banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Sahtjor dva ponistena gola i promasen penal :D Dajte Borusiju da se igramo.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uopste ne razumem zbog cega nam treba ova utakmica, jer su za 10 klasa bolji, sta mozes proveriti u takvoj pripremnoj utakmici

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bolje i odigrati jednu takvu nego vecinu utakmica igrati protiv Svajcarskih treceligasa koje ces uzimati sa 6-7 golova razlike..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ili gubiti od njih 3 razlike, ovde u startu imamo opravdanje za kantanje :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nemam pojma, nije dobro ni jedno ni drugo, ali ovo mi je nekako gluplja verzija... Vise racunam ove pripreme za takticke i slicne zamisli, a protiv ukrajinaca ti nemas loptu u nogama

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo poluvrijeme imali jedan sut na go.
Sta ima veze, nek bar Spajic i Pantic odigraju protiv jacih protivnika jednu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, i onako nam je to najslabiji dio tima a u ovakvoj utakmici ce se oni najvise uvjezbati. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

65' Најбоља прилика за Шахтјор у досадашњем делу меча, не рачунајући пенал. Голман Бајковић је већ био савладан, али испред Адриана у последњој секунди уклизава Спајић и спашава сигуран погодак.

Jedan od rijetkih koji bi mogao neku karijeru ozbiljniju napraviti. Spajic, ne Bajkovic :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2013, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Extra, bice stvarno dobar igrac ako ovako nastavi. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac povukao menicu Zvezdi, isto učinili Slavko i Marko Perović

Opština Čačak i Fudbalski klub Borac povukli su menicu od 118.000 evra, od ukupno 603.000, čime su omogućili Crvenoj zvezdi da uskoro bude na pozitivnoj nuli, odnosno registruje pojačanja Petkovića, Garida i Dauda za narednu sezonu.
Fudbalski savez Srbije je produžio rok, koji ističe u ponoć, a sve je u rukama preostalih potraživača i njihove dobre volje, banaka Marfin i EFG, odnosno nekolicine bivših igrača i trenera.

Misija predsednika crveno-belih Dragana Džajića u Čačku je uspela, pošto je klub sa obala Morave pristao da se odloži vraćanje dugova Zvezde za igrače koji su prešli na Marakanu - Darka Lazovića, Marka Mugoše i Filipa Mladenovića.

Dogovor postignut krajem januara o isplati u 13 mesečnih rata je propao, ali se obnovio povlačenjem menice u iznosu od 118.000 evra. Tako je sada do deblokade računa ostalo da se reše sporovi sa nekoliko nekadašnjih fudbalera i trenera, koji iznose oko 300.000 evra.

Od tih “sitnih” potraživača, mnogi su oprostili ili odložili vraćanje dugova. Tako je Marku Peroviću, sadašnji prvotimac iranskog Persepolisa, povukao menicu i olakšao posao, kao i njegov prezimenjak Slavko, aktuelni fudbaler Rada. On je dobio nešto manje od 2.000 evra, što je bila Zvezdina obaveza na osnovu razlike u kursu.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Koja politika jbt..

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 00:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Nepravda napada ko pederi sa zapada 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Marko je povukao mjenicu prije desetak dana, a Slavku je valjda isplaceno 2000 e na osnovu kursne razlike.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
ZVEZDA: Dauda ima srčane probleme!?

Izgleda da još jedan Afrikanac, nesuđeni napadač crveno-bijelih Abiola Dauda ima srčanih problema, pišu "Novosti".

Od goreg - gore.

U danu u kom je ostalo jako malo vremena i mogućnosti da se obezbijedi novac za licenciranje trojice novih igrača, stigla je još lošija vijest iz Crvene zvezde: Aboila Dauda ima problem sa srcem i možda neće smjeti da se bavi fudbalom.

Baš kao i Natanijel Asamoa!

"Večernje novosti" u broju od petka, kada u ponoć ističe rok za registraciju novih fudbalera, piše da su prošlonedjeljni medicinski testovi koje je napadač iz Nigerije obavio u Beogradu, a prije puta u Antaliju na kratak zajednički period sa ostatkom tima, ukazali na to da možda nije sve u najboljem redu sa Daudom.

