banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2013, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2012, 11:11
Pretpostavljam da vam je pojam "NetTV Plus" poznat od prije dok su netom kruzili kljucevi za njihov tv player, ali interesuje me da li je neko do vas kupio pretplatu ?

Ja jesam prije 3 mjeseca uzeo motorolin box za tv ( moze ici preko hdmi i scarta ) i pretplatu na 3 mjeseca, iako me je sa carinom poprilicno skupo doslo ( box+postarina+pretplata 3mj+aktivacija = 230 eura + carina na to ) , sada kada placam samo pretplatu se isplati, na boxu imam preko 250 tv kanala i dosta radio kanala, iz citave ex-yu a i iz svijeta ima popularnih kanal poput discovery-a, bbc i slicno, mada nema prevoda.

Pretplata je 13 eura / mjesec, sto je jeftinije od mtelovog iptv+fixna telefonija i to bez dodatnih paketa, a broj kanala je poprilicno veci :)

I nakon sto sam imao priliku koristiti eltinu kablovsku i mtelov iptv, ovo je definitivno najbolji izbor, koristi 1.5mbps interneta u HQ kvaliteti, i kvalitet slike je stvarno na nivou, a ima i dosta HD kanala ( ali, nazalost, HD kanali se downscaliraju sa 1080p na 567p, ali je svejedno slika veoma dobra ), ali ono sto je meni najvaznije je da nema prokletog zamracivanja :), gledam utakmice na cemu hocu :D, a da ne govorim da imaju sve sportkluobove i arenasportove :D.

Cisto me zanima, da li ima jos ljudi koji ovo koriste pa da otvorimo temu i za ovo kada vec ima i za iptv i kablovsku.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Svaka cast na odluci za NetTv pored CS-a s obzirom jos da su ulozio 230 eurica odmah

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik

Imao sam CS dok je bilo koristi od njega, Total Tv je propao na CSu, samim tim i kanali koji su zanimljivi, da li negdje na CSu imaju nasi sportklubovi, arenasport, domaci ex-yu kanali ? Ima nesto malo na DigiTV, ali slabo.

A kada smo kod ulaganja, ni sat antena, dreambox, rotor, kabl i popratni materijal nije bas jeftin :D, pogotovo ako zelis hvatati neke dalje satelite, znam jer sam imao i sat tv :D.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

arene imas na polarisu na 39e,tu imas i dosta nasih i stranih kanala kao sto su npr.
HBO adria
HBO Comedy
Cinemax
RTS 1
RTS 2
Prva TV
B92
Happy TV
B92 Info
RTS Digital
RT Vojvodina 1
Timočka RTV
RTV Novi Pazar
DM SAT
Discovery Channel
Animal Planet
National Geographic
FLN - Fine Living Network
Travel Channel
Viasat Explorer
Boomerang
Disney Channel
BabyTV
CN (Cartoon Network)
Arena Sport 1
Eurosport 1
Eurosport 2
CNN
VH1
MTV
Fun TV
Balkanika
City TV
The Voice
PopCore
Planeta TV
Perviy Kanal
Fashion TV
MGM Channel
Hobby TV
Playboy TV
Nickelodean
na 16e jos mozes gledati fox life i crime,tv1,al jazira,bn...
onda na 13e pink,
hrt 1,2,3,4
slo1,2,3
eurosportove 1 i 2 u hd-u,znaci nase
na digiju imas isto domacih od kojih su nova,rtl...
na 4e imas obn,ma skoro sve imas.
Da ne pricam o hrpi hd kanala(posebno sky),filmskih koji svi imaju prevod pomocu programa ddsubtitle

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Al eto vecina se nas zeza sa eltom kao i ja sam :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 23:31 
Pripravnik
Pripravnik

Ja sam danas napokon bio u prilici raskinuti ugovor sa eltom, i'm feeling free :D haha, internet - sranje, nestabilan, ogromna latencija, stalna pucanja, tv - los izbor kanala, vecinom free kanali sa satelita, los kvalitet slike na nekima, zamracivanja...itd... telefon - dobijes broj telefona sa Dobojskim pozivnih broja, pukne ti razgovor kada pukne i net.

Evo popisa sto sam nasao na netu, sto se tice nettv plusa, mada ja imam oko 250 kanala, i isto toliko radio stanica ( sto je meni super )

