Imam ja box, slika je odlicna, spaja se preko HDMI-a i sve ide odlicno, cak sam primjetio da pojedini kanali na nettvu imaju mnogo bolju sliku nego recimo na elti ( npr FTV, na nettvu je kristalno cista, na elti je zamucena, kao da je na elti upscalirana sa nize rezolucije na visu ). Sto se tice konekcije, mozes prebaciti na low quality sliku za koju ti treba 512kbps internet, dok za HQ ( ne HD, vec HQ = high quality, 576i) treba 1.5mbps, ali evo recimo 2mbps, a za HD oko 4-5 mbps.
Box je super, ne steka u radu, imas radio stanice ( preko 250 ), mozes ici na internet preko njega, mozes sortirati tv kanale u favorite, pregladavati radio stanice i tv kanale po zanrovima i slicno. Nije dzabe motorolin

.
Sve u svemu isplati se, mada je vecini kocnica sto u samom startu moraju dati velike pare za box, dostavu, aktivaciju... mada opet kazem isplati se, jer dobijes 200 tv kanala, 250 radio stanica, stalno se ubacuju nove, nema zamracivanja mutavog kao kod kablovske i mtelovog iptva, znaci gledas sta hoces i gdje hoces, imas sve sportske kanale, eto jedina mana sto nema ni jedan HBO

, i bilo bi lijepo da ima jos stranih kanal, tipa CBS.