Nigerijac je potpisao za Crvenu zvezdu posljednjeg dana, tj. sata zimskog prelaznog roka, u petak, 8. februara.

Za sada, navodi se u tekstu, ljekarska komisija ne može da dozvoli Daudi da se profesionalno bavi fudbalom.

"Konzilijum na čelu s prof. dr Miljkom Ristićem, članom Zvezdinog Upravog odbora, a inače direktorom Kliničkog centra Srbije i uglednim kardiohirurgom, otkrio je da Dauda ima zdravstvene probleme zbog kojih će morati ponovo da bude pregledan. Nalazi su čak poslati na uvid i mišljenje kod prof. dr Bojana Biočine, načelnika klinike za kardijalnu hirurgiju KBC Zagreb, koji se složio sa procenom kolega", pišu "Novosti".

"Na osnovu dokumentacije za fudbalera Abiolu Daudu i uvida u istu, obavještavamo vas da pomenuti igrač ne bi mogao da dobije dozvolu da nastupa u zvaničnim fudbalskim takmičenjima, a koja se odnosi na zdravstvenu sposobnost igrača. Potrebna su dopunska ispitivanja koja podrazumijevaju ponovni ultrazvučni pregled srca, test opterećenja i koronarografiju. Ovi pregledi mogu se izvršiti 21. februara 2013. u KC Srbije u Beogradu. Nakon ovih pregleda igrač će dobiti potvrdu o zdravstvenom stanju i mišljenje o njegovoj daljoj sportskoj aktivnosti", navodi se u izvještaju koji su pored Ristića i Biočine potpisali i prof. dr Arsen Ristić (kardiolog) i dr Mladen Kočica (kardiohirurg).

Sve ovo događa se u danu kada ističe rok za licenciranje igrača, a da bi to uradila sa Nikolom Petkovićem, Luisom Garidom i eventualno (zdravim?) Daudom, Crvena zvezda bi morala prvo da odblokira klupski račun u banci (blokada je do jutros iznosila oko milion evra), a potom i da izmiri dugove prema bivšim igračima, trenerima i nekolicini klubova iz Srbije u iznosu od oko 600.000 evra.

Dauda bi dodatne kardiološke preglede trebalo da obavi u toku dana i veliko je pitanje šta će na kraju biti sa Zvezdom i Daudom, kao i dogovorenom saradnjom u vrijednosti od 300.000 evra na godišnjem nivou.

Za sada, Crvena zvezda van stroja ima takođe napadača iz Afrike, samo iz Gane, koji zbog miokarditisa odnosno upale srčanog mišića nije u takmičarskom pogonu. Ispitivanja u njegovom slučaju i dalje traju, a klub za sada nije saopštio da li opasna bolest koju Asamoa znači i kraj njegove profesionalne karijere ili je potrebno samo da se dobro i pažljivo oporavi.

"Ovo nisu prvi slučajevi kardiovaskularnih oboljenja kod fudbalera koji su igrali u Ljutice Bogdana. Još 2001. na treningu je preminuo mladi Vladimir Dimitrijević, a dvije godine kasnije, tokom utakmice s Banatom, kolabirao je Nenad Kovačević koji je zbog srčane anomalije pauzirao godinu dana. Crni niz nastavio je Portugalac Žoao Lukaš, koji je 2008. godine, poslije jedne odlične sezone na 'Marakani', morao da prekine karijeru zbog ozbiljnih srčanih smetnji", podsjećaju "Novosti".

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 14:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.mondo.rs/s279491/Sport/Fudba ... n_dug.html Sta se radi.

Ovo za Daudu je nevjerovatno. Jos malo pa cemo kao pojacanje dovesti mrtvog covjeka.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imamo vise srcanih bolesnika nego VMA :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 17:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.sportal.rs/news.php?news=94404

veliki covjek,veliki 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2013, 19:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Fukara i lopov, k'o i svi čelnici klubova u Srbiji, a i šire...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2013, 12:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Haha Hertzog pisi samo na temi formule :)
ove nase zaobilazi...
Sad cu ja ko Borcevci NV :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2013, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si kriv sto je tako :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]