Net TV Plus Info
RTS 1
RTS 2
RTS SAT
Pink
Pink 2
Prva TV
B 92
B 92 Info
Happy TV
HRT 1
HRT2
HRT3
RTL
RTL 2
Nova TV
Doma TV
BHT 1
OBN
RTRS
Federalna TV
Hayat
Hayat Plus
BN TV
RTCG SAT
RTV SLO 1
RTV SLO 2
Pink 3
MKTV 1
MKTV 2
MKTV 3
MKTV SAT
Pink Srbija
Pink M
Pink BH
Pink Plus
Pink Extra
Pink Film
Pink Movies
Pink Action
Pink Family
Pink Music
Pink Folk
Pink Kids
Pink Nostalgia
Pink Live
Pink Zabava
Pink Fashion
Pink World
Ultra TV
Mini Ultra
BalkanTV Family
BalkanTV Action
BalkanTV Live
NTM Pop
NTM Folk
NTM Melos
NTM Romale
Sport Klub
Sport Klub Plus
Sport Klub 3
Sport Klub 4
Sport Klub 5
Sport Klub Prime
SOS
Test Sport 1
Test Sport 2
Test Sport 3
Test Sport 4
Test Sport 5
Test Sport 6
Sportska TV
Motors TV
Cinemania
Klasik TV
Baby TV
Nickelodeon
DM SAT
BN Music
Hayat Music
TV Duga
Melos TV
Astro TV
Balkanika
HD Music
YU Planet
BOM
MTV Adria
Metropolis TV
MTS
CMC
TV Carli
K-15 Music
RTS Digital
RT Vojvodina 1
Studio B
TV Art
Palma Plus
KCN 1
KCN 2
KCN 3
TV Best
KTV
RTV Novi Pazar
Z1
Jabuka TV
Kapital Network
Nezavisna TV
Splitska TV
TV Dalmacija
Vinkovacka TV
Slavonska TV
Osjecka TV
TV Istra
TV Vox
RI TV
Kanal RI
Varazdinska TV
Alternativna TV
OTV Valentino
Alfa TV
Face TV
TV Sarajevo
TV 1
NTV IC
RTV TK
RTV USK
RTV Vikom
Elta TV
Atlas TV
TV Maribor
Kanal A
POP TV
TV Sitel
TV Sitel 3
Kanal 5
Kanal 5 Plus
Telma TV
Nasa TV
ORF 1
ORF 2
TV 5 Monde Europe
France 2
France 3
TiJi
ARD
Sport 1
PRO 7
RTL 1
RTL 2
SAT1
ZDF
3sat
VOX
Kabel 1
Super RTL
Tele 5
N24
Deutsche Welle
MTV Germany
VIVA
Nickelodeon
Cartoon Network
MTV Hits
VH1
Boomerang
Disney Channel
Disney Junior
BBC World
Sky News
EuroNews
RussiaToday
RTR Planeta
Mediaset
Canale 5
Italia 1
RAI 1
RAI 2
RAI 3
Rete 4
Rai Sport 1
Rai Sport 2
TV 2000
Rai Storia
Rai Gulp
Rai Med
Rai Scuola
Dee Jay TV
RTL 102,5
TRT1
TRT3
TRT4
Show Turk
Al Jazeera
NHK World
CNN
Fox News
ESPN
ESPN Classic Sport

( test sport je pola arena pola eurosport ).

Ali pazi, ako imas dreambox 800 ili 8000 ne ulazes nista, samo platis 3 mj unaprijed i imas sve. Ja sam morao uzeti box jer nemam dreama vise.

Sve u svemu se isplati na kraju, pogotovo ako poredis sa CS ( investicija je tu negdje, dok platis antenu, kablove, lnb, rotor, konektore itd..., jos ako ne znas sve sam pa i majstora ), pogotovo sto na CSu svako malo steka ako je los server kod vlasnika, vlasnici servera znaju biti djubrad, svako malo neke promjene u kodiranju pa malo nema, malo ima kanal..itd.. .ovdje samo ustekas box u tv i u ruter i ide :).

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Еее па зар се то може сад узети легално на простору бивше Југославије??? Пре је могло само у Словенији, ја сам то користио 1 год. рођаци ми набавили кључ за плејер преко рачунара. А сад видим кључ се не користи!?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 01:06 
Pripravnik
Pripravnik

Da, moze se sada nabaviti u sve i jednoj zemlji svijeta sem Srbiji, iskreno su mi malo sumnjivi po tom pitanju, jer vlasnici i svi radnici su iz Srbije, samo sto su im firme registrovane na Kirpu i u Austriji ( ova u Austriji je za prodaju opreme, a ova sa Kipra za uplate za pretplatu ), mada sam skoro 100% siguran da nemaju dozvolu da emituju bas sve ove programe, jer ako je to tako jednostavno ( i jeftino ? ) zasto onda to ne urade i kablovski operateri :D. Mada me i nije bas briga, dobro funkcionise sve skupa i to mi je bitno, evo sada su uveli i placanje svega preko paypala, pa je placanje pretplate mnogo lakse preko paypala nego ispunjavati one formulare u banci za prebacivanje na njihov racun na Kripu ( pogotovo sto u banci, barem mene, traze i neki vid fiskalnog ili drugog racuna kao da bi se odobrila uplata...glupost... ).

