" ne kontam.

Harlem shake u parku P. Kočić

700 ljudi potvrdilo dolazak, ajd' ih nagovori da protestvuju protiv neke društvene nepravde, nema šanse, svi bi imali preča posla.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
To je inače problem neosviješćene svjetine, kad jedan kaže "ovo je dobro" svi kažu "ovo je dobro", kad jedan kaže "ne valja!" svi se slažu da ne valja, uglavnom u trendu je ne razmišljati vlastitom glavom, čak i kad se ide na svoju štetu.
Inteligencija jata, pojedinačno nula, u grupi čudo. Fenomen poznat u ratnohučkaškim vremenima i vjerskim fanatičnim pokretima.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 14:20 
Citiraj:
uglavnom u trendu je ne razmišljati vlastitom glavom, čak i kad se ide na svoju štetu.

Jbg, to ti je nas primitivni mentalitet...

Dokaz da nismo daleko presli od kada se sislo sa drveta...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
U zadnje vrijeme slušam sve više priča o tome šta djeca rade i kako divljaju još u osnovnoj školi...i što neko reče- ili ja nisam sa ove planete ili toga u moje vrijeme nije bilo... bio je naravno poneki primjerak koji je bio malo "vrckast", "zločest", pravio smicalice, ali ovo što sad slušam i vidim me ostavi bez teksta.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Uvijek se nadje neki profesor kod kojeg im ne pada na pamet da to rade, koliko god bili divljaci. Znaci da je stvar u autoritetu i samom postavljaju profesora, nastavnika itd. Najgore od svega je sto profesori ne smiju kaznjavati ucenike tako da im ostaje samo malo prostora za kontrolisanje kroz ocjene iako im je danas sva manje stalo do tog.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Ви као неки старци...
Да да ви сте живјели прије 30 година,у "ваше вријеме" ви сте ЧУВАЛИ ОВЦЕ И УЧИЛИ !
Нисте смјели писнути на часу,а ако добијеш кеца добијао си такве батине од родитеља да ти више није пало на памет да добијеш истог.
Нисте пили алкохол,нисте бјежали са часова,срања нисте смјели правити јер би се одма прочуло до родитеља.У ваше вријеме није било телефона и интернета,па сте се састајали на игралишту.Били сте дивна дјеца и у животу нисте учинили никакво лоше дјело.
У ваше вријеме...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sinko iskuliraj malo. Vecina nas je isla u srednju prije nepar godina, al' je malo ko bio toliki divljak kao vecina ovih. Pravilo se i gluposti i raznoraznih sranja, al' nikako u ovom obimu.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: Kod mene je stvarno bilo tako kao što on kaže, možda ne baš toliko ozbiljno, sa batinama i to, ali blizu. Posebno u osnovnoj i negdje do pred kraj srednje. (da, čuvala sam i ovcu, jednu, ne nacrtanu, pravu, kupili baka i djed da imam ljubimca kad dodjem kod njih na selo).

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U moje vrijeme se i bjezalo sa casa i pricalo i prepisivalo i, neces vjerovati, imali smo telefone. Ali nam nikad nije palo na pamet da za vrijeme casa bacamo stolice po razredu, razbijamo prozore, psujemo profesora. Ne zato sto nismo bili dovoljno slobodni, sto smo se pretjerano bojali roditelja ili profesora, nego jer nam to nikad nije palo na pamet da to radimo. Nismo svi uzivali na casovima, bjezalo se uveliko, lagalo, petljalo, cugalo pred skolom ali nikad ovaj stupanj debilizma nismo dostigli ili se spustili na njega, kako god.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Caplar je napisao:
Ви као неки старци...
Да да ви сте живјели прије 30 година,у "ваше вријеме" ви сте ЧУВАЛИ ОВЦЕ И УЧИЛИ !
Нисте смјели писнути на часу,а ако добијеш кеца добијао си такве батине од родитеља да ти више није пало на памет да добијеш истог.
Нисте пили алкохол,нисте бјежали са часова,срања нисте смјели правити јер би се одма прочуло до родитеља.У ваше вријеме није било телефона и интернета,па сте се састајали на игралишту.Били сте дивна дјеца и у животу нисте учинили никакво лоше дјело.
У ваше вријеме...

:lol: :lol: :lol:

Normalno, u moje vrijeme se pješačilo do škole 2 sata, zimi kad napada snijeg i duže, ih...kad se dođe kući učilo se uz lojanicu, a nastavniku nosila jaja. :D

Bez zeze, svi smo prošli kroz te "zabranjene" stvari, bježanje, cigare iza škole, alkohol na ekskurzijama itd, ali sad kad razmislim postoji mnoštvo stvari za koje ja nisam znala (nisu mi padale na pamet) sve do kraja srednje škole, a klinci u osnovnoj ih danas praktikuju sve u šesnaest. I ne, u mojoj školi se nije pušilo na časovima, nisu se bacale klupe kroz prozor, nije se krilo vino ispod klupe i slične bezvezarije za koje danas kad čuješ, čuješ i komentar "mlado - ludo", "šta ima veze", "to je normalno", "pubertet" i slične gluposti.

edit: pretekoše me ove dvije iznad. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ja ne kontam šta se to toliko strašno i začuđujuće dešava u tim školama. Možda jedino to što imaju mogućnost da snimaju profesore i učenike na času, jedina novina.

Recimo, jasno se sjećam kad je učenik pucao na direktora Elektro škole, a sada se ne dešavaju takve stvari.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Meni stari pric'o da je isao bos u skolu po snijegu 5 kilometara uzbrdo i 5 kilometara kuci, takodje uzbrdo. Djed nije nikad pjesacio do skole manje od 10km, s tim sto su tada i zime bile hladnije.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma lazni moralisti... Sto rece 800, nema sta se nije radilo, samo se nije snimalo. Pa iz ovog ugla jadnije izgleda, a i nedostatak ideja cini svoje

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I braca su imala samo jedan par starih cizama pa su cekali na red da ih obuju.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Juče (ili prije neki dan) je jedan učenik cijeli čas psovao sve živo i prijetio mojoj mami, izmedju ostalog i da neće živa stići kući, sve zbog kontrolnog koji nije znao uraditi, pa je bijesno zgužvao papir i bacio, pa nastavio tako psovati do kraja časa... osnovna škola, nisam sigurna, ali mislim 8. razred...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Jal moralisete! Djeca su uvijek bila djeca, uvijek je bilo gluposti, samo sto nije bilo interneta do prije 15 godina pa se nije ovako masovno sirilo i znalo.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
seven je napisao:
Juče (ili prije neki dan) je jedan učenik cijeli čas psovao sve živo i prijetio mojoj mami, izmedju ostalog i da neće živa stići kući, sve zbog kontrolnog koji nije znao uraditi, pa je bijesno zgužvao papir i bacio, pa nastavio tako psovati do kraja časa... osnovna škola, nisam sigurna, ali mislim 8. razred...

Šta je mama uradila? Kako je dalje postupala?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Meni je idiotluk što se snima to, a i poprimaju se gluposti sa neta. Pa zar nije su bolje old school metode zajebancije na času i u samoj školi nego ovo smeće ?
Ja sam srednju školu 2010 završio, i nije nama palo nikad napamet da se skidamo u gaće i kačemo po klupama.
Al nam je zato palo napamet da ukrademo profesorici matemtike rokovnik gdje upisuje zadaće :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]