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 07:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Koristim i ja net tv vec drugu godinu.ispocetka sam imao nekakav krs internet pa od 19h- 22h nisam nista mogao gledati.sad imam brzi protok i fino radi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
U vezi legalnosti: ja sam prije određenog vremena kontaktirao NetTV Plus i pitao kada će biti određeni kanal kod njih, rekli su mi da "još traju pregovori sa ... TV kućom" i da očekuju u skorije vrijeme da ugovor bude potpisan. Nakon možda mjesec dana kanal se pojavio u ponudi Plusa. To mi je zvučalo koliko-toliko kao regularno, tako da ne mislim da su pirati.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:30 
Pripravnik
Pripravnik

Moguce, mada mi je sumnjivo sto se usluga ne nudi u Srbiji, odakle su vlasnici, a i mogli su tamo podici uslugu na neki visi nivo, odnosno ponuditi IPTV uslugu kao i mtel, tj. dati tv box na koriscenje besplatno ( ili na otplatu poput blica kod nas ), mogli bi im monteri dolaziti ljudima instalirati sve, radila bi im aktivno tehnicka podrska tamo i imali bi zaista mnogo klijenata, jer za 13 eura dobiti preko 250 kanala stvarno nije mnogo, a plus jos sto dobijes i internet na tvu ( preko boxa se moze na internet, a moze se dodatno kupit i mala bluetooth tastatura pa se moze fino i kucati ), ali valjda imaju neke svoje razloge.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Гледајте, ја сам користио њих и зн ам у вези тога што их нема у србији, а тад их није било ни у осталим земљама окружења, сем у Словенији. Изговор је био спор интернет, али се испоставило да су проблем ауторска права и то нарочито око замрачивања тв канала, али и тога што они вероватно националне канале само реемитују а можда им и не плаћају, мада у то нисам сигуран. Е сад како ће то ићи код нас што се тиче замрачивања појма немам.
Углавном јако ме радује што се сад може легално код нас узети, нарочито што од јуче нема више филмовизије. :( :( :(
Јдина мада код НетТВ-а је та што немају стране канале са титлом (научно-документарне и филмске). :/

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 01:09 
Pripravnik
Pripravnik

Ma kakvo zamracivanje :), gledaj sta hoces i na cemu hoces, to mi je bilo glavno kada sam uzimao, nece mi drzava odredjivati kojeg cu komentatora ja slusati na utakmicama. A sto se tice prevoda, nemam problema sa engleskim tako da ni sa tim :), a imaju jako dobru listu stranih kanala, i to u HDu.
A fina opcija im je i EPG ( elektronska programska sema ) i na 90% kanala vidis pregled programa za danas i citavu sedmicu.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 06:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ја јуче скинуо плејер, попунио шта треба за бесплатни тест и послао, и qрко сам добио код да унесем. Не знам колико им треба да обраде захтјев???

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cini mi se da na Piku ima gomila oglasa za prodaju ovog

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Сад ме назва кока на мобилни и рече да су укључили пробни период од 48 сати. За сада ради к'о бомбона... ХД канали вуку око 8 мегабита. :) А у чему је фазон код тих што продају, јефтнији од оригинала? ;)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 11:30 
Pripravnik
Pripravnik

Trebao sam se prijaviti da budem njihov saradnik, mogao sam zaraditi koji kintu od ovog foruma :lol:.

Elem, sto se tice ovih sa pika, bjezite od njih, kupili su jednu licencu i onda vuku direktne linkove i daju ti da gledas u VLC-u, znaci nema price o tome da gledas na dreamboxu, motorola boxu ili bilo cemu drugome preko cega moze legalno, a i svejedno ce ih nettv plus suspendovati cim skontaju da se vise IP adresa kaci preko iste licence ( kljuca ).

Evo pogledaj kod ovog na slikama http://www.pik.ba/artikal/5702980/iptv- ... tv-stream/ :), to je ono sto nekada kruzilu po netu besplatno :D.

Sada sam vidio da imaju i svoj forum za podrsku, http://forum.nettvplus.com/ fino od njih.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ради ли на Дриму 500? Без ХД канала наравно? Пошто ми је остао кући 500С у мало поквареном стању али би се дао направити (мислим да је напајање просвирало) јер смор ми је да гледам преко рачунара, вазда се нешто друго одвија на њему. И иначе, кад ми неко каже шта ће ми ултрабрзи нет... ХД канали вуку 8 до 10 мегабита и остане ми ладно још 30 мегабита за све остало. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik

Nazalost, veliki broj ljudi u ovoh drzavi misli da internet sluzi samo za drustvene mreze i forume :)
I ja isto imam polu krepan dream500 ali nece na njemu :( .
Uzmi motorola box, 100 eura kosta i imas na tv sve a i imas na njemu i radio ( imaju skoro sve ex yu stanice ) i mozes na net sa njim.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Џебемлига, рађе ћу онда купити Дрим 800, послије може за сателитску ТВ а на нет имам чиме. :) Мада имам већ кабловску овде, а гомила наших канала би имала погубне посљедице по напоре да се научи руски, тако да ћу да размислим. ;)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]